2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım ben uyku eğitimi verdiğimden beri tüm sıkıntılar kesildi uyuyamadığı içinmiş bütün huysuzluk denemek İstemez misin Sen de çok rahat ediyor insan uykusunu alan bebek mutlu oluyor çünkü

Bizimki de ya. Şu kaka sorunu bir düzelmedi. Çocuk ıkınmaktan dalamıyor. Ne zaman geçeçek bu valla cinnet geldi bana artık.Demir ilacını vermeye korkuyorum.

inşallah ya büyük oglum sıkıntılıydı yemezdi varsa yoksa süt zayen alerji de vardı yogurt sevdi ama yiyemedi umarım bu yormaz gğzel güzel yer

sebze püresi tattırdım wrtesı gün kakası mukuslu gel bıde kucucuk samar seklınde kan vardı çatlak kanına benzettım ama ılk.ek gıdaya gecıste olurmus normalmıs sanrm
sen başladıysan 3 gün kuralına göre bak bakalım yine aynı mı olacak öyle devam ederse bence verdiğin sebzeyi daha ileriki aya ertele ben ek gıdada öyle bişeyle karşılaşmadım açıkçası duymadım da dışkı degişiyor tabi ama kan mukus alerji belirtisidir

Sütüm az ve mama takviyesi ile giden biri olarak tadımlık gidiyorum oğünlük için en az 5.5 aylık olmalı bebe bence

Kujum bende 2 yaşına kadar damak tadları oluşmaz diye biliyorum çocuklar 2 yaşından sonra yemeyi reddediyor 2 çocuk Anneleri sizce de öyle mi 2 yaşına kadar yemek seçti mi

Benimki 7 yaşına kadar canımı okudu canım ilk iki yıl süt ve ayran içti sonraki yıllar makarna mercimek çorbası tavuklu pilav yedi birçok meyveyi ağzına vurmadi fındık fıstık kaju ceviz badem yerdi heo

bıdaha vermedım dra sorcam ama daha once de aynı tarz nokta gb kan vardı catlak varmıs meger. mukus da olmstu ama süte alerjımız yok. belkı patates veya havuca alerjı olmstur

Kujum bende 2 yaşına kadar damak tadları oluşmaz diye biliyorum çocuklar 2 yaşından sonra yemeyi reddediyor 2 çocuk Anneleri sizce de öyle mi 2 yaşına kadar yemek seçti mi
benimki seçti ya oldum olası seçiyor yeşil mercimek yediremiyorum mesela sebze düşmanı 2 yaşa kadar seçici oluyorlar belki 1 yaş neyse

bıdaha vermedım dra sorcam ama daha once de aynı tarz nokta gb kan vardı catlak varmıs meger. mukus da olmstu ama süte alerjımız yok. belkı patates veya havuca alerjı olmstur
çatlak varsa ondan da olur canım havuç ve patates pek alerjik degildir

Canım ben blw yaptırdım kızıma çok zevk aldı ki 4 yaşına kadar çok iştahlı bir çocuktu taa ki kardeşi doğana kadar şimdi yemiyor ki dikkat çekebilsin ben onunla ilgileneyim umarım zamanla aşacağız kardeşi de yemek yediğinde ama 2 yaşına kadar önüne ne koysam yerdi ıspanağı kaşıkla başlayıp sıkılınca avuçla ağzına sokuyordu brokoli yeşil fasülye çok çok iştahlıydı inşallah seninde minnak iştahlı olur seni üzmez canım tek kural şöyleydi önüne yemeği koyup hep beraber masaya oturuyorduk ister yesin ister yemesin hep birlikte oturuyorduk haricinde mutfak kapalıydı sadece öğünlerde besleniyordu acıktığı içinde iştahla yiyordu

canım hoşgeldin havalar ısındı senin yediklerin de etkiler örneğin ben patlıcan yediğim gün hep sulu yeşişimsi yapar oglum diş de olabilir takip et huysuzsa falan diş yakın olabilir maşalah güneş hanıma

benimki seçti ya oldum olası seçiyor yeşil mercimek yediremiyorum mesela sebze düşmanı 2 yaşa kadar seçici oluyorlar belki 1 yaş neyse
Şuan benimki de sebze yemiyor ama baklagil meyve yiyor fasülye yeşil kırmızı mercimek nohut pilav makarna et balık tavuk yiyor sebzelere uzak ama kardeşiyle tekrar başlamasını umuyorum

canım 2 çocukla blw yapabilir miyiz ki büyük tam degil yarı blw şeklinde alıştırmıştım sulu seyleri tek ben veriyordum şimdi yer güzelce canının istediğini bakalım 2 nımaramla napıcaz

canım 2 çocukla blw yapabilir miyiz ki büyük tam degil yarı blw şeklinde alıştırmıştım sulu seyleri tek ben veriyordum şimdi yer güzelce canının istediğini bakalım 2 nımaramla napıcaz
Daha iyi bence ikisini de yemek pişirmiş olacağız aynı anda oturtup şarkılar türküler eşliğinde yemekler yenilebilir =)

Şuan benimki de sebze yemiyor ama baklagil meyve yiyor fasülye yeşil kırmızı mercimek nohut pilav makarna et balık tavuk yiyor sebzelere uzak ama kardeşiyle tekrar başlamasını umuyorum
inşallah başlar canım benimkinin yediği sayılı patates kuru fasılye yeşili iğrençmiş,pirinç cano isterse bulgur nohut kıyma keyfine kalmış tavuk önce yiyordu şimdi yemiyor balık da canı isterse önceleri ıspanagı börekle yediriyordum şimdi o da yok.oldum olası pırasa sevmedi mesela ve damak tado cpk güçlü farklı bişey katsam anlar sevdiği şeyi bile uemez

Daha iyi bence ikisini de yemek pişirmiş olacağız aynı anda oturtup şarkılar türküler eşliğinde yemekler yenilebilir =)
ay inşallah bi umut küçük iştahlı olursa belki büyük oğlum heves eder de yemediklerini de yer kuzenlerle falan yiyor bazen çünkü

çatlak varsa ondan da olur canım havuç ve patates pek alerjik degildir
mukus dedıgım de uzayan cinstendı kakasında bır kısım buaydan sonra süt alerjisi olur mı ya ya da yogurda vardır belkı ama yogurt bermedıgım 4gun olmustur canm

ay inşallah bi umut küçük iştahlı olursa belki büyük oğlum heves eder de yemediklerini de yer kuzenlerle falan yiyor bazen çünkü
Canım biz 3 arkadaş büyüttük çocukları biri herşeyi verdi 4 buçuk yaşında hala kendi yedirir çocuk tiksinerek yemek yiyor resmen zevk almadığı o kadar belli ki
diğer arkadaşım sağlıklı beslenmeye dikkat eder ekmek bile yemiyorlar herşeyi organik alır blw ile besledi kızı şuan senin saydıklarını yiyor
ben 2 yaşına kadar organik besledim kızıma özel yemek yaptım 2 yaşından beri bizimle yiyor benimki de ortalama oldu ne çok zevkle yiyor ne iştahlı ne iştahsız bi kız oldu ama anne eliyle yiyen arkadaşımın kızına hep üzülürüm çocuğun ağzına yiyemeyeceği kadar yemek tıkıyor bide hiç severek yemiyor diyor çocuk pofuduk gibi etli =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…