2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Çok şükür benimkinin pek ağlama huyu yok. Bi gazı/kakası olunca huysuzlanıyor o da daha çok böğürme tarzında 😂 Ağlamasın inşAllah kuzum çok tatlı konseptlerini de onu da yerim balböceği😍😍
3. Aya kadar benimkide sadece acıkınca böğürüyordu:))) şimdi uykuya dalamıyor resmen başka bir bebek gibi davranıyor:( kızıma naptın diyorum bazen:) saf saf bakıyor suratıma :)
Huyu değişmeden hemen bu yaz yapın bence bu tatili 😉
İnşallah cnm uzun zamandır istiyoruz:))
Tesekkurler canım ❤😊uyurken de çok masum oluyorlar ya bir daha öyle çekicem bende bana kolay olur :)
Evet aslında daha kolay olur😊 gerçi benimki uyurkende sabit durmuyor eller kafa sürekli oynuyor:))
Evet, değişir. İnşallah biz de değişmez ya. Geç uyuyunca bitiyorum, hiç bir şeyle ilgilenemiyorum.
Aynen zaten erken kalkıyor bari erken yatsa insan kendine vakit ayırmak istiyor...

Günaydın hanımlar kayinvalidem geleli giremiyorum neymiş telefon elimden düşmüyormuş. gitti rahatladim😁gider ayak yapacağını yaptı çocuğu balkona çıkardı bugün soğuk çıkarma dedikce arkamı dönüyorum hoop balkonda.sonuc oğlumun burnu akıyo hırıltısı arttı 1 2 kez öksürdü icim gitti yaaa öksürünce gitmemis olsa sanırım boğazına yapışırdım

Back
X