Aynı şeyleri yaşıyoruz bizde canım . Ya meme reddi yaşadıktan sonra ne kadar emse o kadar iyi diyordum , o sorun halloldu ama ne kadar emsede kusuyor kilosu da pek artmiyor. Bende artık bir disipline sokmak istiyorum. @Kartanesii8892 canım senin başarılı sonuçlanacak mı bakalım . Şuan genelde bebeklerimiz gecede iki kere kallkiyorlar. Ek gıda da gece beslenmesi nasıl oluyor benim hiç fikrim yok . Gelecek ay ek gıdayla ilgili araştırmalara başlarım bendeYa Benim ki gece cok sık kalkmiyor su aralar , biz uykuya dalma evresinde sikinti yasiyoruz meme de daliyo koyuyorjm yarim saat sonra bidaha ve belki bi yarin saat sonra bidaha sonrasinda geciyo uykuya dun 8 de uyudu 10 akdr uc kez emzirdm misal. Eskiden gunduzleri besiginde pispislardim uyurduşimdi gunduz de meme istiyor illaa cok fena geldilwr bu konuda bana hayir vermiyorum bide emziriyorum oyle uyku icin odaya geciriyorim ama yok agliyo gozler kapali o meme buraya gelecek dercesine agliyo dayanamiyorim en son veriyorum 45 dk beklemisligim var napicam bilmiyorum gercekten