2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kuzum bi kac gun sende zorlanirsin ama yavas yavas 15 20 dk erken kaldirmaya calis 8 e cek en azindan daha erken uyur boylelikle
Ya aslında bir yandan da gündüzleri işime geliyor, ben de böylece uzun uzun uyumuş oluyorum 8de yatırsam sabahın köründe dikileceğiz ayağa.. Ama onun iyiliği için de erken uyuması gerekiyor galiba. Denedim aslında ama yok yani çocuk 22.30’a programlanmış

Ay uykusuzluk muu? Zaten adam gibi uyumuyor ben de belki uyku yapar diye umitlenmistim:)
canım benimki de uyumuyor aşı günü de uyumadı belki tesadüftür ilk aşıda uyumuştu degişiyor canım rahat atlatırsınız inşallah

benimki de öyle canım bi ara 9 da ıyuyordu iyi düzen otırdu dedim 3 4 gündür 10.30 11 gibi uyuyor. bebekten bebege değişiypr gercekten nüyük oglum bu aylarda 8 dedin mi uyurdu saat gibiydi ya gündüz de öyle 3 4 saat kesintisiz uyurdu ama bu beyfendinin 4 saat kesintisiz uyıdugu sayılıdır gece ve gündüz.gec yatıyor bilsem gwce güzwl uyıyacak o fa yok 2 saate 1 uyanıyor fix yani böyle gider artık zor olur uyku düzeni gibi geliyor bana

Aynen canım :)) ağlamasın yeter ki sabaha kadar uyuturum ama ağlayınca bende fena oluyorum ikimizde geriliyoruz
Çok şükür benimkinin pek ağlama huyu yok. Bi gazı/kakası olunca huysuzlanıyor o da daha çok böğürme tarzında Ağlamasın inşAllah kuzum çok tatlı konseptlerini de onu da yerim balböceği

Ayy çok güzel yaa..Bizde bursadan çıkıp karadeniz üzeri erzurum turu düşünüyorduk inşallah bu sene yapacağız kuzumuzla tabii yaza kadar huyu değişmezse yeni nesil bebelere güven olmuyor pek
Huyu değişmeden hemen bu yaz yapın bence bu tatili

Yaa gerçekten çocuktan çocuğa değişiyor demek. Benim kızım geç uyuyor ama uyuyunca güzel uyuyor çok şükür. Allah kolaylık versin canım

Tesekkurler canım ❤uyurken de çok masum oluyorlar ya bir daha öyle çekicem bende bana kolay olur :)

Buyurun gelin cnm bende bi benmi zorlaniyorum uyutmakta diye dusunuyordum sekikden sekile giriyorum bu aksam alnina masaj yaparak uyuttum bakalim yarin nasil uyuyacak artik deliriyorm o uyumadiginda

@Kartanesii8892 Tatlış anne sana bir şey daha sormk istiyorum.Benim oğlumda saat 19:30gibi gece moduna geçiyor.emiyor emerken dalıyor yerine bırakıyorum gazdan dolayı tekrar kalkıyor.tekrar yatr falan derken git gel oluyor.ve saat 21 falan derin uyku başlıyor.Hani uyuttm dışarı çıktk diyorsun ya maşallah tabii
Ben bunu hiic yapamiycam sanrm.Yarın akşam 19 da oğlumun mezuniyet yemegi var.kara kara düşünüyorum nasıl yapsam acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…