2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet bende kendim takip ediyorum zaten tek bady le tartiyoruz bezi de değiştirip gidiyorum evime 5 dk 200 gram düşürtürmüyüm hiç anayım ben ana

İşte bizim öyle değil kuzum içmemezlik durumu olmuyor mama ağırlıklı oluyor. İçmeyince huzursuz oluyordur ya süt içmeyince denedin mi hiç mama vermeyi? Aç kalmasın yeter ki mama zehir değil ağlamasına dayanamam süt olmayınca olmuyor çok uğraşıyorum yine de

ben bu ebelerin hadleri olmayan şeylere karışmalarına anlam veremıyorum. dr mu da ek gıda ver dıyor hayret bişey ne bılıyor sanki ayar olyorum hepsinnee. dr.a git kuzum ayrıca artık az alması normal degıl mı. drda net bılgı cıkar bence

çiğ süt güvendiğin yerden .. ben evlendiğimden beri evde yapıyorum yoğurdumuzu. eşim hıc sevmez hazır yoğurt. anca salatalar ıcın hazır yogurt kullanıyorum. 4 saat odada mayaladktan sonra dolaba koyıyorum ertesı gun acıyorum kapagını..kavanozlara yapııyorum coguzaman hepsı eksımıyor tek seferde acmadıgım ıcın. öğrendın mı tarif ettıler mı

Kızlar ya kızımın diz kapakları böyle oldu dr a sordum cildiyeye göster dedi var mı hiç böyle olan

Eklentiler

• 20190516_125610.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 32
@
Nilufer_3457 bende ek gıdaya başla diyenleri anlamıyorum açıkçası çünkü başlayınca ne olacak ki bi tatlı kaşığı yoğurt vs ile mi kilo alacak bebek hem hani doyumluk değil tadımlık vereceksiniz diyorlar hep

canım aynen sacmalıyorlar genelde ama öğün olarak dıyorlardır ama 6.ayda oğün olarak vercez ya. mesela kase corba yarım kase yogurt fln ben kasmıcam ya ne olursa yapıp verıcem dr ızın verdgı surece yeterko meme bagmllgı.azalsın

Ben yaptım daha önce eşim de ev yoğurdunu sevmedi başta hep evde yaptım hep annem de evde yapardı biliyorum yapmayı ama eşim istemeyince 2 senedir yapmadım

Ben yaptım daha önce eşim de ev yoğurdunu sevmedi başta hep evde yaptım hep annem de evde yapardı biliyorum yapmayı ama eşim istemeyince 2 senedir yapmadım
ben de sevmıyordum kız anneme nazım gecıyordu hazır alıyordum bekarken ama alıştım eşimden öturu cok kızdı bana sankı dıger hersey zararsız da

ben de vakumlu hurc kullanıyorım evlendıgımden berı ama cabuk eskıyorlar onu yazlıkları cıkardım gecen. tum kıyafetlerı vakumladım yıne bn yatagmı bazalı almamıstım karyola almıstım ıyı oldu oyuzden vakumlı hurc yer kaplamıyor hıc tayıle gıderken de bavula oylr koyuyorum yastık bıle gotıruyrm

Ahh 1 gramın bile değeri var artık ya anne olmayan anlamaz kesinlikle

bsebse kuzum karartan perdeleri nereden aldın internetten mi? Benim ev de akşama kadar güneş. Hele salonda hiç oturulmuyor. Geçen sene hamileyken fenalık geçiriyordum. Şimdi bebekle daha zorlaştı yaa
Renkli olani e perdeden aldim yanilmiyosam kuzum 2gun icinde dikilip geldi

Kuzum bira mayası tabletlerini denedin mi?

Papatyamaviss kızzz geldi nebülatörüm gel bilgilendir beni. Ventolini nasıl kullanacağız. Doktor yarım şişe dedi ama serum fizyolojikle mi karıştıracaktık unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…