Cumartesi kontrol vardı. Sidefer verdi doktor ama daha almadım. Demir ilacı kabızlık yapar diyorlar. Zaten yeterince gaz ve kaka sorunumuz var inşallah üstüne eklenmez.Demir ilacı olarak ne kullaniyorsun canım
ya sen ne güzel şeyler yapmıssın öyle. çok mantıklı muutfagım gereksız zamanlarda cocga kapalı olması :)Canım ben blw yaptırdım kızıma çok zevk aldı ki 4 yaşına kadar çok iştahlı bir çocuktu taa ki kardeşi doğana kadar şimdi yemiyor ki dikkat çekebilsin ben onunla ilgileneyim umarım zamanla aşacağız kardeşi de yemek yediğinde ama 2 yaşına kadar önüne ne koysam yerdi ıspanağı kaşıkla başlayıp sıkılınca avuçla ağzına sokuyordu brokoli yeşil fasülye çok çok iştahlıydı inşallah seninde minnak iştahlı olur seni üzmez canım tek kural şöyleydi önüne yemeği koyup hep beraber masaya oturuyorduk ister yesin ister yemesin hep birlikte oturuyorduk haricinde mutfak kapalıydı sadece öğünlerde besleniyordu acıktığı içinde iştahla yiyordu
yok ben hiç zorlamadım ya ona da karşıyım ona özel yaptım dediğin gibi şimdi de yine alerjisi oldugı için bazen ayrı yapıyorum ama çogunlujla bizle yer benim yedirmemi kendisi istemez zaten yemez öyle kıskançlık krizleri dılında tabiCanım biz 3 arkadaş büyüttük çocukları biri herşeyi verdi 4 buçuk yaşında hala kendi yedirir çocuk tiksinerek yemek yiyor resmen zevk almadığı o kadar belli ki
diğer arkadaşım sağlıklı beslenmeye dikkat eder ekmek bile yemiyorlar herşeyi organik alır blw ile besledi kızı şuan senin saydıklarını yiyor
ben 2 yaşına kadar organik besledim kızıma özel yemek yaptım 2 yaşından beri bizimle yiyor benimki de ortalama oldu ne çok zevkle yiyor ne iştahlı ne iştahsız bi kız oldu ama anne eliyle yiyen arkadaşımın kızına hep üzülürüm çocuğun ağzına yiyemeyeceği kadar yemek tıkıyor bide hiç severek yemiyor diyor çocuk pofuduk gibi etli =)
Allah korusun canım inşallah değildir ama ben büyük oglumun alerji oldugunı ek gıdada öğrendimmukus dedıgım de uzayan cinstendı kakasında bır kısım buaydan sonra süt alerjisi olur mı ya ya da yogurda vardır belkı ama yogurt bermedıgım 4gun olmustur canm
Bizim doktorumuz da öyle. Hatta ilaçları içmesi gereken ölçünün yarısıyla başlatır.Kızımın doktoru harikaydı ilaçsız doğal çözüm önerirdi beslenmesinde de hep beni blw konusunda destekledi ama şimdi öyle bir doktorumuz yok malesef şimdi doktora gidince hemen ilaç yazıyor
Hiç sorma canım oğlum doğana kadar mükemmel anne kategorisindeydim ne zaman ki oğlum doğdu koptum gittim arkadaşlarım arardı wc eğitimi yemek uyku konusunda bilirlerdi araştırıp öğrenmişim ama bildiğim ne varsa unuttum boş duvarları izliyorum öyle 2. Çocuktaya sen ne güzel şeyler yapmıssın öyle. çok mantıklı muutfagım gereksız zamanlarda cocga kapalı olması :)
Ay en çok sevdiği şeydi kızımın ceviz eve paketli gıda almıyorduk çocuk cevizi değişik bişey diye bayılarak yiyordu pankeklere de katıyordum ceviziBizim doktorumuz da öyle. Hatta ilaçları içmesi gereken ölçünün yarısıyla başlatır.
Sadece blw ile ilgili şey demişti çok güzel fakat blwye alışan bebekte bazı gıdaları reddetme olabiliyor örneğin ceviz vb. Blw ile ceviz veremezsin demişti
Evet yumurta çok yiyorumHosgeldin canim
Kendileri telefona deve kusu gibi gömülür. Biz yapsak suc olur.:)
Dondugune sevindim. Gel bakma sen ona :))
Kizinda da insaallah yoktur bisey
Bak burda bir arkadas yumurtayi kesti duzelmisti kakasi
Yumurta yiyorsan bir yeme belki ondandir
İnşallah canım inşallah bebekler üzmesin bizi zaten elimizden geleni yapıyoruz birde uğraştırınca insan hayattan soğuyoryok ben hiç zorlamadım ya ona da karşıyım ona özel yaptım dediğin gibi şimdi de yine alerjisi oldugı için bazen ayrı yapıyorum ama çogunlujla bizle yer benim yedirmemi kendisi istemez zaten yemez öyle kıskançlık krizleri dılında tabimaşallah kızına bu arada sebze yemeye de başlar umarım
Ya ben ne yedim biliyor musun canınız çekmesin ama bol tahinli bi tatlı yedim tahin de ağır bişey sırf yağ biliyorum bi de insan gibi yemedim yarım tepsi yedim ben ondan oldu diye düşünüyorum o yüzden aslında bekliyorum yoksa çoktan koşar götürürdüm ama geçmezse 2 güne kadar gene götüreceğim, diş de olabilir dişlikleri ısırıyor bayağı şiddetle, hatta benim elimi tutup ağzına götürüyor bayağı ısırıyor kaşınıyor demekki iyicecanım hoşgeldin havalar ısındı senin yediklerin de etkiler örneğin ben patlıcan yediğim gün hep sulu yeşişimsi yapar oglum diş de olabilir takip et huysuzsa falan diş yakın olabilir maşalah güneş hanıma
İnşaallah canım ya çıkarsa şimdiye kadar neden farketmedim kızımın huysuzluğu geçerdi belki diye kendimi yerim herhaldeÖncelikle hos geldin canım inşallah alerji çıkmaz kuzuna
Kızıma 4 yaşına dek hiç ilaç içirmedim canım ilaçsız tedavi derdindeydim ama kreş bizi mahvetti 3 kez antibiyotik kullandı bu sene bebeğe de bulaştırıyor iyi oldu okula gitti güzel vakit geçirdi ama hep beraber hasta geçirdik kışıBizim doktorumuz da öyle. Hatta ilaçları içmesi gereken ölçünün yarısıyla başlatır.
Sadece blw ile ilgili şey demişti çok güzel fakat blwye alışan bebekte bazı gıdaları reddetme olabiliyor örneğin ceviz vb. Blw ile ceviz veremezsin demişti
Erkek canım. Evet beklediğimizden 1 kg fazla doğdu sıpam :) abisi var bide 4 yaşında, 2 yıldır 18 kg :) ömerciğe de maşallah, dağ gibi delikanlı olur bugünlerimize güler geçeriz inş
Iyi bakalim.@edosko ise başladı canım geçen yazdı
Canım ben blw yaptırdım kızıma çok zevk aldı ki 4 yaşına kadar çok iştahlı bir çocuktu taa ki kardeşi doğana kadar şimdi yemiyor ki dikkat çekebilsin ben onunla ilgileneyim umarım zamanla aşacağız kardeşi de yemek yediğinde ama 2 yaşına kadar önüne ne koysam yerdi ıspanağı kaşıkla başlayıp sıkılınca avuçla ağzına sokuyordu brokoli yeşil fasülye çok çok iştahlıydı inşallah seninde minnak iştahlı olur seni üzmez canım tek kural şöyleydi önüne yemeği koyup hep beraber masaya oturuyorduk ister yesin ister yemesin hep birlikte oturuyorduk haricinde mutfak kapalıydı sadece öğünlerde besleniyordu acıktığı içinde iştahla yiyordu
Ahh ahh fenalardayım oğlum resmen huy değiştirdi uyku problemleri başladı uykusu geldiğinde uyuamaya direniyor saatlerce krize giriyor cok caresizim beş buçuk aylık olduk büyüdükçe zorlaşıyor sen nasılsın canım vu arada hepiniz iyisinizdir umarim
Senin oglus ne kadarlik olduÇoğu annemiz sanırım benim gibi okuyor ama yazamıyor kuzum. Aslında hep buralardayım. :)
Iyiyiz canim sukur yoruyordur seni deseneAhh ahh fenalardayım oğlum resmen huy değiştirdi uyku problemleri başladı uykusu geldiğinde uyuamaya direniyor saatlerce krize giriyor cok caresizim beş buçuk aylık olduk büyüdükçe zorlaşıyor sen nasılsın canım vu arada hepiniz iyisinizdir umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?