Bir tarafım daha dönmesin hep bebek kalsın istiyor bir tarafımda değişik şeyler yapsın istiyor:) daha vakti varmış o zaman cezayıda erteleyeyim ben:))Canım ortalama dönme 5 aylık olunca oluyor ocak bebeleri hızlı çıktı benim oğlumda dönüyor kızım 5 aylıkken dönmüştü ama iri bebekti oğlum minnak
Bende sert zeminde ve az kıyafetle daha kolay dönerler diye okumuştum demekki her bebeğe farklı yerde kolay geliyor:)Benim kız 5. Ayını bitirecek haftaya, yeni yeni dönüyor o da yatak da falan yumuşak diye yatağı herhalde kolay geliyor ama yere bıraktığımda yarım dönüyor atamıyor daha popoyu
Maşallah cnm boyunuz kaç cm uzamış..Biz geldik doktordaan. Doktorumuz d vitaminini degistirdi icinde farkli mineraller olandam verdo yaz geldigi icin ihtiyaci olcak dedi. Demir surubu verdi disi cikana kadar bunu kullanicaz disten sonra degistiricez dedi. Bu ay 500g almisiz 6350 olmusuz. Cok kustugumuz icinde motillium verdi gunde 3kere
canım belkı rahat edemiyordur sert zeminde. bide motor gelişimleri dogması gereken haftaya göre ılerlermıs hep. çokçok guzel dönuyor ıste sevmemiştir sert zemini masallah güneşe❣Benim kız 5. Ayını bitirecek haftaya, yeni yeni dönüyor o da yatak da falan yumuşak diye yatağı herhalde kolay geliyor ama yere bıraktığımda yarım dönüyor atamıyor daha popoyu
Cnim uyutsamda geri kalkıyor.gece 24de yarım saat ayağımda salladim tam uyudu derken birden gülmeye başladı bende babasına bırakıp mutfağı temizledim.uyuması anca 1Sen ne zaman uyutuyorsun canım 8 erken değil aslında
Cnim sadece beni yıpratmak için içmiyor.çok şükür bi sıkıntısı yokCanım tavsiyem bi kan tahlili yaptır vardır bir sebebi her zaman içiyorsa
Toplam kilosu nedir canımBu ay 400 gram almis normalde iyiydi alimi bu ay. Nedense durdu kilo birde 37 gunde gittik kontrole
Aynen canim suan 1lt ve uzeri icmesi gerekiyor ama bizim cocuk tuhaf git gide azaltiyor 60 birkerede icerdi simdi icemiyo 1lt icerdi gunluk daha birbucuk iki aylikken suan icmiyo 750 icirebilmek icin dort donuyorum sen emzirmiyormusun kuzum
Cnim uyutsamda geri kalkıyor.gece 24de yarım saat ayağımda salladim tam uyudu derken birden gülmeye başladı bende babasına bırakıp mutfağı temizledim.uyuması anca 1
Benim kızın da bazen öyle oluyor eşime kalsa bu uyanmış deyip kaldıracak ama ben kucağımda pışpışlıyorum küt gidiyorya da aç oluyor iyice uyumazsa
Cnim sadece beni yıpratmak için içmiyor.çok şükür bi sıkıntısı yok
7500 kgToplam kilosu nedir canım
Çok geçmiş olsun en korktuğum ateşli hastalık Allah şifa versin sana da kuvvet versinGünaydın hanımlar ❤
Büyük oğlum iki gecedir ateşler içinde sağlık en büyük servet kızlar gerisi boş
Aramiza hosgeldinNormale döner inşallah canım. Ahh emse emzireceğim netten emzirme destek sistemi varmış onu sipariş verdim bakalım biberona da alıştı çok çok gelsin istiyor hanımefendi
Normal gibi geliyor bana ama ne biliyim, sert zemin dediğim de halının üzerine battaniye seriyorum üzerine oyun halısını koyuyorum oyle yatırıyorum çok sert sayılmaz aslında, sabah kendi yatağıma aldım yanıma dönüp duruyor öylece kalıyor ellerini de kurtaramıyor altında kalıyorcanım belkı rahat edemiyordur sert zeminde. bide motor gelişimleri dogması gereken haftaya göre ılerlermıs hep. çokçok guzel dönuyor ıste sevmemiştir sert zemini masallah güneşe❣
Ya büyüdükçe çok içmeleri gerekiyor ama benim eskiden sütüm fazlaydı mamada içiyordu yine şimdi sütüm çok az ama mama daha geç bitiyor 800ü geçiyoruzdur bizde toplamda ama neden mamamız geç bitiyor anlamadım
Nice senelere kujum Rabbim musmutlu yıllar nasip etsinBugün eşimle yıldönümümüz 2 yılı devirdik... Kızımızı ilk gördüğümüz gündü.. Şimdi kanlı canlı yanımızda şükürler olsun.
Cidden sağarak beslemek daha stressiz emince aman ne kadar emdi acaba derdin yok, memeye mi alıştı memede mi uyudu derdin yok ohh misAramiza hosgeldinaman sag gitsin alisirsan rahat edersin gunde uckere sag yetiyo ❤ Oyle kucakta saatlerce bekletmiyon uzme kendini bardagin dolu tarafindan bak
Aramiza hosgeldinaman sag gitsin alisirsan rahat edersin gunde uckere sag yetiyo ❤ Oyle kucakta saatlerce bekletmiyon uzme kendini bardagin dolu tarafindan bak
Canım senin bebe gayet iyi besleniyor sadece yanlış beslenme yöntemi var yavruyu rahat bırak artık büyük ihtimal tiksinmiştir sürekli burnunda biberon görmekten bırak saat kur 4 saat dolmadan kesinlikle verme7500 kg
Cidden sağarak beslemek daha stressiz emince aman ne kadar emdi acaba derdin yok, memeye mi alıştı memede mi uyudu derdin yok ohh mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?