2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
https://blwturkiye.com/yaz-mevsimi-ornek-tadim-tablosu/ ben buradaki tabloya gore gidecegim aralarında degistirdiklerim. Olur bdlki ama genel olarak bu siralama ile baslicam, ilk tadimlqr sonra bu sebze meyveler le ogunler krepler vs diye gidecek inşallah

Benimki de 2900 dogdu canim. 4. Ay kontrolunde 6600 ve boyu da 65 66 cm gibi biseydi. Doktorumuz normal ortalamada dedi ama dedigin gibi cevre kucuk, zayif diip duruyor. Bizim toplumumiz michellin lastigi gibi bogum boğum çocuklardan istedikleri icin minnak kaliyor bizimkiler gozlerinde:)

Anadolu yakasi hucuumm :)))
Hangi hastane dr
Aaa peki hangi hastane hangi doktora gidiyosunuz
Hastane değil özel muayenehane
Dr yarayana derler ben çok memnunum benim bekentilerimi fazlasıyla karşılıyor
Dr. Nüvis Kaya Tataroğlu
Bağdat caddesinde yeri caddebostan tarafında
Özel sigortalarla anlaşması yok belirtmek isterim

Aynı şeyleri yaşıyoruz okuyunca kendim yazmış gibi hissettim

Anlattığın kadarıyla epey iyi bi doktor canım. Ben bi araştırayım teşekkür ederim

Dido44 S sgokcen benimki de sizinkiler gibi. Ayni haller hareketler. Yastiktan kendini kaldirmaya calismalar,emzik agzinda ellerini agzina sokmaya calismalar, oyuncaginin hepsini sokamiyor diye aglamalar,oturunca aglamalar, ayni odada gezersen aglamalar...10 gun sora duzelecek diye olumlu msj vermeye calisiyorum

F Fobia evet canim cevredekilere begendirmek zor 7kiloluk bebegi yeni nasil dogurmus olacaksam evde buyük cocuk olunca cok zor hemen grip bulasiyor oglumun 3. gribi oldu Rabbim hepimizinkine saglik versin
Gecmis olsun canim. Ay Allah kolaylik versin iki çocuklu anneleri ayakta alkisliyorum valla ben bi tanesiyle pert haldeyim :)

Biz 1 haftadır ağlamalarda tavan yaptık. Öyle bir ağlıyorki biryerine birşey mi yaptım diye bakıyorum.
Kucakta dolaşarak uyurdu şimdi onu da istemiyor. Yatağa bıraktım deneme amaçlı aman tanrım o ne ağlama sesi kesildi morardı saniye içinde ayağını sıktım kendine gelsin diye
Sadece kucakta dolaşmak istiyor yerde gökte ağlıyor.
Dişten şüpheleniyorum oyuncakları ağzına sinirli götürüp çiğniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…