Bebişleri sünnet yaptıran arkadaşlar oğlumda sünnet için kontrole gidene kadar bir sorun yoktu kontrolde dr deriyi geriye doğru sıvazladı . Daha sonraki günlerde oğlumun penisi deri içine gömülüyor elimle sıvazlayınca çıkıyor altını açınca yine gömülü buluyorum. Aranızda böyle birşey yaşayan varmi dr a ulaşamadım.
Vakumlu posetlere doldur at baza altina ben oyle yaptim tum montlar kisliklar yorgan vs vakumlulara koydum cok rajat oldu. Benimde cocuk odasi oldu baska yerim yok
Nereden aldin bacim posetleri birde onun aparati falan oluyor mu havasini almak icin Bu sipalar buyuyunce bebek arabasi yurutgec mama sandalyesi besikleri nere koyacaz keske onlarda vakumlansa
Bizde üzerinde oyle yelek hırka varsa onları çıkartıruoruz ve ayakkabı falan da varsa çıkarın diyorlar bi de bakıyor bezine falan çok dolu mu üzerine bakıyor altında bi kat daha var mı diye
Nereden aldin bacim posetleri birde onun aparati falan oluyor mu havasini almak icin Bu sipalar buyuyunce bebek arabasi yurutgec mama sandalyesi besikleri nere koyacaz keske onlarda vakumlansa
Kuzum bu tarz sayfalarda begendigin urun olursa aliexprese gir ordan siparis ver simdi herkes ins sayfasi acmis ordan kes yapistir yapiyorlar fotolara kadar ayni urunler ordan geliyor bosuna para vermeyin okadar
Ben şimdiden bebek kıyafetlerini olmayanları verecek yer arıyorum valla nereye koyayım o kadar şeyi, hiç 2. Bebe için de saklayamam valla sararıp gidiyor kıyafetler merdiven silmeye gelen ablaya sordum Suriyeli falan kız bebeği olan varsa vereyim kıyafetleri dedim
Kızlar adetleriniz düzenli mi? Doğumdan sonra 1 kere oldum bir daha da olmadım. Normaldir herhalde... Hormonlarım normal çıktı. Adet olsam süper olacak ya. Şişliğim giderdi biraz daha
Kuzum bu tarz sayfalarda begendigin urun olursa aliexprese gir ordan siparis ver simdi herkes ins sayfasi acmis ordan kes yapistir yapiyorlar fotolara kadar ayni urunler ordan geliyor bosuna para vermeyin okadar
Ben şimdiden bebek kıyafetlerini olmayanları verecek yer arıyorum valla nereye koyayım o kadar şeyi, hiç 2. Bebe için de saklayamam valla sararıp gidiyor kıyafetler merdiven silmeye gelen ablaya sordum Suriyeli falan kız bebeği olan varsa vereyim kıyafetleri dedim
Kuzum oyle diyonda ince pijama penye kazak zibin bez 200 gram oynuyor hafif kalin olsun 300 oyuzden sen ince bezide temizse 200 bezi cisli kalinsa 300 cikarman gerek bu arada bizim evdekiyle socagi daki ayni tartiyor dijital evdeki
Bizimde sadece bady ve bez vardı üzerinde bezi yeni degistirmistim boştu zaten 6415 geldi 6.200 diyelim mi dedi yok demeyelim ne var ki çocukta hiç bir şey yok dedim 6.300 o zaman dedi eşim gözlerin yerinden çıktı nasıl kızdın diyor ben o 100 gramı aldırmak için 100 takla atıyorum dedim
bsebse
kuzum karartan perdeleri nereden aldın internetten mi? Benim ev de akşama kadar güneş. Hele salonda hiç oturulmuyor. Geçen sene hamileyken fenalık geçiriyordum. Şimdi bebekle daha zorlaştı yaa
Bizimde sadece bady ve bez vardı üzerinde bezi yeni degistirmistim boştu zaten 6415 geldi 6.200 diyelim mi dedi yok demeyelim ne var ki çocukta hiç bir şey yok dedim 6.300 o zaman dedi eşim gözlerin yerinden çıktı nasıl kızdın diyor ben o 100 gramı aldırmak için 100 takla atıyorum dedim
Ay ya ne güldüm
Sende kendimi gördüm
Ben hemşirelere hiç güvenmiyorum bazen az bazen çok dusuyorlar kendim takip ediyorum bir önceki kontrolden bu yana ne kadar almış onu önemsiyorum kıyafetleri düşmeden. O zaman tam ne kadar aldığı çıkıyor. Tam tartısı çıksın diye çocuğu nerdeyse her kontrole aynı kıyafetlerle goturuyorum
Sırma sorma ya dağınikligada tahammulum yok valla. Bir de sitede oturduğundan Bodrum bile yok depo. İnternetten aldım ben boy boy yorganlar icin 100"130cm çok iyi. Yok kuzum hiç bir aparat Süpürge ile çekiyorsun havasını