Sirke denemiştim de onu denemedim sagol canimcanım ya gecmiş olsun adaçayıyla gargara yapmayı denesen iyi gelir
Ne kadar veriyorsun miktar olarakyok bugün yaptı dünki yediğinden baya da suluydu hatta canım iyi geceler çayı var ondan veriyorum gece rahat uyuyor
Ya canim benim oglanin da bazen hatta sıklıkla kakasi boyle yesil oluyor. Doktor yesil sebze tarzi yediysen olur, usuduyse olur dedi. Kan varsa bakmamiz lazım dedi. Ben kan da gormustum catlak varmis makatindaYa kızlar hepinizin bebesi var nolur tiksinmeyin ama atıp fikir almak istiyorum sizlerden, akşama misafirim var bıraktım resmen hazırlığı bebeğimin kakasında boncuk arıyorumçok üzülüyorum böyle oldu diye nolur bi fikir verin, yarın sabah doktora gideceğiz ama kendi doktorumuzda randevu bulamadık yine erken gidip şansımı deneyeceğim, bugün 3 kaka yaptı ben akıl edip çekmedim 1. Bu iki kakayı yarın doktora göstereceğim düşüncesiyle çektim, biri öğleden önce biri sonra, bi de sürekli kusmaya devam
Teşekkür ederim cnm inşallah
Baya bir ıkındıktan sonra yapıyor. Dün bütün gece ıkındı mesela. Gecenin bir yarısı kalktık 1.30 saat ayaktaydım zor uyuttum. Sabah anca yaptı.Yapıyor mu peki ıkınmaya rağmen. Dün resmen gözümün içine baktı nolur yapayım der gibi yavrum ya şükür hareket işe yaradı ayakta tuvalet pozisyonunda da tuttum o da işe yaradı
Küçük bebeği unutuyor insanlar canım benim oğluma da diyorlar büyür o daha bebek diyorum takılma kilosu boyu iyi maşallahherkese merhabalar.benim oglana ablalardan grip bulasti hastalandi hic ugrayamadim buralara simdi iyilesti sükür.bugun kontrolumuz vardi gorenler yeni mi dogdu diyo daha oncede diyen oluyordu ama artik 4 aylik oldu sinir oluyorum boyle demelerine.Oglum 2900 49 cm dogmustu bugun 4.ay kontrolumuz vardi.6850kg 65 cm cok mu kücükki önemli olan saglikli olmasi ama insanlar boyle deyince de sinir oluyorum
bence de ya gecer inşallah benim de akloma az beslenme geldi emzirme saatleri degiştirdim doktor önerisiyle kusıyor da kontrolden beri tartamadım evdeki tartının pili bittiBizimki de sulu yapıyor bir hafta geçtiği halde ama anlamıyorum niye yapmıyor ki. Acaba az mı besleniyor dedim sağlık ocağında tarttim bir haftada çok da az değil aldığı kilo. Gazi çok fazla yediklerim de değişmedi niye böyle oldu bilemiyorum. Eşime doktora götürelim diyorum her hafta doktordayiz çocuğa yazık bir şeyi yok abartma dönem dönem olur diyor göturmuyor. İnşallah donemseldir ve çabuk geçer.
adaçayı sirkeden etkili canım bu kendi zaten flakon seklinde 5 ml sanırım bi tanesi bize steel teanin yanında hediye vermişlerdi bunuSirke denemiştim de onu denemedim sagol canim
Ne kadar veriyorsun miktar olarak
Cumartesi dr a gittigimde bende soracağım.
Canım o bazen bana da oluyor bildirim gelmiyor tesadüfen sayfa da görüyorumKızlar denk geldikçe mesaj yazıyorum bana yazdıklarınıza bazen göremiyorum nasıl oluyor anlamıyorum lütfen özellikle mesaj yazmıyorum gibi düşünmeyin
Benim bebegimde 2945 dogdu 4.ay kontrolunde 6500 ve 63 cm. Benim bebegim gpzume ufak görünmüyor o yuzden dert etmiyorumherkese merhabalar.benim oglana ablalardan grip bulasti hastalandi hic ugrayamadim buralara simdi iyilesti sükür.bugun kontrolumuz vardi gorenler yeni mi dogdu diyo daha oncede diyen oluyordu ama artik 4 aylik oldu sinir oluyorum boyle demelerine.Oglum 2900 49 cm dogmustu bugun 4.ay kontrolumuz vardi.6850kg 65 cm cok mu kücükki önemli olan saglikli olmasi ama insanlar boyle deyince de sinir oluyorum
Bir kere bizimde soldaki gibi yapti. Sonra duzeldi. Devam etseydi doktora gidecektim. Umarim devam etmezYa kızlar hepinizin bebesi var nolur tiksinmeyin ama atıp fikir almak istiyorum sizlerden, akşama misafirim var bıraktım resmen hazırlığı bebeğimin kakasında boncuk arıyorumçok üzülüyorum böyle oldu diye nolur bi fikir verin, yarın sabah doktora gideceğiz ama kendi doktorumuzda randevu bulamadık yine erken gidip şansımı deneyeceğim, bugün 3 kaka yaptı ben akıl edip çekmedim 1. Bu iki kakayı yarın doktora göstereceğim düşüncesiyle çektim, biri öğleden önce biri sonra, bi de sürekli kusmaya devam
Ne olacakmis daha 7 kiloya yakinherkese merhabalar.benim oglana ablalardan grip bulasti hastalandi hic ugrayamadim buralara simdi iyilesti sükür.bugun kontrolumuz vardi gorenler yeni mi dogdu diyo daha oncede diyen oluyordu ama artik 4 aylik oldu sinir oluyorum boyle demelerine.Oglum 2900 49 cm dogmustu bugun 4.ay kontrolumuz vardi.6850kg 65 cm cok mu kücükki önemli olan saglikli olmasi ama insanlar boyle deyince de sinir oluyorum
İnşAllah kuzum bakalım, evimize yeni döndük. Benim pek düzenim de olmuyor eşim uzun bir süre olmadığı için bir orda bir burda kalıyoruz yalnız kalmamak için ya da annem falan geliyor. Evim de küçük salonda yatırmak zorunda kalıyorum öyle olunca da düzenimiz bozuluyor. Zor oluyor haliyle. Böyle şeylerde düzen şartbenm de oyleydı ılk gun 50dk agladı kucak yatırma vs yaptm zmanla.alıstı ıns sakınledıgı zaman dene kuzum mutlaka senın bebiş de ozunde sakin cnku masllah❣
Ne oluyor acaba bu kuzulara böyle. İnşAllah bir yerleri ağrımasın da varsın huysuzluktan olsunHay ağzına sağlıkbenim oglanda öyle etinden et kopuyor sanki
Kızlar ya çok kötü bişey oldu. Kırk yılda bir gezmeye çıktık parka. Kızımı pusetten yere düşürdük. Bi yerde durup altını değiştirdik. Laminanta düştü. Uyku vaktiydi. Çok ağladı zaten mızıkdanıyordu. Sonra uyudu 20 dk sonra uyandı. Sizce bişey olur mu? Kafasında az bi kızarıklık var alnında yüzü koyun düştü. Kanepe gibi yükseklikten düştü.
Canım çorba hazırlama tekniklerine bakarsan ek gıda da haşlama yapılarak 6-7 aylarda yaplmali üzerine zeytinyağı veya sıvı yağ az miktarda koyup su ile çorba yapılmalı benim çorba biraz farklı olacak ben içine azcik tuz koyacağım yağı üzerine değil en başta koyacağım
Malzemeler
- 1 tatlı kaşığı pirinç
- Çeyrek havuç
- Çeyrek kabak
- Yarım çay bardağı tavuk suyu ve kıvama göre normal su 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Nasıl yapılır?
Kabak havuç pirinç haşlıyoruz tavuk suyunu ekleyip kaynatıyoruz en son zeytinyağını ekliyoruz.
Bundan farklı olacak biraz
kuzum bunun blw si var , meyveyke baslayani var sebzeyle baslayini var yogurtla baslayani var tuz atani var salca koyani var herhaldeonla alakali
saglik ocaginda bana da oyle dediler de bilemedim ilk cocuk oluncakuzum
Çok sağol canım ♥ Valla biz kullanmaya başladık :) sırt kısmı ayarlı zaten yarı yatar pozisyonda oturttum öne doğru da olduğu için etrafı seyrediyor hiç ağlamadı 4 saattir dışardayızDoğumdan itibaren kullanılabiliyormuş keşke en başından böyle bir şey alsaymışım
Y O R U L D U Mkızlar yetişemiyorum ne eve ne eşime ne kızıma kucağımda bir bebekle boşluğa bakıyorum...ailesi yanında olanlar ne şanslı bugün kayınvalide kayınpederi iftara çağırdım bebeği yarım saat tutamıyorlar yardım sıfır..anneannesi babaannesi falan bakıyor ya istekli bir şekilde bebeklere bana çok uzak geliyor
Günaydın kızlaro gun eşime bir triple kapattım burayı eşime de telefonundaki oyunları sildirdim oh iyi oldu sonra peşimde döndü durdu aç hesabını diye açmadım sonra pzt günü mü ne ben açmak istedim bu kez kk açmadı gittiğimden beri 50 sayfa birikmiş neler oldu boş zamanımda okuyacağım ama güneş pek iyi değil kaka sorunumuz var em son cts günü sulu kaka yaptı demiştim pazar günü 9 kez su gibi yaptı sonra pzt biraz normale döndü 4 kez yaptı ama hala bir sorun var gibi yemyeşil mukuslu falan kakası kan yok onu sürekli takip ediyorum doktora götüreceğim bu huzursuzluğumuzun altından alerji falan çıkmasın o zaman çok üzülürüm hatta bebeğinde alerji olanlara özelden kaka fotosu atsam bakar mısınız acaba iftara misafirim var tam da gününde açıldı bu kk bu arada hesabımı açtım ama çok giremeyeceğim eşimle ortak karar telefonlarımızdaki oyunları sildik eşim instagramını da sildi ben silmedim şuan burayı açtığımı da bilmiyor söylemeyeceğim gun belirleyelim saat belirleyelim o saatlerde girebilen girsin yoksa güneşten fırsatım olmuyor dönüyor artık resmen bir günde donmeye başladı,
Yok kuzum tekerleri yumuşak, sürüşünü ben çok beğendimGeçmiş olsun canım kuzuya iyi mi şimdi
Anladım canım teşekkür ederim tuz koymakta ki sebebin nedir?
Her öğünde yeni çorba mı yapacağız
Canım sen neler katacaksınpaylaşın valla yoksa bende giderim gruptan
Ayy güle güle kullanın canım bende alacağım büyük ihtimalle. Peki tekerlekleri nasıl takır tükür değil değilimi. Burda joker yok gidip görme şansım yok çünkü
Amann canım yakında olsa uzakta olsa içten gelmeyince zorla birşey yaptırılmıyor maalesef
Hoşgeldin canımiyi olmuş dönmen. Kaka resmini gördüm fakat bilgim olmadığı için yorum yapmamıyorum.
Ocak bebeleri atarlı çıktı cidden balık gibi zıplıyor minnaklarNe oluyor acaba bu kuzulara böyle. İnşAllah bir yerleri ağrımasın da varsın huysuzluktan olsunHer geçen gün değişiyor gerçekten. Önceleri sallanarak uyurdu şimdi ayağımıza koyunca sudan çıkmış balık gibi zıplıyor. Belini kaldırmayı öğrenmiş tutabilene aşk olsun. Bugünlerde de emerken uyuyakalıyo. Huysuzlanınca memeye koyuyorum susuyor öyle uyuyor. Gün içinde de uyanıkken oturmak yok ayakta dolandıracağız hanımzadeyi.
Atara atar gidere gider Angara bebesiyim şeklim yeter diyor adeta benim kızOcak bebeleri atarlı çıktı cidden balık gibi zıplıyor minnaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?