2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ya sen ne güzel şeyler yapmıssın öyle. çok mantıklı muutfagım gereksız zamanlarda cocga kapalı olması :)

yok ben hiç zorlamadım ya ona da karşıyım ona özel yaptım dediğin gibi şimdi de yine alerjisi oldugı için bazen ayrı yapıyorum ama çogunlujla bizle yer benim yedirmemi kendisi istemez zaten yemez öyle kıskançlık krizleri dılında tabi maşallah kızına bu arada sebze yemeye de başlar umarım

mukus dedıgım de uzayan cinstendı kakasında bır kısım buaydan sonra süt alerjisi olur mı ya ya da yogurda vardır belkı ama yogurt bermedıgım 4gun olmustur canm
Allah korusun canım inşallah değildir ama ben büyük oglumun alerji oldugunı ek gıdada öğrendim o zamana kadar hiç bi belirti yoktu. ama sizin yani anne babasının alerjik yapısı yoksa korkma bişey yoktır inşallah

Kızımın doktoru harikaydı ilaçsız doğal çözüm önerirdi beslenmesinde de hep beni blw konusunda destekledi ama şimdi öyle bir doktorumuz yok malesef şimdi doktora gidince hemen ilaç yazıyor
Bizim doktorumuz da öyle. Hatta ilaçları içmesi gereken ölçünün yarısıyla başlatır.
Sadece blw ile ilgili şey demişti çok güzel fakat blwye alışan bebekte bazı gıdaları reddetme olabiliyor örneğin ceviz vb. Blw ile ceviz veremezsin demişti

ya sen ne güzel şeyler yapmıssın öyle. çok mantıklı muutfagım gereksız zamanlarda cocga kapalı olması :)
Hiç sorma canım oğlum doğana kadar mükemmel anne kategorisindeydim ne zaman ki oğlum doğdu koptum gittim arkadaşlarım arardı wc eğitimi yemek uyku konusunda bilirlerdi araştırıp öğrenmişim ama bildiğim ne varsa unuttum boş duvarları izliyorum öyle 2. Çocukta

Ay en çok sevdiği şeydi kızımın ceviz eve paketli gıda almıyorduk çocuk cevizi değişik bişey diye bayılarak yiyordu pankeklere de katıyordum cevizi

Evet yumurta çok yiyorum en pratik kahvaltı o benim için bugün yemedim

İnşallah canım inşallah bebekler üzmesin bizi zaten elimizden geleni yapıyoruz birde uğraştırınca insan hayattan soğuyor

Ya ben ne yedim biliyor musun canınız çekmesin ama bol tahinli bi tatlı yedim tahin de ağır bişey sırf yağ biliyorum bi de insan gibi yemedim yarım tepsi yedim ben ondan oldu diye düşünüyorum o yüzden aslında bekliyorum yoksa çoktan koşar götürürdüm ama geçmezse 2 güne kadar gene götüreceğim, diş de olabilir dişlikleri ısırıyor bayağı şiddetle, hatta benim elimi tutup ağzına götürüyor bayağı ısırıyor kaşınıyor demekki iyice

Kızıma 4 yaşına dek hiç ilaç içirmedim canım ilaçsız tedavi derdindeydim ama kreş bizi mahvetti 3 kez antibiyotik kullandı bu sene bebeğe de bulaştırıyor iyi oldu okula gitti güzel vakit geçirdi ama hep beraber hasta geçirdik kışı

Erkek canım. Evet beklediğimizden 1 kg fazla doğdu sıpam :) abisi var bide 4 yaşında, 2 yıldır 18 kg :) ömerciğe de maşallah, dağ gibi delikanlı olur bugünlerimize güler geçeriz inş

İnşallah güzel günlerini görelim yavruların sende iki erkek annesisin işimiz zor

Kardeşinden etkilenmiştir kızın

Ben blwyi 7 yaşında yaptım oğlana aç bıraktım yeemek sofrasında yemediği zaman o zaman herşeyi kendi yer oldu

Canım 6 7 aylıkken kendi kendine beslenmez dimi bu kuzular kaşığı ne zaman eline verdin kendi yedi

Ahh ahh fenalardayım oğlum resmen huy değiştirdi uyku problemleri başladı uykusu geldiğinde uyuamaya direniyor saatlerce krize giriyor cok caresizim beş buçuk aylık olduk büyüdükçe zorlaşıyor sen nasılsın canım vu arada hepiniz iyisinizdir umarim

Iyiyiz canim sukur yoruyordur seni desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…