2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ek gıdaya bu liste ile başlayacağım benim gibi ne yapacağını bilmeyenlere fikir olsun, bebişim 5 ay 2 günlük oldu, bayram sonrası başlayacağım bi de kakamız biraz normale dönsün, instagramda mutfakta bebek var sayfası guzel tarifler paylaşıyor

Eklentiler

• B334DB7E-D210-404B-BD8B-E8B33375B585.webp
    93,3 KB · Görüntüleme: 86
Benimki de üç haftadır haftada bir yapıyor. Ben de çok takilmadim ama üçünde de fitille yaptı.
Bir de bizim gaz geri döndü galiba. Bu saatte başlıyor gece 9-10 a kadar. Durmuyor. Sabah ve gece iyi.

canım normalde de bzen öyle kaka yapabiliyor bebekler bana cok mukuslu kanlı veya alerjik bi kaka gibi gelmedi ama yine belki diger arkadaşlar kenfi bebeklerinden tola cıkarak farklı yorum yapabilirler yediğinle alakalı diye düşünüyorum

Bizde hiç mama yok ama yine aynı. Yapıyor yenisi geliyor. Birde ıkınırken kusuyor. Ne zaman bitecek bu sorun uyku uyuyamıyor çoçuk.

Ben tattitmalara başlayalı bugün 3. Gün elma ile başladım yarın havuç üç boyunca sonrada yoğurt kabak fasulye olarak gidecek

Benimki de üç haftadır haftada bir yapıyor. Ben de çok takilmadim ama üçünde de fitille yaptı.
Bir de bizim gaz geri döndü galiba. Bu saatte başlıyor gece 9-10 a kadar. Durmuyor. Sabah ve gece iyi.
yok bugün yaptı dünki yediğinden baya da suluydu hatta canım iyi geceler çayı var ondan veriyorum gece rahat uyuyor

Bizde hiç mama yok ama yine aynı. Yapıyor yenisi geliyor. Birde ıkınırken kusuyor. Ne zaman bitecek bu sorun uyku uyuyamıyor çoçuk.

Yapıyor mu peki ıkınmaya rağmen. Dün resmen gözümün içine baktı nolur yapayım der gibi yavrum ya şükür hareket işe yaradı ayakta tuvalet pozisyonunda da tuttum o da işe yaradı

Ben büyük oğlumda çikolatayı çok yedigim günün ertesi böyle olmuştu. Ona alerji gelişmiş. Tahin de çok alerjik sen de çok yemişsin tepki vermiş bence. İshal kesiciyle toparlar inşaallah.

Kuzum bebe yatırdığımda durmuyor ki eğitim vereyim Sanki bir yerine bir şey olmuş gibi ağlamaya başlıyor. Eğitimi benim kendi sinirlerime vermem gerekiyor
benm de oyleydı ılk gun 50dk agladı kucak yatırma vs yaptm zmanla.alıstı ıns sakınledıgı zaman dene kuzum mutlaka senın bebiş de ozunde sakin cnku masllah❣

Ben büyük oğlumda çikolatayı çok yedigim günün ertesi böyle olmuştu. Ona alerji gelişmiş. Tahin de çok alerjik sen de çok yemişsin tepki vermiş bence. İshal kesiciyle toparlar inşaallah.
Maflor aklıma geldi bugün vardı evde o da bağırsak düzenleyici ya ondan verdim hemen 5 damla bakalım nasıl olacak, hemen panik oldum ya

yok bugün yaptı dünki yediğinden baya da suluydu hatta canım iyi geceler çayı var ondan veriyorum gece rahat uyuyor
Bizimki de sulu yapıyor bir hafta geçtiği halde ama anlamıyorum niye yapmıyor ki. Acaba az mı besleniyor dedim sağlık ocağında tarttim bir haftada çok da az değil aldığı kilo. Gazi çok fazla yediklerim de değişmedi niye böyle oldu bilemiyorum. Eşime doktora götürelim diyorum her hafta doktordayiz çocuğa yazık bir şeyi yok abartma dönem dönem olur diyor göturmuyor. İnşallah donemseldir ve çabuk geçer.

Maflor aklıma geldi bugün vardı evde o da bağırsak düzenleyici ya ondan verdim hemen 5 damla bakalım nasıl olacak, hemen panik oldum ya
Canım bilemiyorum damlası halleder mi. Bize doktor maflor saşe vermişti yarım paketi mama ya da suya katip veriyorsun. Üzülme bu kadar geçer merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…