2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Allah kabul etsin insallah
Ben cesaret edemiyorum. Benimki sadecr sut iciyor anca yetiyor. Bir de azalirsa diye korkum var acikcasi
Amin canım,ben iki gün yedim dayanamayıp tekrar tuttum inanır mısın akşam yemeği kompostolar bol sıvı alımı ile sanki sürüm artmış bile çünkü normalde bukadar çok sıvı tuketmiyirum

Çok teşekkürler canım 🌸 ❤grubumuz guzellerle coştu 😊

Canım vicdan azabı cekme çünkü emzirme süresince bize izin vermişler nihayetinde. Sadece sonradan kaza etmek zor olabilir ben o yüzden tutmak istiyorum. Bugün tuttum sütte bir sıkıntı olmadı , bende dışarı çıktım geldim çok şükür iyi geçti ama bebeğim sabah altıdan gece on bire kadar bir saat uyumadı bile onu uyutmaya çalışırken çok yoruldum o yüzden ara verip tutcam arada.
canım işte bende sonrada tutamakta zorluk çekeceğim için tutuyorum üstelik hamile iken yediğim kazalar daha duruyor

Bizimkide aksine koca insanlar gibi aksam bez takiyorum gece dortte bakiyorum
Bir damla cis yapmamis gram
Sut icmiyo sabaha kadar oyle ac susz yatiyo vermeye kalkiyorum
Elimi ittiriyor bez tutmasam yeridir bugun sekizde uyuttum icmio cocuk sabah icer artik
Akşam 8 de mi uyuttun çok erken degilmi ya

Valla bnm beynim durdu artik aglamasini dinlemekten,meme olmadan nasil olcak bilmiyorum.ya goz yumup saatlerce aglicak ki aglar pes etmiyo hic, okadarinafa ben kiyamam zaten
Katılıyorum sana canım bende nasıl yapcaz bilmiyorum .
canım işte bende sonrada tutamakta zorluk çekeceğim için tutuyorum üstelik hamile iken yediğim kazalar daha duruyor
Allah kabul etsin canım .benimde borclarim duruyor ,bir gün tutayım dedim oruç güzeldi ama kızım iftar bile açtırmadı. Ne yapsak da uyku saatini erkene cekemiyoruz , dün eşim bile iftarını geç açtı kızım yüzünden ağlayıp durdu ,yemek yiyecek hal bile kalmiyor 🙈

Katılıyorum sana canım bende nasıl yapcaz bilmiyorum .

Allah kabul etsin canım .benimde borclarim duruyor ,bir gün tutayım dedim oruç güzeldi ama kızım iftar bile açtırmadı. Ne yapsak da uyku saatini erkene cekemiyoruz , dün eşim bile iftarını geç açtı kızım yüzünden ağlayıp durdu ,yemek yiyecek hal bile kalmiyor 🙈
Aynen canım doğrudur, inan oğlum tam saat 1de uyuyor saat 3te sahura kalkıyoruz saat 5de yatıyorum saat 6da oğlum uyanıyor yanı banada uyku yok iftarımı oğlum kucağımda açıyorum.ama nedense okadar güzel gidiyor ki Rabbim kolaylığını veriyor. Tutmakta zorluk çekiyorsan kaza yapars8n inşa

ya benim oğlan geceleri gündüze göre güzel içerdi kaç gündür ne yapıyorsam içmiyor sabah ta keza öyle iki çekip bırakıyor.gecrleri nasıl içereceğim bilmiyorum.bends eşime dün söyledim bagladigim bez sabaha kadar kupkuruydu

Canım tavsiyem bi kan tahlili yaptır vardır bir sebebi her zaman içiyorsa

Bizimkide aksine koca insanlar gibi aksam bez takiyorum gece dortte bakiyorum
Bir damla cis yapmamis gram
Sut icmiyo sabaha kadar oyle ac susz yatiyo vermeye kalkiyorum
Elimi ittiriyor bez tutmasam yeridir bugun sekizde uyuttum icmio cocuk sabah icer artik

Gündüz kaç bez değiştiriyorsun canım, iştahsızlık normal değil ya hep diyorum sana doktorunu değiştirmelisin 100 gr aldı demiştin bunu es geçme canım iştah tamamen kapanır daha da zorlanırsın

Nenim icin ben uyuduktan sonrasi onemli valla , dun 8 de uyudu emzireek ustune 2 kez kalkti 10a kdr bn uyudum sahurda kalkti emzirdim yattim sabah, ama simdi 8bucktae uyudu yarim saat sonra kalkti ve ben simdi uyutabildim anca dengesizlik diz boyu hala yiprandim iyicene ni grvrm daha karamlik bir odada gecti, esim beni beklerkn uyuya kaldi ve gun bitti , ne anladim hiçbişey
ncanım tabıkı bız de önemlıyız ama ben kızıma meme versem uyuyo ama bnu bı bagımlılık yapmaanı ıstemyrm oyuzden vernek ıstemyrm bubda yorucu surec ıkı gundur kaldır yatır:( oyle dusunme ılk evrede uyusunlar uzun da olsa barı buyumleri için cokonemlı gece.uykuları ozellıkle 7.ayda kesıntısız olmalymıs ama bızım spalar kalkıcak alıskanlıga 1kez de olsa. kendı saglıkları ıcın kalkmamaları laazım bu alıskanlkları yoo edeblsek keske

Aynı şeyleri yaşıyoruz bizde canım . Ya meme reddi yaşadıktan sonra ne kadar emse o kadar iyi diyordum , o sorun halloldu ama ne kadar emsede kusuyor kilosu da pek artmiyor. Bende artık bir disipline sokmak istiyorum. @Kartanesii8892 canım senin başarılı sonuçlanacak mı bakalım . Şuan genelde bebeklerimiz gecede iki kere kallkiyorlar. Ek gıda da gece beslenmesi nasıl oluyor benim hiç fikrim yok . Gelecek ay ek gıdayla ilgili araştırmalara başlarım bende
bı oncekı geceye nazaran daha iyiydik😍

Yok canım ya Asya ile karşılıklı hapşırıyoruz o ekstradan bide öksürüyor 😢 Ya 4 ayda 4 kez hasta oldum ve en az 2 hafta sürüyor ben normalde hiç böyle hasta olmazdım hamileyken bile böyle çökmedim. Bağışıklık sistemim çöktü sanırım
Ya kiyamam size ben ya hemen iyilesirsiniz insallah 😞❤ minnosum benim.doktor belki bisey verir hem 😞

Canım salla sağlık ocağını bende geçen gün gitti kızımı zorla tarttırdım ebe hanım gayet sert emzir diyor sadece birdaha gitmeyi düşünmüyorum

Maşallah bebeğine canım 🧿

Sağol canım valla ben dağıttım toparlayamıyorum

Canım beni kızım yarın 4 aylık olacak 5 gün önce tartım yaptırdık 5500 olmuş seninkinin maşallahı var. 🧿

Canım yarın 14.30 da senin ki kaçta

Yok canım bir kez satın aldığın için bir daha ücret ödemiyorsun. Aynı uygulamayı 1 kez aldım telefon ve tabletim ortak olduğu için 2 telefon ve bir tabletime indi uygulama 1 kez para vermiş oldum, silsen de yine ücretsiz yükleyebiliyorsun

Ben yarım gün başladım canım
Ogretmenmisiniz

Back
X