2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Biz geldik doktordaan. Doktorumuz d vitaminini degistirdi icinde farkli mineraller olandam verdo yaz geldigi icin ihtiyaci olcak dedi. Demir surubu verdi disi cikana kadar bunu kullanicaz disten sonra degistiricez dedi. Bu ay 500g almisiz 6350 olmusuz. Cok kustugumuz icinde motillium verdi gunde 3kere

Canım ortalama dönme 5 aylık olunca oluyor ocak bebeleri hızlı çıktı benim oğlumda dönüyor kızım 5 aylıkken dönmüştü ama iri bebekti oğlum minnak
Bir tarafım daha dönmesin hep bebek kalsın istiyor bir tarafımda değişik şeyler yapsın istiyor:) daha vakti varmış o zaman cezayıda erteleyeyim ben:))
İlk doğduğunda acıkınca uyanıyordu ya sürekli bende uyanıksa açtır algısı oluşmuş galiba:) en çok dışarda rahat ettim zaten saati gelince hazırlayıp veriyorum diğer türlü elimde biberonla geziyordum

Benim kız 5. Ayını bitirecek haftaya, yeni yeni dönüyor o da yatak da falan yumuşak diye yatağı herhalde kolay geliyor ama yere bıraktığımda yarım dönüyor atamıyor daha popoyu
Bende sert zeminde ve az kıyafetle daha kolay dönerler diye okumuştum demekki her bebeğe farklı yerde kolay geliyor:)

Maşallah cnm boyunuz kaç cm uzamış..

Benim kız 5. Ayını bitirecek haftaya, yeni yeni dönüyor o da yatak da falan yumuşak diye yatağı herhalde kolay geliyor ama yere bıraktığımda yarım dönüyor atamıyor daha popoyu
canım belkı rahat edemiyordur sert zeminde. bide motor gelişimleri dogması gereken haftaya göre ılerlermıs hep. çokçok guzel dönuyor ıste sevmemiştir sert zemini masallah güneşe❣

Sen ne zaman uyutuyorsun canım 8 erken değil aslında
Cnim uyutsamda geri kalkıyor.gece 24de yarım saat ayağımda salladim tam uyudu derken birden gülmeye başladı bende babasına bırakıp mutfağı temizledim.uyuması anca 1
Canım tavsiyem bi kan tahlili yaptır vardır bir sebebi her zaman içiyorsa
Cnim sadece beni yıpratmak için içmiyor.çok şükür bi sıkıntısı yok

Aynen canim suan 1lt ve uzeri icmesi gerekiyor ama bizim cocuk tuhaf git gide azaltiyor 60 birkerede icerdi simdi icemiyo 1lt icerdi gunluk daha birbucuk iki aylikken suan icmiyo 750 icirebilmek icin dort donuyorum sen emzirmiyormusun kuzum

Normale döner inşallah canım. Ahh emse emzireceğim netten emzirme destek sistemi varmış onu sipariş verdim bakalım biberona da alıştı çok çok gelsin istiyor hanımefendi

Anladım canım aman olmasın

Normale döner inşallah canım. Ahh emse emzireceğim netten emzirme destek sistemi varmış onu sipariş verdim bakalım biberona da alıştı çok çok gelsin istiyor hanımefendi
Aramiza hosgeldin aman sag gitsin alisirsan rahat edersin gunde uckere sag yetiyo ❤ Oyle kucakta saatlerce bekletmiyon uzme kendini bardagin dolu tarafindan bak

canım belkı rahat edemiyordur sert zeminde. bide motor gelişimleri dogması gereken haftaya göre ılerlermıs hep. çokçok guzel dönuyor ıste sevmemiştir sert zemini masallah güneşe❣
Normal gibi geliyor bana ama ne biliyim, sert zemin dediğim de halının üzerine battaniye seriyorum üzerine oyun halısını koyuyorum oyle yatırıyorum çok sert sayılmaz aslında, sabah kendi yatağıma aldım yanıma dönüp duruyor öylece kalıyor ellerini de kurtaramıyor altında kalıyor

Benim de sağarken 60-90 olurdu mesela şimdi azaldı ya stresten sanırım emmiyor diye üzülüyorum. Bizim haftası gelmeden bitiyor mama iştah açıldı baya eşim diyor artık çabuk büyüsün ek gıdaya geçsin

Bugün eşimle yıldönümümüz 2 yılı devirdik... Kızımızı ilk gördüğümüz gündü.. Şimdi kanlı canlı yanımızda şükürler olsun.
Nice senelere kujum Rabbim musmutlu yıllar nasip etsin

Aramiza hosgeldin aman sag gitsin alisirsan rahat edersin gunde uckere sag yetiyo ❤ Oyle kucakta saatlerce bekletmiyon uzme kendini bardagin dolu tarafindan bak
Cidden sağarak beslemek daha stressiz emince aman ne kadar emdi acaba derdin yok, memeye mi alıştı memede mi uyudu derdin yok ohh mis

Yok canım ya deme öyle valla biberonla verirken artık içim acıyor ağlıyorum bazen beni emmiyor diye. Keşke emse saatlerce kucağımda kalsa ve daha zahmetli sadece emse gece kalkıyorum mama hazırla süt sağ 1 saati geçiyor. Diğer türlü bu bir saat yatakta kız emerek geçiyordu. Hoş gelmeden giderim inşallah bu durumdan

Canım senin bebe gayet iyi besleniyor sadece yanlış beslenme yöntemi var yavruyu rahat bırak artık büyük ihtimal tiksinmiştir sürekli burnunda biberon görmekten bırak saat kur 4 saat dolmadan kesinlikle verme

Cidden sağarak beslemek daha stressiz emince aman ne kadar emdi acaba derdin yok, memeye mi alıştı memede mi uyudu derdin yok ohh mis

Öyle olmuyor işte sütü sağdın makinayı temizle azalıyor git gide vs. Bir de bayramda nasıl olacak uzun yola çıkacağız kv ye gideceğiz evim gibi rahat olmayacak ki 3 kaynım var odaya geç süt sağ makina temizle vs. Diğer türlü emzir tamam olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…