2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sen yine keyfine bak canim. Bulunmak istemiyorSan anne biraz dinlenmek istiyorum dersin anlar zaten.
Ayy unutmazsin dimi :halay: ♡bitanesin bitane♡♡
Alya nasil canim uykulari ayni duzendemi
alyatoş acayip şekild memeci oldu zaten memeciydi ş şu sıra ınanılmaz derecede oldu ataktan dolayı. gündüzleri çok beslemeye çalışıyorum gece beslenme ihtiyacı hissetmesin diy e. 4kez kalkar olmuştu ama babası çoğunda pışpışla uyuttu alıştı 2ye düştü şükür. gündüzleri okadar keyifli ki artık mama sandalyesini çok sevdi oturmak istiyor kendini kontrol ediyor rahatca ne nazlar ne niyazlar anlatamam. daha bir bağlandı bana özledim onu cokk azonce rüya beslemesi yaptım kokladım durdum. senin prenses nasıl bana foto att özelden yaaa 😍😍😍😍💞

Bilmem ki kız ben anlamıyorum ataktan falan atak nedir onu da burda öğrendim çok cahilim keşke bilinçlensem 😂😂 tdt 19 ocak ataktayız sanırım Fobia ile aynı tdt atakta olduğumuzu belirtmişti az önce
evet canım henuz var 20gununuz fırtınalı gunlernız basladı her an degısıme hazır ol ıns bişeycık olmaz da

alyatoş acayip şekild memeci oldu zaten memeciydi ş şu sıra ınanılmaz derecede oldu ataktan dolayı. gündüzleri çok beslemeye çalışıyorum gece beslenme ihtiyacı hissetmesin diy e. 4kez kalkar olmuştu ama babası çoğunda pışpışla uyuttu alıştı 2ye düştü şükür. gündüzleri okadar keyifli ki artık mama sandalyesini çok sevdi oturmak istiyor kendini kontrol ediyor rahatca ne nazlar ne niyazlar anlatamam. daha bir bağlandı bana özledim onu cokk azonce rüya beslemesi yaptım kokladım durdum. senin prenses nasıl bana foto att özelden yaaa 😍😍😍😍💞
Canim nasil oldun
ne yaptin bu aksam indin mi kaynanana

Bugün 4. Ay kontrolümüz vardı. 500 gr almış toplamda 5600 olmuş. Boyumuz 61 cm olmuş 4 cm uzamış.

Kilo azlığını genetik faktörlere, bebeğin hareketliliğine bağlıyor gelişimi gayet iyi Kilo takılacak durum değil dedi. Boyu fazla uzadığı için protein ve kalsiyum gayet yeterli dedi. Kilo almasını istiyorsan karbonhidrat ağırlıklı beslenmen gerek dedi. Özellikle Keşkül sütlaç pirinç pilavı patates püresi patates yemeği ekmek makarna lazanya güllaç yememi önerdi.

Sütümün yeterli olduğunu sadece sütle devam edeceğimi söyledi. Ek gıdaya 5. Ayda sadece tattırma olarak sana liste yazacağım sadece onları vereceksin ağırlık anne sütü olacak dedi.eğer şimdi tadımlara başlarsan meme reddi olacağını söyledi.

Kızımın az emdiğini söyledim dışarı keşfettiği için normal bir durum tekrar düzelecek dedi.

Kızım üşütmüş doktor fazla balgam var ciğerlere sorun yapmasın diye nebülizatör almamı istedi günde 3 kez ventolin ve serum fizyolojik vereceğim Cumartesi kontrol var. Bursa’da yol üzeri eczanelerde ve Yalova’da bulamadık netten sipariş verdim yarın elimde olacak. Kullanan arkadaşlar fayda gördü mü acaba?

Hasta olduğu için aşıları yapılmadı düzelirse Cumartesi günü yapılacakmış

@bsebse Z zet193
Maşalllah canım bebişine. 500 gr iyi bence bu aylarda. Ne güzel şeyler söylemiş doktorun. Ben de bunu kastediyordum işte. Boyu uzamış motor gelişimi iyi, kilo çok önemli olmamalı. Doktorun gayet açıklayıcı ve rahatlatıcı konuşmuş 👏🏻

Belliydi zaten alyatosun memeci oldugu annesinin memesinden lezzetli sutler geliyor olur tabi agzinin tadini biliyor:D
Benimkinin hic prenseslikle alakasi kalmadı sus kiz diyorum daha cok ciglik atiyor hep oynama modunda 😂
Dur atayim ozelden :)

Ah bacim ahh olmaz olur mu
Kemiklesmisiz artik da bu kiz benim anami aglatti
8 bucuktan beri uyutmaua calisiyorum ve hala basarili olamadim desem:KK43:
Ya ben bu atak haftalarini anlamiyorum
Ne tur bir degisiklik yasiyorlarda boyle huylari sulari degisiyor :/
Kolay gelsin canim evin musaitse salonda pusetle biraz dolastirsan tabi henuz yapmadiysan ama her yolu denedigini tahmin ediyorum

Ya ben bu atak haftalarini anlamiyorum
Ne tur bir degisiklik yasiyorlarda boyle huylari sulari degisiyor :/
Kolay gelsin canim evin musaitse salonda pusetle biraz dolastirsan tabi henuz yapmadiysan ama her yolu denedigini tahmin ediyorum
Neler yapmadigimi saysam daha kisa sürer sanirim :KK43:
Rahatta bırakıyorum inat yapmasin unutsun diyw ama nafile bi gorseniz cinsliklerini

Back
X