2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

O ilk kreş yılı benim oğlanda 3.5 yaşında başladı hep hasta geçti o yıl hiç içmediği kadar anti icmisti birde sende bebek vardı eminim zor geçmiştir
Geçen hafta benim büyük oğlan son yılların en ağır hastalığını yaşadı çok zordu küçük bebekle

O uyku sorunu bizde de var ağlayarak uyuyor
Bizde genel olarak iyiyiz ek gıdaya basliyormusun

Canım ben uyku eğitimi verdiğimden beri tüm sıkıntılar kesildi uyuyamadığı içinmiş bütün huysuzluk denemek İstemez misin Sen de çok rahat ediyor insan uykusunu alan bebek mutlu oluyor çünkü
Kuzum bebe yatırdığımda durmuyor ki eğitim vereyim Sanki bir yerine bir şey olmuş gibi ağlamaya başlıyor. Eğitimi benim kendi sinirlerime vermem gerekiyor

O uyku sorunu bizde de var ağlayarak uyuyor
Bizde genel olarak iyiyiz ek gıdaya basliyormusun
Cok zor bir durum çaresiz kalıyor insan allah yardimcimiz olsun evet ek gıdaya başladık yoğurt meyve çorba her birinden bir kücük çay bardağı yiyourz gün içinde emmeye de devam ediyoruz 3 diş birden şişmiş damağı bembeyaz şişen yerleri herseyi agzına götürüp çiğnemeye calisiyor bu diş huzursuzluğu sanıyorum sizde durumlar nasıl paşa iyimi

Bizimki de ya. Şu kaka sorunu bir düzelmedi. Çocuk ıkınmaktan dalamıyor. Ne zaman geçeçek bu valla cinnet geldi bana artık.Demir ilacını vermeye korkuyorum.
Kaka sorunu bizde de var. Tam oh yaptı diyorum diğer gelen kakanın sıkıntılarını çekiyoruz kısır döngüye bindi artık Demire biz başladık zorla veriyorum öğürüyor çok. Mümkün mertebe aç karına veriyorum bir keresinde tok vermiştim ağzından burnundan fışkırtarak kustu. Hiç sevmiyor demir ilacını..

canım kabız yapabilcek tarz seyler ye bugün patates pirinç muz bak devam ederse diştendir
Seninde erken doğum riskin vardı benim gibi yatarak dogurduk gezme şöyle dursun bu kuzular neyin kafasında
aynen canım ya koz abisiyle beraber ögle uykusuna yatırıyorum abi uyanana kadar bu minumum 3 kez uyanıyor yahu bebeksin yat uyu ben uyuyamıyorum bu kez

Ya kızlar hepinizin bebesi var nolur tiksinmeyin ama atıp fikir almak istiyorum sizlerden, akşama misafirim var bıraktım resmen hazırlığı bebeğimin kakasında boncuk arıyorum çok üzülüyorum böyle oldu diye nolur bi fikir verin, yarın sabah doktora gideceğiz ama kendi doktorumuzda randevu bulamadık yine erken gidip şansımı deneyeceğim, bugün 3 kaka yaptı ben akıl edip çekmedim 1. Bu iki kakayı yarın doktora göstereceğim düşüncesiyle çektim, biri öğleden önce biri sonra, bi de sürekli kusmaya devam

Eklentiler

• F5588E1B-01C7-46CD-917E-AE364B208A72.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 56
  • FE68E9E2-BF90-4947-A31A-1A5B32BB0BCF.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 57
Normaldir belki canim uzulme bu kadar gorunmeden daha
Benim.basima gelemdigi icin fikir veremeyecegim ana civik degil sanki
Acik giydiriyorsan pek giydirme acik bir de oyle bak

Bizimki de ya. Şu kaka sorunu bir düzelmedi. Çocuk ıkınmaktan dalamıyor. Ne zaman geçeçek bu valla cinnet geldi bana artık.Demir ilacını vermeye korkuyorum.

Biz daha demir ilacına başlamadık ama 2 gündür ıkınıyor sürekli ayaklarını kendine çekerek yaptırdım rahatladı dün ama bugün de aynı şekilde yaptırdım geçicidir inşallah süt az alıyor artık mama sayımız arttı ondan mı acaba

Normaldir belki canim uzulme bu kadar gorunmeden daha
Benim.basima gelemdigi icin fikir veremeyecegim ana civik degil sanki
Acik giydiriyorsan pek giydirme acik bir de oyle bak
Cıvık değildi evet ama yemyeşil ve yapış yapış açık giydirmek mi kız daha tek kat giydirmeye yeni başlamıştım şimdi yeniden iki kata çıkarttım ben atletle duruyorum evde ter içindeyim bebek iki kat giyiyor ishalden beri bende üşüttü sandım ama değil sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…