2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben böyle miydim ya 30 sınıfa derse girer hanginde nerede kaldığımı hatırlar kitapsız deftersiz direk konu anlatırdım şimdiki halim diploman nerede deseler bilmem nerede acaba ki derim
Ben arada beynim yerli yerinde duruyo mu diye kafamdan çarpa işlemi yaparak kendimi yokluyorum Üniversite sınavında güzel puanlar elde etmiş ben bugünlerde çarpma işlemi yaparken bile düşünür oldum acaba doğru mu diye hesap makinesiyle teyit ediyorum Beyin hücrelerimizi de bebeye aktardık galiba kafalar gidik

Mamayı veya sütünü kaşıkla vermeyi denedin mi doymadigi için de uyumuyor muhtemelen Allah kolaylık versin geçici bir durumdur inşallah hemen atlatirsiniz

Kızlar destekli oturtmada da vücut 90 derece mi oluyor daha açılımı oluyor ben bunu oturtuyorum ama doğru mu yanlış mı bilemedim yine cahilim

Bugun bizde ayniyiz uyandigindan beri agliyor emmiyor hicbi sekilde susmuyor ac ama yemiuor uyumuyor ne yapcam bilemiyorum bende

Keşke sütüm doyursa da bende zamanında başlayabilsem ama yetmiyor emiyor ağlıyor aptamil hipp mama denedim onlarida içmedi bende mecbur kaldım yoksa isterdim anne sütü alsın ek gıdaya kadar.
Canım hiç anne sütü alamayan bebekler var ve zannetmiyorumki kimse keyfi olarak emzirmek istemesin haftaya 5 aylik oluyoruz az önce dr dan geldim benim Sütümde yeterli olmadığı için mama takviyesi yapıyorum günde 2 kez dr mamada bi ek gıda artık yoğurt peynir ve meyve puresiyle başla dedi bakalim bende haftaya 5.ayi tamamlayıp başlayın diyorum

Vallahi iyi cesaret temizlik işi ben yarına kadın ayarladım

Adet gelmiş süper gözün aydın canım
Vallahi ben de hiç yapamam büyük temizliği....
Doğurduğumdan beri hep yardımcı aldım da artık almıyorum. Son 2 haftadır ben yapıyorum yüzeysel. Özlemişim açıkçası...
Bayramdan sonra büyük temizlik yaptıracağım. Camlar, perdeler...
Yazlıkları yerleştireceğiz bugün inşallahhhhh. Uykum da var, umarım yapabilirim.

Kızlar adetleriniz düzenli mi? Doğumdan sonra 1 kere oldum bir daha da olmadım. Normaldir herhalde... Hormonlarım normal çıktı. Adet olsam süper olacak ya. Şişliğim giderdi biraz daha

Artık çok hareketliyiz onun da etkisi var kuzum herkesin azaldı zaten dert etme

Kuzum oyle diyonda ince pijama penye kazak zibin bez 200 gram oynuyor hafif kalin olsun 300 oyuzden sen ince bezide temizse 200 bezi cisli kalinsa 300 cikarman gerek bu arada bizim evdekiyle socagi daki ayni tartiyor dijital evdeki

Seninki gelin olacak yasa gelmis azda olsa yemeklerden versen yazik kiz tadina baksin biz daha 4 +9
nki

Deneyeyim canım ama önceden çıkıyordu şimdi çok az geliyor makinanın daha ilk çekim aşamasında 30 a yakın olurdu şimdi anca çıkıyor. Senin günde kaç cc çıkıyor bu şekilde peki
Kuzum icecek sutu oldumu sagmiyorum ben dun mesela hic ugrasmadim oda icmedi bende sagmadim gogsumu ama mama vermiyoruM ilk zamanlar manuel vardi bizde cocuk 3 kutu mama bitirdi bizim hatamiz elektrikli alsaydim hem mama icmezdi hem ben yorulmazdim okadar

Bebişleri sünnet yaptıran arkadaşlar oğlumda sünnet için kontrole gidene kadar bir sorun yoktu kontrolde dr deriyi geriye doğru sıvazladı . Daha sonraki günlerde oğlumun penisi deri içine gömülüyor elimle sıvazlayınca çıkıyor altını açınca yine gömülü buluyorum. Aranızda böyle birşey yaşayan varmi dr a ulaşamadım.

Hemşire çok düşmüş örgü yelekle bile en fazla 150 düşmüştü bizimkiler. 400 civarı düşmüş çok abartmis en fazla 200 olur canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…