2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
biz dw öyleyiz herkeste ortak sorunlar sanırım dişler yakın pusete koycam başloyor çırpınmaya yataga koyar koymaz çığlık öğlen 12den bu saate kadar 40 dk uyudu bazen yanılıp yakılıp deliksiz 2 3 saat uyuyor biişey mi oldu ateslendi mi diye süpheye düşüyorum nadir bi durum çünkü deliksiz 3 saat uyku bunlar nasıl bebe anlamadım

18. Haftadaki ataklar icin yapmamiz gereken ozel bisey var mi ? Yoksa buda gecer deyip sabredeyim mi ?
Yeni bir aliskanlik kazandirmayin eski duzeninize devam edin. Sallamayin pis pisa devam diyorlar ama sahsen bir gun dayandim,2 gun dayandim, 3 gun dayandim sonra baktim gecmiyor tukendim ha dedim kazandi kazanacagini

Yeni bir aliskanlik kazandirmayin eski duzeninize devam edin. Sallamayin pis pisa devam diyorlar ama sahsen bir gun dayandim,2 gun dayandim, 3 gun dayandim sonra baktim gecmiyor tukendim ha dedim kazandi kazanacagini
ay hiç gülecegim yoktu aynen ya ayakta sallamaya alışmasın diyorum uyumuyor arkadas beşige garezi var,emip de uyumuyor illa mızırdanacak depresecek içtigini debelerek kusacak öyle yatıyor bu arada büyük oglan sinirleniyor sıkıldım diye o da ilgi istiyor bu yıl aşıro yorulmuşum şu an fatk ettim de geceleri bacaklarım o kadar sızlıyor ki

Cinnet geçirmeyek yeter
Tovbe tovbe
Ya ben bugun gecirebilirdim 4 saat uyanik kaldi ama nasil agliyor geziyor agliyor salliyorum agliyor. Besigine koydum emzigi tiktim. Hem agliyor hem emzigi eliyle cikariyor. Emzigi bi kac vere verdim ayni sey. En son gene yapinca resmen eline vuracaktim son anda geri cekildim Allah im sabir ver. Anlamiyor daha bebek o sakinles diye kendime telkin verdim

Benimkinin anı anını tutmuyor Şimdi de tam tersi hareketler sergiliyor. Uyku tulumunu giydirip beşiğine bıraktım bir saattir kendi kendine yuvarlanıyor. Ay babası kılıklı, dengesiz

Her sabah dayak yemis gibi kalkiyorum kiz. Ben bi de tek cocukla bu haldeyim. Her sabh kalkip ay kolum, ay omurgam,ay bacagim da tutulmus diye kalkiyorum :))

kızlar uyku eğitimi demek istemıyorum artık bu kelımeye olması gereken buymus Alya ıcın.. çok gec kalmısım bosa yormusum onu ve kendımı.bu akşam kızımızı eşim yatırdı beraber iyi geceler dedık ben öncesınde uyku oncesı oynumızu oynadım gülüştük sarıldık falan. eşim aldı sonra verdı uykuarkadaşını. sonuç 5dkda gülerek uyudu :) benden meme ıstedığı ıcın naz yapıyordu yatınca mızmızlanıyordu bazen. bariz memme memme dıyordu elı agzında ama sagolsun buaksam babasına bakıp bakıp kafayı cevırıyo gozlerı kapıyor sonra tekrar bakıp guluyordu 5dkda gulerek uyudu ❣

Saat 1den beri toplamda 40 dk uyudu uymadi
Suan hala ugrasiyorum. Tepikliyor beni, arkasını dönüyor, yastıktan kalkıyor. Gözleri kapalı halde. Uyutturmuyor kendini
Çıldıracam az kaldi

Bizede versene eğitim

Kız nazar edecen çocuğu.. Burda %80imiz sürünüyor maşAllah barekAllah diyeyim de benim üzerimden kalksın

Size masallah demek yetmez maaaaasallah diyelim. Uyku oncesi oyunu nedir. Oda bir taktik mi?

Size masallah demek yetmez maaaaasallah diyelim. Uyku oncesi oyunu nedir. Oda bir taktik mi?
vallahı nazardan da korkuyorum bu arada ınanamayan olablr ama her an vıdeo atabılırim. F Fobia ya atıyorum hep.şöyle once emzırıyorum tabı memede barız gözleri kapanmaya baslıyor kaldırıyorum ayılsın dıye oyle oyle karnı doyunca yatırıyorum masaj yapıyorum zaten mayışmıs halde oluyor baslıyoruz gulusmelere. bızım oyunumuz normal kuzum ya ce e oynuyoruz mesela ve ben onu gıdıklıyorum saklanıyorum yatagın asagısna bırden cıkıyorum fln bunlar yanı meme ıle uyku arasına 10,15dk koyuyorum tamamen uykudan ayrı bısey oldugunu anlasın dıye 4.gün. bittş çok sukur ıstedıgım kıvamdayız hemen hemen

Kız nazar edecen çocuğu.. Burda %80imiz sürünüyor maşAllah barekAllah diyeyim de benim üzerimden kalksın
Allaha emanet kuzum sızlerle paylasmak ıstedım sadece sagol. benm ıstegım sız de deneyın En musaıt zmanda hıcbısey kaybettmezsınız

Sağol canımmm Bende ekran görüntüsü aldım. Bide ben hiç araştırmadım ek gıda işini bakıyım bi. Dün abislerim iftara aldım 3 çocuğu var gelin bütün gece elinde kase çocukların peşinde dolandı. Ben öyle olmak istemiyorum yahu anneye çok zor. Ne yapacağım onu da bilmiyorum

Benim kızıda sizin aranıza alın bari çünkü tıpkısının aynı iki gündür sabrımı zorluyor valla

Canım bizde alerjiden diyet yaptık 1 ay dr bize mukusuzun önemsemediklerini kan olmadığı sürece sorun olmayacağını söylemişti. Cıvık olması da bizim hep cıvık kakası. Rengi de ya yediklerinle alakalıdır yada üşütmüştür bebiş. Panik yapma bence inşallah dr da sorun olmadığını söyler.

2 yaş çocuğu gibi vara yoka ağlıyor diyorum bazen:)
Geceleri de çok sık kalkmaya başladı meme ağzında öyle uyuyor ne güzel iki kalkmaya düşmüştü o da bozuldu
1.numaramın bu aylarda ağladığı bilmem bu bücür fena

kuzum sakin ol bıze de oldu bıkac kez üşüttüğü zaman hemencık gecıyor bak endıse etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…