2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
canım ya gecmiş olsun adaçayıyla gargara yapmayı denesen iyi gelir
Sirke denemiştim de onu denemedim sagol canim
yok bugün yaptı dünki yediğinden baya da suluydu hatta canım iyi geceler çayı var ondan veriyorum gece rahat uyuyor
Ne kadar veriyorsun miktar olarak
Cumartesi dr a gittigimde bende soracağım.

Ya canim benim oglanin da bazen hatta sıklıkla kakasi boyle yesil oluyor. Doktor yesil sebze tarzi yediysen olur, usuduyse olur dedi. Kan varsa bakmamiz lazım dedi. Ben kan da gormustum catlak varmis makatinda

Yapıyor mu peki ıkınmaya rağmen. Dün resmen gözümün içine baktı nolur yapayım der gibi yavrum ya şükür hareket işe yaradı ayakta tuvalet pozisyonunda da tuttum o da işe yaradı
Baya bir ıkındıktan sonra yapıyor. Dün bütün gece ıkındı mesela. Gecenin bir yarısı kalktık 1.30 saat ayaktaydım zor uyuttum. Sabah anca yaptı.

herkese merhabalar.benim oglana ablalardan grip bulasti hastalandi hic ugrayamadim buralara simdi iyilesti sükür.bugun kontrolumuz vardi gorenler yeni mi dogdu diyo daha oncede diyen oluyordu ama artik 4 aylik oldu sinir oluyorum boyle demelerine.Oglum 2900 49 cm dogmustu bugun 4.ay kontrolumuz vardi.6850kg 65 cm cok mu kücükki önemli olan saglikli olmasi ama insanlar boyle deyince de sinir oluyorum

Küçük bebeği unutuyor insanlar canım benim oğluma da diyorlar büyür o daha bebek diyorum takılma kilosu boyu iyi maşallah

Kızlar denk geldikçe mesaj yazıyorum bana yazdıklarınıza bazen göremiyorum nasıl oluyor anlamıyorum lütfen özellikle mesaj yazmıyorum gibi düşünmeyin

bence de ya gecer inşallah benim de akloma az beslenme geldi emzirme saatleri degiştirdim doktor önerisiyle kusıyor da kontrolden beri tartamadım evdeki tartının pili bitti
Sirke denemiştim de onu denemedim sagol canim

Ne kadar veriyorsun miktar olarak
Cumartesi dr a gittigimde bende soracağım.
adaçayı sirkeden etkili canım bu kendi zaten flakon seklinde 5 ml sanırım bi tanesi bize steel teanin yanında hediye vermişlerdi bunu

Benim bebegimde 2945 dogdu 4.ay kontrolunde 6500 ve 63 cm. Benim bebegim gpzume ufak görünmüyor o yuzden dert etmiyorum

Bir
Bir kere bizimde soldaki gibi yapti. Sonra duzeldi. Devam etseydi doktora gidecektim. Umarim devam etmez

Ne olacakmis daha 7 kiloya yakin
Boyu uzun masallah o yuzden zayif duruyordur

benm de oyleydı ılk gun 50dk agladı kucak yatırma vs yaptm zmanla.alıstı ıns sakınledıgı zaman dene kuzum mutlaka senın bebiş de ozunde sakin cnku masllah❣
İnşAllah kuzum bakalım, evimize yeni döndük. Benim pek düzenim de olmuyor eşim uzun bir süre olmadığı için bir orda bir burda kalıyoruz yalnız kalmamak için ya da annem falan geliyor. Evim de küçük salonda yatırmak zorunda kalıyorum öyle olunca da düzenimiz bozuluyor. Zor oluyor haliyle. Böyle şeylerde düzen şart Bayram gelsin geçsin evde tek kalacağım kızımla ozaman belki bir düzen oturturuz.

Hay ağzına sağlık benim oglanda öyle etinden et kopuyor sanki
Ne oluyor acaba bu kuzulara böyle. İnşAllah bir yerleri ağrımasın da varsın huysuzluktan olsun Her geçen gün değişiyor gerçekten. Önceleri sallanarak uyurdu şimdi ayağımıza koyunca sudan çıkmış balık gibi zıplıyor. Belini kaldırmayı öğrenmiş tutabilene aşk olsun. Bugünlerde de emerken uyuyakalıyo. Huysuzlanınca memeye koyuyorum susuyor öyle uyuyor. Gün içinde de uyanıkken oturmak yok ayakta dolandıracağız hanımzadeyi.

Geçmiş olsun canım kuzuya iyi mi şimdi

Anladım canım teşekkür ederim tuz koymakta ki sebebin nedir?
Her öğünde yeni çorba mı yapacağız

kuzum bunun blw si var , meyveyke baslayani var sebzeyle baslayini var yogurtla baslayani var tuz atani var salca koyani var herhaldeonla alakali
saglik ocaginda bana da oyle dediler de bilemedim ilk cocuk oluncakuzum

Canım sen neler katacaksın paylaşın valla yoksa bende giderim gruptan

Ayy güle güle kullanın canım bende alacağım büyük ihtimalle. Peki tekerlekleri nasıl takır tükür değil değilimi. Burda joker yok gidip görme şansım yok çünkü

Amann canım yakında olsa uzakta olsa içten gelmeyince zorla birşey yaptırılmıyor maalesef

Hoşgeldin canım iyi olmuş dönmen. Kaka resmini gördüm fakat bilgim olmadığı için yorum yapmamıyorum.

Yok kuzum tekerleri yumuşak, sürüşünü ben çok beğendim

Ocak bebeleri atarlı çıktı cidden balık gibi zıplıyor minnaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…