2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bence aen sırf bu sekilde beslesigin icin o buna alismis , atistirmaci bi bebek olmus (boyle bi kavram var) istikrarli bi sekilde 1 hafta fln denesen o da sasiracak ve icecek belkide , banada 10 dk da bi 20 dk bi bi lokma ekmek verseler bende bi sure sonra ona alisirim amann ne yicem yarim ekmek bi seferde on dk da ni agzima bi lokma atarim bastirirm acligu derim midem alisir kafada alisir buna , ama 3 saat vermesen bi lokma yesem10 dk sonra bidaha yicem diye dusunur ilk yemem, sonra yine aynisini dusunrum ve bakarim ki 10 dk bi o bi lokma gelmiyo ac kalmiim bari yarim ekmek yerim derim bi sefer 3. 4 saat ac kalmayla olmaz kiramazsin o aliskanligi malesef bence diger arkadaslarda yorun yaosin hakli degilmiym
Ben alistirmadim yeni dogdugunda 2 saate alrm kurar 60 cc verirdim 40 gunden sonra o aglayinca kalkip verdim basen 4 bazen 5 saate ikiaylik oldu 5 saat gecmis ve sut icmedi uyku sersemine bende geri yattim sabah kalktim yine icmio baya boyle devam etti ogun bugundur boyle ben yenilerde basladim birayimiz oyle icmeden gecti alisma degil cocukta birsey var ama kimse bilemio

Bence aen sırf bu sekilde beslesigin icin o buna alismis , atistirmaci bi bebek olmus (boyle bi kavram var) istikrarli bi sekilde 1 hafta fln denesen o da sasiracak ve icecek belkide , banada 10 dk da bi 20 dk bi bi lokma ekmek verseler bende bi sure sonra ona alisirim amann ne yicem yarim ekmek bi seferde on dk da ni agzima bi lokma atarim bastirirm acligu derim midem alisir kafada alisir buna , ama 3 saat vermesen bi lokma yesem10 dk sonra bidaha yicem diye dusunur ilk yemem, sonra yine aynisini dusunrum ve bakarim ki 10 dk bi o bi lokma gelmiyo ac kalmiim bari yarim ekmek yerim derim bi sefer 3. 4 saat ac kalmayla olmaz kiramazsin o aliskanligi malesef bence diger arkadaslarda yorun yaosin hakli degilmiym
Senin dedigine katılıyorum ama iste T tanem-tane20 ac kalmasina ici el vermiyor. Bu sekilde uyguluyor demekki.

Senin dedigine katılıyorum ama iste T tanem-tane20 ac kalmasina ici el vermiyor. Bu sekilde uyguluyor demekki.
Oyle yapmiyordum bacim bes saat ac kaliyordu yine icmiodu on cc icip atiyodu gunde 300 cc iciodi baktim olmuo doktorda ucuncu ayda zorlada olsa ver. Dorduncu ayda ek gida dedi aama benimki onuda yemedi denemelik verdim yemesini bilmio sut varken acikcasi ek gidada vermek yanlis gelio gorsen sutler bosa gidio cok doktum oldu saat gecerdi bozulurdu hele bigun hic iciremwdik yarim kilo sutu doktum halen icimden gitmio koydeydim buzlugada atamadik poset yoktu

Neyse hadidursun belki banada sorarsin bi gun 😂 benim tam 4 ay oldu geciyo tik yok hala ceza ne verevekcin bendeuygulayım 😂 sicrama bitisi 23 gun kalmis 19 mayisdasa firtinan basliyoooo
Şafak uzun daha sanada sorarım cnm😂 kendi dönmek istediğinde kenarlarına yastık koyup engel olacağım biraz da o uğraşsın😂 kaç haftadır ben uğraşıyorum dönsün diye😂

:kahve:
3ozel 2devlete goturdum cnm hepside boyle boyle beskicen diyo simdi ben burda cocuk hic sut icmio kilosu yok algilanmasin gece gram sut icmio ucte sahir icin kalkiyorum 10cc 10 cc diye 60 cc icti sabaha kadar uyanikkende icmio uyudu anda veriyorum ama nasil iciyo veriyorum 10 cc on dk sonra bi ondaha on on diye diye 60- cc bir saatte zor iciriyorum simdi sen diyecen bukadar sik verme bırak aciksin ben bunu dort saat ac biraksam boberon versem icecegi 30 cc oyuzden ben on dk yirmi dk veriyorum busefer ben be gunduz yatabiliyorum yada farkli bisey yapabiliyorum
Benim merak ettigim dogdugunda 60 cc bir solukta icen cocugun midesi nekadardi simdi okadarini bile icemiyor yada aylik mideleri buyumuyormu bunlarin bu cocuk nezaman soyle tek seferdi 90 -120 icecek artik sut ısitmiyorum oda isisindakini icio Z zeLina dun 750 cc icirebildim zorlaya zorlaya
750 cc çok iyi değil mi ya ben sağmıyorum ama 750 cc süt çıkmaz ki benden sanmıyorum o kadar içtiğini de, hele bugunlerde gündüzleri hiç düzgün emmiyor gene dikkati dağılıyor hasbamın etrafı izlemekten bu gece bi guzel emdi 2 kez memeyi boşaltana kadar emdi, sabah oldu gun aydınlandı odayı izliyor benim şaşkın emmeyi bırakıp

Neyse hadidursun belki banada sorarsin bi gun 😂 benim tam 4 ay oldu geciyo tik yok hala ceza ne verevekcin bendeuygulayım 😂 sicrama bitisi 23 gun kalmis 19 mayisdasa firtinan basliyoooo
Kuzum bizimkide sonmuyo ama birde seyi denesene altina alezyaz bezini cikar pijamasini giydir popo bi oraya bi buraya donmeye calisio bez zorluyo bezi varken sabit duruyo bikere osekilde dondu ama minder vardi minderden yere atmis kendini oda donmus yikamadan once yarim saat oyle birak birde bezi biz cok zor bagliyoruz bezi koyuyorum ayak topuguyla geri geri gidio bez onde kaliyo illa biri bacaklardan bastiriyo dehset hareketli biraksam gidecek bez yokken varken tembel sadece elleri ayaklari cirpio

Son düzenleme:
Saglikli bir annennin gogsunden gunluk en az 750 800 cc sut gelirmis en az oda sagmadiniz icin nekadar sut oldunu bilmiyorsunuz canim Birde cocugun kilosunu 150 carpip gunluk tuketmesi gereken miktari bulabilirsiniz
S Sevimlipanduf
Geceleri uyuduğum için süt oluyor fazlaca ama gündüzleri gerçekten boş çocuk bile emmek istemiyor bazen süt yok diye

Saglikli bir annennin gogsunden gunluk en az 750 800 cc sut gelirmis en az oda sagmadiniz icin nekadar sut oldunu bilmiyorsunuz canim Birde cocugun kilosunu 150 carpip gunluk tuketmesi gereken miktari bulabilirsiniz
S Sevimlipanduf
7 kilo benim kız 1 litreden fazla içmesi gerekiyormuş 😳😳😳

Kızlar bebislerinizin dördüncü ayda ne kadar boyu uzadı
50 cm doğdu benim kızım geçen ay 62 bu ay 64 olduldu.
Aylık 2 cm bana az geldi uzaması . Dr gelişimi iyi dedi ama içim rahat etmedi yine de

Canım benim oğlum 51 cm doğdu 65 cm idi 4 aylık kontrolünde

Eşim hasta işe gidemedi grip öksürük fena, bir ona koşuyorum yatak odasına bir kıza koşuyorum salona nevrim döndü 😴

Eşine çok geçmiş olsun bende büyük oğlanın odası ile kuçuk oğlan arası da mekik dokuyorum büyük oğlan iki gecedir ateşli

Merhaba kizlar, doktor kontrolumuz asilarimiz vardı. Saglik ocagindaki ebe 300 gram almış çok az niye boyle sutun mu yok saydrdi bi dünya:KK43: kendi doktorumuzda 400 gr almis cıktı aslinda en az 500 gram almaaini beklerz ama kilosu 6600 gayet ayina göre iyi bir daha ki ay durums gore konusuruz dedi. Az biraz icim rahatladi da tam degil tabi :)

Canım kilosu iyi bence bizim Dr 6300 Gr eh demişti sen ebeye bakma bizim oglanda çok kilo almıyor

Günaydın hanımlar ❤
Büyük oğlum iki gecedir ateşler içinde sağlık en büyük servet kızlar gerisi boş
Çok Geçmiş olsun canım, benim de eşim ateşler içinde yanıyor 2 gündür grip soğuk algınlığı, güneşe bulaşmasın diye ayrı odalarda tutuyorum bi yatak odasına eşime koştur bi salona güneşe koştur pert oldum valla eşim bugün de gidemedi işe toparlanamadı minnaka bulaştırmasak bari 😢

😂😂 senin beni silesin mi var😂😂 bsebse bsebse bu hafta zor geçti dediğinde aradaki 1 haftada ben atak geçiriyorum😂😂 yalnız benim kız sadece huzursuzluk olarak takip ediyor.. Azra prensesimiz döndü dedi bekliyorum sıra bize geldi diye benimki koca totişini kaldıramıyor hala :KK70: 4. Aya kadar döneceksin dedim egzersiz yaptırdım. Bugün son hala dönmezse ceza vereceğim😂😂
Benim ark kizi 7aylik donmiyor bemce kilodan ituru o da tombik benimki ince uzun atletik 😂sizin bunye zor geliyor kuzum

3ozel 2devlete goturdum cnm hepside boyle boyle beskicen diyo simdi ben burda cocuk hic sut icmio kilosu yok algilanmasin gece gram sut icmio ucte sahir icin kalkiyorum 10cc 10 cc diye 60 cc icti sabaha kadar uyanikkende icmio uyudu anda veriyorum ama nasil iciyo veriyorum 10 cc on dk sonra bi ondaha on on diye diye 60- cc bir saatte zor iciriyorum simdi sen diyecen bukadar sik verme bırak aciksin ben bunu dort saat ac biraksam boberon versem icecegi 30 cc oyuzden ben on dk yirmi dk veriyorum busefer ben be gunduz yatabiliyorum yada farkli bisey yapabiliyorum
Benim merak ettigim dogdugunda 60 cc bir solukta icen cocugun midesi nekadardi simdi okadarini bile icemiyor yada aylik mideleri buyumuyormu bunlarin bu cocuk nezaman soyle tek seferdi 90 -120 icecek artik sut ısitmiyorum oda isisindakini icio Z zeLina dun 750 cc icirebildim zorlaya zorlaya
Aslında gündüz benimkide ancak o kadar içiyordur bende hem uyanınca hem uyurken 60 cc veriyordum gündüzleri biberonlar hiç boş kalmıyordu 1buçuk saatte içiyordu son zamanlar uykusu gelince biberonu almamaya başladı uykuya geçiyordu öyle veriyordum aç kalmasın diye sonra Kahsen Kahsen den ilham alarak ❤❤ sadece uyanınca verdim 3-4saatte bir 90-120 cc arası içiyor şimdi ilk günler uyanınca içemiyordu çok uykuya geçerkende vermedim hemen uyanıyordu oyalaya oyalaya 3 saat beklettim bir kaç güne alıştı ikimizde rahat ettik şimdi.. gecede 8 saat uyuduğu oldu seninki gecede 1 kere beslense aynı içmiş olacaklar nerdeyse.. birde boyu uzuyorsa kiloda az alabilir.. sağlığı neşesi yerinde olsunda huyu öyle demekki😍

Back
X