2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Rutinlerin neler mesela canım? Biraz detay verir misin?

@Ytmz canım bayramlıklarınız harika güle güle giysin kuzucuk bende beğendim bikaç şey uğurlu bebede kalıplar nasıl tam ayına uygun mu alıyorsun?

Bizimki de 5 de kalkti bi ayaklarini kendine cekme pat diye ayaklarini besige vuruyor fln aldim yanima 5-10 dk uyudu uyandi uyudu uyandi . Gene haberlesmis bizimkiler

bende kendimce sebzeyle başlamak mantıklı geliyo dediğin gibi nette yoğurt 8. Aydan sonra diyo ağır geleceği için bizimki niye ilk yoğurt dediaslinda belkide mama kulldigimiz icindir ben 6. Ayi beklerken dr mama kullananlarda 4. Ayda tadimlarla baslatiyoruz dedi. Biz 5 ay olduk yeni taddircam bakalim umarım güzel güzel yer

Gün aşırı yarım gün mü geliyor canım. Ne ödüyorsunuz ayıp olmazsa. Ama sen de 2 çocuk vardı değil mi?
Benimki hergün yarım gün şeklinde geliyor, büyük oğlumla ilgilenip temizlik yapıyor, makine boşaltıyor çamaşır katlıyor, ne denk gelirse.1000 verdim Bu sene bende evdeydim beraber hallettik. Seneye oğlum kreşe gidicek 2 saat bakıcak ona sadece , küçüğe yarım gün. 1250 tl ye anlaştık.

Aileler burda canım biz memlekette yaşıyoruz rahatına düşkün bizimkiler zahmet etmiyorlar 3 yıl yardımcı aldım buraya taşınalı bir yıl oldu bulamadım düzgün birini
Valla faydaları olmadıktan sonra aynı şehirde yaşamanın hiçbi anlamı yok demi? Sanki sen önceki yaşadığınız yerde çok mutluyduk diye anlatmıştın demi canım.. inş gönlündeki gibi birini bulursun ya

Neti bosver dr a bak bence
Yogurt ilklerden vermistim bende ilk çocuğuma
Peyniri sebze ve meyvelerden sonra verdim diye hatırlıyorum.
Hatta ilk verdigim sey elma suyuymus ama saf gibi hic not almamisim

Merhaba kızlar Demir ilacına başladığımızdan beri bebeğim gün içinde ara ara ıkınmaya başladı Kakası hep sulu oluyordu bu zamana kadar. Şimdi krem kıvamında ve yeşil. İki güne bir yapıyor kakasını. İlacın etkisi diye biliyorum ama ıkınmasına da kıyamıyorum. Ben kabızlık için bişeyler yesem kayısı filan bebişi de rahatlatır mı acaba

Bizimki de 5 de kalkti bi ayaklarini kendine cekme pat diye ayaklarini besige vuruyor fln aldim yanima 5-10 dk uyudu uyandi uyudu uyandi . Gene haberlesmis bizimkiler
Ben korkuyorum bu bebeklerden Nilufer_3457 bsebse sizinkilere bizimkiler mesaj yolladım

Günaydın. Dokuzda uyandı yatarken emzirmistim gaz birikmiş. Sırtını ovaladim gazını çıkardım yatağa koydum bir kahvaltı yapayım dedim. Bir kontrol etmeye gittim yüz üstü dönmüş Kendi kendine uyumuş. Aşıdan mı nedir dünden beri çok uyudu

Evet kujum Alanyadaydık sırf aile olsun çocuklar sevgisiz büyümesin dedik geldik pirince giderken evdeki bulgurdan olduk =(

Sözüm meclisten dışarı fakat doktorların ek gıda ile acelesiini anlamak mümkün değil
İlk kızım sadece mama yemesine rağmen yoğurda 7.ayda peynire 8.ayda geçtik

Ahh zaten şu çamaşır katlama işi yeter.

Benim ki de Geçen yeşil yaptı. Ben yine üşüttü dedim yazmıştım doktoruyla. İlaçtan mu ki acaba ya

Sözüm meclisten dışarı fakat doktorların ek gıda ile acelesiini anlamak mümkün değil
İlk kızım sadece mama yemesine rağmen yoğurda 7.ayda peynire 8.ayda geçtik
Ben bir şey okudum 9.aya kadar bebekler gıda tatlarını pek ayırt edemezlermiş Sadece tuzlu ve tatlı ayrımı yapablrmıs net olarak mesela kabak ve oatates ona aynı gelırmıs yemedı deyıp vazgecmemek lazmmıs. acaba buyuzden mı acelecıler erkenden alıssın dye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…