Bizim Dr. Tadımlık tattır diyor. Alışsın. Ek gıdaya geçince reddetme olur diyor. Yoksa çok zorlanırmışız.Ben bir şey okudum 9.aya kadar bebekler gıda tatlarını pek ayırt edemezlermiş Sadece tuzlu ve tatlı ayrımı yapablrmıs net olarak mesela kabak ve oatates ona aynı gelırmıs yemedı deyıp vazgecmemek lazmmıs. acaba buyuzden mı acelecıler erkenden alıssın dye
Sözüm meclisten dışarı fakat doktorların ek gıda ile acelesiini anlamak mümkün değil
İlk kızım sadece mama yemesine rağmen yoğurda 7.ayda peynire 8.ayda geçtik
O konuda pek fikrim yok canım ben de tam tersi ile daha çok karşılaştım erken tattırılan bebeklerde red daha çok oluyorBen bir şey okudum 9.aya kadar bebekler gıda tatlarını pek ayırt edemezlermiş Sadece tuzlu ve tatlı ayrımı yapablrmıs net olarak mesela kabak ve oatates ona aynı gelırmıs yemedı deyıp vazgecmemek lazmmıs. acaba buyuzden mı acelecıler erkenden alıssın dye
Kilo alamama ayrı bir durum. O zaman verilebilir. Hipp yulaflı var mesela mama ile hazırlanıyor muhallebi kıvamında. İlk kızımın aylar boyu akşam öğünüydü:)Bizim Dr da 4.ayda dedi ama kızım kilo alamadığı içindi hep bir enfeksiyonla uğraştık haftaya gideceğiz bakalım ne diyecek kilo alımı iyi gidiyor artık 6 yı beklemek istiyorum ben de
Söylüyorum ve kenara geçiyorum. Çok acele ediyorsun ama karar senin tabiki.Ek gida degilde tadim testleri yapiyoruz. Pirzola muz yenidunya salatalik havuc yogurt enginarin limonun yesil elmanin tadina baktirdik. Pirzolayi sevmedi halbuki ben cok severimhavucu cok seviyor. Limona bayildi
Demir ilacının böyle bir etkisi olduğunu okumuşum. Uzun süreli kullanacağız ya en azından bebiş rahat etsin diye kendi beslenmemde birşeyleri değiştirsem iyi gelir mi diye meraktayım ben deBenim ki de Geçen yeşil yaptı. Ben yine üşüttü dedim yazmıştım doktoruyla. İlaçtan mu ki acaba ya
Masallah kuzuna canim aferinkendi uyuyor evet 5,10dkda:) sıfur destek.ne emzirme ne sallama ne emzik hiçbişey.. mesela bu sabah 6bucuk civarı gizlicebaktım uyku arkadası ıle oynuyor uyanmıs haberm yok. smdı de uyandım baktım uyumuş kendisi. kendi uyumayı ogrendi çünkü daha biraz daha var alısmasına heryerde uyucak kıvama gelcekmiş belli sure sonunda
Evet canim ben biraz daha giysin dye 6.9 aliyorum suan 4 aylik tesekkur ederizz@Ytmz canım bayramlıklarınız harika güle güle giysin kuzucuk bende beğendim bikaç şey uğurlu bebede kalıplar nasıl tam ayına uygun mu alıyorsun?
Kujum bende 2 yaşına kadar damak tadları oluşmaz diye biliyorum çocuklar 2 yaşından sonra yemeyi reddediyor 2 çocuk Anneleri sizce de öyle mi 2 yaşına kadar yemek seçti miBen bir şey okudum 9.aya kadar bebekler gıda tatlarını pek ayırt edemezlermiş Sadece tuzlu ve tatlı ayrımı yapablrmıs net olarak mesela kabak ve oatates ona aynı gelırmıs yemedı deyıp vazgecmemek lazmmıs. acaba buyuzden mı acelecıler erkenden alıssın dye
Pirzola mıEk gida degilde tadim testleri yapiyoruz. Pirzola muz yenidunya salatalik havuc yogurt enginarin limonun yesil elmanin tadina baktirdik. Pirzolayi sevmedi halbuki ben cok severimhavucu cok seviyor. Limona bayildi
Kızımın doktoru harikaydı ilaçsız doğal çözüm önerirdi beslenmesinde de hep beni blw konusunda destekledi ama şimdi öyle bir doktorumuz yok malesef şimdi doktora gidince hemen ilaç yazıyorO konuda pek fikrim yok canım ben de tam tersi ile daha çok karşılaştım erken tattırılan bebeklerde red daha çok oluyor
Bizim doktorumuz bana peyniri yoğurdu meyveyi ömür boyu yiyecek şimdi süte ihtiyacı var demişti. Ve mama bebeği olmasına rağmen çok kademeli ve yavaş geçiş yaptırdı.
Hekimlerin farklı uygulamalarına de saygım sonsuz
Öncelikle hos geldin canım inşallah alerji çıkmaz kuzunaGünaydın kızlaro gun eşime bir triple kapattım burayı eşime de telefonundaki oyunları sildirdim oh iyi oldu sonra peşimde döndü durdu aç hesabını diye açmadım sonra pzt günü mü ne ben açmak istedim bu kez kk açmadı gittiğimden beri 50 sayfa birikmiş neler oldu boş zamanımda okuyacağım ama güneş pek iyi değil kaka sorunumuz var em son cts günü sulu kaka yaptı demiştim pazar günü 9 kez su gibi yaptı sonra pzt biraz normale döndü 4 kez yaptı ama hala bir sorun var gibi yemyeşil mukuslu falan kakası kan yok onu sürekli takip ediyorum doktora götüreceğim bu huzursuzluğumuzun altından alerji falan çıkmasın o zaman çok üzülürüm hatta bebeğinde alerji olanlara özelden kaka fotosu atsam bakar mısınız acaba iftara misafirim var tam da gününde açıldı bu kk bu arada hesabımı açtım ama çok giremeyeceğim eşimle ortak karar telefonlarımızdaki oyunları sildik eşim instagramını da sildi ben silmedim şuan burayı açtığımı da bilmiyor söylemeyeceğim gun belirleyelim saat belirleyelim o saatlerde girebilen girsin yoksa güneşten fırsatım olmuyor dönüyor artık resmen bir günde donmeye başladı,
Canım senin kızla benimmoglan aynı gün doğumlu boyu ve kg kaç canım bana çok az geliyor kilosuSöylüyorum ve kenara geçiyorum. Çok acele ediyorsun ama karar senin tabiki.
Sadece yaliyor birakiyor.Söylüyorum ve kenara geçiyorum. Çok acele ediyorsun ama karar senin tabiki.
Hosgeldin canimGünaydın kızlaro gun eşime bir triple kapattım burayı eşime de telefonundaki oyunları sildirdim oh iyi oldu sonra peşimde döndü durdu aç hesabını diye açmadım sonra pzt günü mü ne ben açmak istedim bu kez kk açmadı gittiğimden beri 50 sayfa birikmiş neler oldu boş zamanımda okuyacağım ama güneş pek iyi değil kaka sorunumuz var em son cts günü sulu kaka yaptı demiştim pazar günü 9 kez su gibi yaptı sonra pzt biraz normale döndü 4 kez yaptı ama hala bir sorun var gibi yemyeşil mukuslu falan kakası kan yok onu sürekli takip ediyorum doktora götüreceğim bu huzursuzluğumuzun altından alerji falan çıkmasın o zaman çok üzülürüm hatta bebeğinde alerji olanlara özelden kaka fotosu atsam bakar mısınız acaba iftara misafirim var tam da gününde açıldı bu kk bu arada hesabımı açtım ama çok giremeyeceğim eşimle ortak karar telefonlarımızdaki oyunları sildik eşim instagramını da sildi ben silmedim şuan burayı açtığımı da bilmiyor söylemeyeceğim gun belirleyelim saat belirleyelim o saatlerde girebilen girsin yoksa güneşten fırsatım olmuyor dönüyor artık resmen bir günde donmeye başladı,
ay ben de sebze püresı ve yogurt tattrdım cıldırıyor hanfendı kzııyor elınde hep havuc düşüyo aglıyor yandık kı ne yandık redetmeyecekler glb bızım bebiiler ay hadı ınsallahhBizim Dr. Tadımlık tattır diyor. Alışsın. Ek gıdaya geçince reddetme olur diyor. Yoksa çok zorlanırmışız.
Yoğurt veriyorum birazcık, daha istiyor. Veriyorum, sonra da kusuyor... DUR'u bilmiyor benim çocuk
Ben bu konuyu konuşmadım Rota Aşımız için gidince konuşacağım bakalım benim Dr ne diyor olck. Tabii ki öyle benim kızım daha Sadece anne sütüyle besleniyor şu an öğün olarak versene diyenler var gerek yok yani sütüm olmazsa tabii ki başka yollara başvurabilirdim ama benim sütüm ona yetiyor sadece bende Tadımlık olarak verdim öğün olarak geçenler çok bu aylarda ama ben düşünmüyorumO konuda pek fikrim yok canım ben de tam tersi ile daha çok karşılaştım erken tattırılan bebeklerde red daha çok oluyor
Bizim doktorumuz bana peyniri yoğurdu meyveyi ömür boyu yiyecek şimdi süte ihtiyacı var demişti. Ve mama bebeği olmasına rağmen çok kademeli ve yavaş geçiş yaptırdı.
Hekimlerin farklı uygulamalarına de saygım sonsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?