Ya birkaç sayfadır aynı şeyi okuyorum uyumuyor ağlıyor sürekli kucakta dolaşmak istiyor diye. Sadece biz mi boyleyiz neyi var bu çocuğun diye üzülüyorum kaç gundur. Bizim Bir de üzerine emmemesi var sizin gibi. Ben de oturup ağlıyorum artık bazen. Büyük oğlum soruyor anne ağlama neden ağlıyorsun mutluluktan agliyorum oğlum diyorum üzülmesin diye anne ama mutluluktan aglanmaz kiiii diyor banaakşam üstü isyan bayrağını çekip odaya çekildim iki çocuğu da babaya bıraktım.gercekten aklımı yitireceğim sandım bi an hele kız bembeyaz halimin üzerine bi çaydanlık çay dökünce sinirden oturdum doya doya ağladım daha yeni yıkamadan gelmişti oğlan da emmiyor sürekli kucakta mıy miy başımın etini yedi.en son ikisini bırakıp odada 1saat dinlenmeye çekildim.Babaları cinnetimden korktuğu için beni çağırmaya cesaret etmesiAma gerçekten artık sabrimin sınırına geldim heleki emmemisi sürekli ciyak ciyak ağlaması nasıl susturacağımi bilmemem tabi oruçlu olmam dahada tetikledi.
Maşallahı var doyuramiyo alyakusuYa çoğu mesajı okuyamadım ama katılıyorum sana canım benim ablan da blw dediğimde O ne falan diyor ama maşallah çocukları jendısı yemek ıstedı hep 1yastan once bıle ve ınanılmaz ıstahlılar 2yasında yegenım tosun yani. sızın Alyacık nasıl
Hadi seninki naz niyaz kucaginda susturdun, geri koydun besige iki ikladi bikladi uyudu.şöyle başladım.. Memede uyuma alışkanlığı tavan yapmıştı alyanın gece uykularına dalarken 3kez falan ugrastıyordu benı eşimi emerken kusması cabası. en son ben kızımı böyle uyutamam bıyolu olmalı daha fazla beklemıcem deyıp başladım. bi yolu olmalı dedım esıme işte yapalım dedım pazar gunu gunduz uykularından bahsetmek bıle ıstemıyorum artık uykuya dalamıyordu uyumayı bırakın dalamıyordu bıle e uyumayınca huysuz oluyordu. bebekler genelde uyuyamadıgından huysuz olurlarmış zaten. aldım eşimden sakinlestırdım yatagına bıraktım daha oncelerı uykudan once gosterdıgım ayıcıgı verdım yabı başladı aglamaya ne yapıyor bu annem der gibi.. basıt mırıldanmalara gözyumdum guzel guzel konustum elini tuttum ara ara aşırı ağladı ama kararlydım gözyummıcaktım kucagıma aldım sakşnleştırdım kucagınıza aldıgınzda susuyorsa ıste bu kandırılıyorsunuz demek zaten. tekrar yatırdımarada sustu ama tekrar agladı kucagıma aldım. böyle boyle pes etmıcem uyucak uykusu var cunku esnıyor gözlerını kaşıyor yanından ayrılmadım hıc okşadım sevdım sustugunda teması kestım. 50.dkydı bırden gozlerıni kapamaya basladı heyecan yaptım tabı sağa döndu sola döndu gıttım pşş pşş dedım ve uyudu yaklasık 2saat gunlerdır uyuyamaya. kızım dalamayan kızım uyudu. oğle uykusunda denemiştık bunu. sonra bi şekerleme uykusu vardı sırada yıne aynı seylerı yaptım tabi yatmadan çok önce emzirmeyı yaptım. emzırme ıle uyku baglantısını kırmaktı amacım. 2.uykuda 35.dkda uyudu agladı yıne ama ben dayanmak zorundaydım. memme dıye aglıyodu memesız uyuyamıcagını sanıyordu.. ayakta salla mayı da sevmeyen bebek alya ayakta da aynı sekılde aglayor ve baska carem yoktu. ya uykusz gecelere devam ya da egıtım. mesela gecr 3,4,5kez kalktıgında uyuyodu yıne ama aclık degıl alıskanlktandı uykusunu bolmek istemıyorum onun saglıgı ıcın uyumayı ogrettim zaten. 2.uykuda da uyudu 1saat o aksam gece uykusu daha rahat gectı 20dkda uyudu. uykusaatlerı gecmesın dıye dıkkat edıyorum 5gundur gunduzlero maksımum 10dk da dalıyor arada mırıldanıyor aglaöa bıttı gb. mesela sabah 5de uyandı bama gülsü baktım benı gormwsiını sagladım ve gerıye uyudu. uyumayı ogrendi cunku. sımdı ben bumesajı yazarken o ıcerde oyun halısında uyumak uzere. bugun her yatırdıgımda 2dk surdu uyuması. ustelık eşim yatırınca gulerek keyıfle dalıyor uykuya. burdan da anlıyrz kı nazı bana. kızlar kararlı olun bekleyın basında sabredın aglaması sadece benı al demek baska bısıkıntıdn degıl. 5gundue gecelerı 1kez uyanıyor ben mutluyum esım mutlu. yorulmuyorum o uykusunu aldıgı ıcn mutlu ve daha keyıflı bır bebek.. sımdı dıyen olablr uyumuıyonasıl yapalım. alya da uykuyu unutmustu gunduzlerı ama uyumayı ogrenınce uykucu oldu :) P PlazaGuzeli Z zeLina
Bugünlerde geçicek elbet ama gerçekten sabır kalmıyor bazen sesimin yükseldiğini farkediyorum sonea vijdan azabi benim tek dayanagim buyuk oglum her isime kosuyor bakal manav hemen altında sağolsun ne gerekirse aliyor evde elim ayağım süpürüyor bazen toz alır kardeşinin her isine koşar ben bazen pes ediyorum yeter diye o geliyor koşa kosa kardeşini kucaklıyor onada üzülüyorum çocukluğunu yaşayamıyor benimle birlikte eve hapsoldu anlayacağın inşallah küçük sıpa büyüdüğünde abisinin kıymetini bilir
Sağol cnm geçen gün eşimin teyzesinin gelini ile konuştuk 16 aylık bebeği 6 aydan beri kendisi uyuyormuş kim westin kitabını önerdi de hangisi olduğunu öğrenemedim arada kaynadı.. 10 günümüzü ayırdık uyku saatinde yatağında oldu hep dedi bizim bu aralar zor gibi ama arada yanına yatıyorum uyuyor kendisi.. genelde kucakta uyuyor şimdi ve bazen çok ağlıyor.. ayakta hiç uyumuyor zaten.. bakıcıya kadar alışsın istiyorum daha var ama ne kadar çabuk olursa o kadar iyi olacak.. bahsettigim akrabamız blw de uygulamış 10 aylıkken çatal tutuyordu dedi ama sebze yemeklerini yemiyormuş sadece sebze köftesi yiyormuş o kafama takıldı.. neyse ona daha var önce uykuyu halletsem rahatlayacağım.şöyle başladım.. Memede uyuma alışkanlığı tavan yapmıştı alyanın gece uykularına dalarken 3kez falan ugrastıyordu benı eşimi emerken kusması cabası. en son ben kızımı böyle uyutamam bıyolu olmalı daha fazla beklemıcem deyıp başladım. bi yolu olmalı dedım esıme işte yapalım dedım pazar gunu gunduz uykularından bahsetmek bıle ıstemıyorum artık uykuya dalamıyordu uyumayı bırakın dalamıyordu bıle e uyumayınca huysuz oluyordu. bebekler genelde uyuyamadıgından huysuz olurlarmış zaten. aldım eşimden sakinlestırdım yatagına bıraktım daha oncelerı uykudan once gosterdıgım ayıcıgı verdım yabı başladı aglamaya ne yapıyor bu annem der gibi.. basıt mırıldanmalara gözyumdum guzel guzel konustum elini tuttum ara ara aşırı ağladı ama kararlydım gözyummıcaktım kucagıma aldım sakşnleştırdım kucagınıza aldıgınzda susuyorsa ıste bu kandırılıyorsunuz demek zaten. tekrar yatırdımarada sustu ama tekrar agladı kucagıma aldım. böyle boyle pes etmıcem uyucak uykusu var cunku esnıyor gözlerını kaşıyor yanından ayrılmadım hıc okşadım sevdım sustugunda teması kestım. 50.dkydı bırden gozlerıni kapamaya basladı heyecan yaptım tabı sağa döndu sola döndu gıttım pşş pşş dedım ve uyudu yaklasık 2saat gunlerdır uyuyamaya. kızım dalamayan kızım uyudu. oğle uykusunda denemiştık bunu. sonra bi şekerleme uykusu vardı sırada yıne aynı seylerı yaptım tabi yatmadan çok önce emzirmeyı yaptım. emzırme ıle uyku baglantısını kırmaktı amacım. 2.uykuda 35.dkda uyudu agladı yıne ama ben dayanmak zorundaydım. memme dıye aglıyodu memesız uyuyamıcagını sanıyordu.. ayakta salla mayı da sevmeyen bebek alya ayakta da aynı sekılde aglayor ve baska carem yoktu. ya uykusz gecelere devam ya da egıtım. mesela gecr 3,4,5kez kalktıgında uyuyodu yıne ama aclık degıl alıskanlktandı uykusunu bolmek istemıyorum onun saglıgı ıcın uyumayı ogrettim zaten. 2.uykuda da uyudu 1saat o aksam gece uykusu daha rahat gectı 20dkda uyudu. uykusaatlerı gecmesın dıye dıkkat edıyorum 5gundur gunduzlero maksımum 10dk da dalıyor arada mırıldanıyor aglaöa bıttı gb. mesela sabah 5de uyandı bama gülsü baktım benı gormwsiını sagladım ve gerıye uyudu. uyumayı ogrendi cunku. sımdı ben bumesajı yazarken o ıcerde oyun halısında uyumak uzere. bugun her yatırdıgımda 2dk surdu uyuması. ustelık eşim yatırınca gulerek keyıfle dalıyor uykuya. burdan da anlıyrz kı nazı bana. kızlar kararlı olun bekleyın basında sabredın aglaması sadece benı al demek baska bısıkıntıdn degıl. 5gundue gecelerı 1kez uyanıyor ben mutluyum esım mutlu. yorulmuyorum o uykusunu aldıgı ıcn mutlu ve daha keyıflı bır bebek.. sımdı dıyen olablr uyumuıyonasıl yapalım. alya da uykuyu unutmustu gunduzlerı ama uyumayı ogrenınce uykucu oldu :) P PlazaGuzeli Z zeLina
Kızlar o kadar yoğunum ki alıntı bile yapamadım şuan, dün akşam misafirim vardı yemekler hazırlandı sorun olmadı ama servis yapamadım güneş çıldırdınişanlı çiftler 5 yıl bebek istemediklerine karar verdiler sayemizde yemekleri eşim koydu ben güneşi emzir uyut onunla yatak odasında ilgilendim, bugün sabahta doktora gittik 10 da muayene olduk, 2 kez de maflor kullanmıştık dün ondan mı yoksa olacağından mı bilmiyorum sabah ki kakamız sarıya dönmüştü sakin olalım bekleyelim gözlemleyelim aralarda olur yaz geliyor mevsimsel de olabilir dedi, ek gıdaya geçirtmiyor ben bayram sonrası başlarım dedim ama 180 gun dolacak önce dedi sonra başlayacakmışız, bu arada kilosu 7.350 gr bu ay 550 gr almış boyu da 64 cm, misafirler gitti resmen enkazı devam ediyor ortalık karışık yarın gene misafirim var, görüşmek üzere
O laflar için ele gerek yokki annem ve kyvde bunu söylediler banaElden ele dolasinca durur belki diyecegim ama bu sefer de yine laf ediyor ya insanlar ayni kilo mevzusu gibi ona canim sıkıliyor benim de. Gecen insan icinde durmadi mesela gezdirdiler ama sen kucaga alistirmissin bunu, yapmicaktin , bak insan istiyor vb vb. Katıliyor çocuk kucagima almamakta inat edersem ne demek kucaga alistirmissin
Ben almadim hata ettim en azından uygun birşey alayi da tatilde dışarıda rahat edeyim dedim
Cnm benim kızımda öyle sıcaktan dolayı kucağımızda durmak istemiyor yatırıyorum yere rahatlıyor. Öğlen sıcağında sadece kısakollu çıtçıtlısıyla takılıyor. Ayağına çorap giydiriyorum hasta olmadı şükür. Terleyip soğumazsa hasta olmazlar inşallah.. yazın nasıl olacak bilmiyorum yalnızMerhaba herkese. Aglama krizlerindd ben birsey fark ettim benim bebegim sicagi ve nemi hic sevmiyor. Cogu kez bunun yuzunden agladigini fark ettim ve ne zaman ciplak olsa uykuya daha kolay daliyor. Bir seferde hasta yapacagim diye korkuyorum ama buda size bir tavsiye olsun
İyi marka alsan çadır gibi değil ben Kraft aldım çok memnun kaldım park yataktanbsebse A anneveoglusu na katılıyorum bebek arabası bavullar park yatak filan hepsi birden çok zor oluyor. Akrabada zaten en kötü yere bi yorgan atıyosun üstünde yatıyor çocuk düşme derdi olmuyor, otelde motelde park yatak kalmasa bile tek kişilik yatak getiriyorlar kenarına bi sandalye çeksen yine düşme derdi olmuyor idare ediliyor yani. Ben de park yatak almadım görüntüsü çadır gibi geliyor sevmiyorum ama pişman da olmadm hiç anne yanı yetti bize
Ben genel olarak görüntüsünü çok sevmiyorum aslnda çadır gibi derken kötü demek istemedim. Bir de alt kademeden çocuğu taşıyıp çıkartmak çok zor geliyor bana o yüzden de tercih etmedmİyi marka alsan çadır gibi değil ben Kraft aldım çok memnun kaldım park yataktan
yok Cnim süt var bu aralar anormal derecede bi istahsizligi var.Canım yanlış anlama ama neden ısrarla oruç tutmaya çalışıyorsun çocuğun emmek istememesi sütün azlığından olmasın
Cnm ablam 2 çocuk 2 beşik 2 yatak 2 araba + 4 kişilik valizle tatil yaptı@zet193 sığıyor mi
Ya sorma çok üzülüyorum artık.ağlaması huysuzlugu neyse de istahsizligi çok var.hergün gün sayıyorum bu çocuk buyuyecekmi deyip duruyorum.hele bide uykuda sadece emiyir tabi uymayınca emmede olmuyor.bu sefer dahada huysuzlasiyor.sizde niye emme yok biberonla iciyorduya[
Ya birkaç sayfadır aynı şeyi okuyorum uyumuyor ağlıyor sürekli kucakta dolaşmak istiyor diye. Sadece biz mi boyleyiz neyi var bu çocuğun diye üzülüyorum kaç gundur. Bizim Bir de üzerine emmemesi var sizin gibi. Ben de oturup ağlıyorum artık bazen. Büyük oğlum soruyor anne ağlama neden ağlıyorsun mutluluktan agliyorum oğlum diyorum üzülmesin diye anne ama mutluluktan aglanmaz kiiii diyor bana
Al de alayimCnm ablam 2 çocuk 2 beşik 2 yatak 2 araba + 4 kişilik valizle tatil yaptıbagajlarıda normal sedan bir bagajdı. 2 tanede oto koltuğu olunca içeriye de birşey koyamıyordu..
Cnim Yusuf 'ta elini sürekli ısırıyor sonrada avazı çıktığı kadar bağırıyor resmen herşeyi krmirmek istiyor çok fazla salyaaida var.çıkarsınlar artık şu dişleri artık bizde onlarda rahat etsinleermaşallah başına Benim oğlan da salya var ama diş yok hırçın herşeyi ağzına götürüyor sığmadığı noktada çığlığı basıyor devamını bir mızırlanma hali bilemiyorum yaklaşık 10 gün oldu artık yavaş yavaş sabrım tükeniyor bazı zamanlar kendimi çok çaresiz hissediyorum
ek gıdaya gelince 3 gün elma tattırması yaptık şimdi yoğurda geldi yoğurt yedireceğim bugünden itibaren tattırmalar ile gidecek bayrama kadar
bayramdan sonra da artık Yavaş yavaş gerçek anlamda ek gıdaya başlayacağız büyük oğlan da iyi ne yapsın okula gidip geliyor senin büyükpaşa nasıl maşallah ona annesine ev süpürüyor Benim oğlani durtmezsem hiçbir şey yapmıyor odasına çekiliyor kapatıyor kapısını tam bir ergen modunda anlayacağın
Cnim buna da oglum sürekli emdiği için durmadan kusuyordu.istersen beslenme araliklarini ac çok faydası oluyor2 gündür uyumayan kuzum çıldırıtyor 2 saat uyutmaya calisiyorum 20 dk uyuyorsürekli savaşıyorum bir de kusuyor sürekli memede olup hep hareket edince üstüne
Canım benim kızımın gece uykusu çok güzel maşAllah. Genelde 22.00 gibi anca uyuyor zar zor uyutuyorum ama uyuduktan sonrası çok rahat oluyor. Bir daha 4 gibi kalkıyor. Yerine koyuyorum dalıyor kendiliğinden. Sonra sabah 8 gibi kalkıyor tekrar emziriyorum yatırıyorum ondan sonra da 1 saat uyuyor sonra kalkıyoruz artık. Genelde 6 saat-4 saat-1 saat şeklinde gece uykumuz. Gece uykusuna kendisi geçemiyor çünkü çoğunlukla gaz sancımız oluyor sürekli bir ıkınma bacak çekme oluyor emerken çekiştiriyor kafasını göğsüme falan bastırıyor. Gaz büyük problem uykudan bayılsa da uykuya dalmakta çok güçlük çekiyor kıvranmaktan. Ben de emziriyorum artık öyle uykuya geçiyor geceleri daha öncesinde ayakta sallıyorduk ama artık öyle uyumak istemiyor kalkmaya çalışıyorşöyle başladım.. Memede uyuma alışkanlığı tavan yapmıştı alyanın gece uykularına dalarken 3kez falan ugrastıyordu benı eşimi emerken kusması cabası. en son ben kızımı böyle uyutamam bıyolu olmalı daha fazla beklemıcem deyıp başladım. bi yolu olmalı dedım esıme işte yapalım dedım pazar gunu gunduz uykularından bahsetmek bıle ıstemıyorum artık uykuya dalamıyordu uyumayı bırakın dalamıyordu bıle e uyumayınca huysuz oluyordu. bebekler genelde uyuyamadıgından huysuz olurlarmış zaten. aldım eşimden sakinlestırdım yatagına bıraktım daha oncelerı uykudan once gosterdıgım ayıcıgı verdım yabı başladı aglamaya ne yapıyor bu annem der gibi.. basıt mırıldanmalara gözyumdum guzel guzel konustum elini tuttum ara ara aşırı ağladı ama kararlydım gözyummıcaktım kucagıma aldım sakşnleştırdım kucagınıza aldıgınzda susuyorsa ıste bu kandırılıyorsunuz demek zaten. tekrar yatırdımarada sustu ama tekrar agladı kucagıma aldım. böyle boyle pes etmıcem uyucak uykusu var cunku esnıyor gözlerını kaşıyor yanından ayrılmadım hıc okşadım sevdım sustugunda teması kestım. 50.dkydı bırden gozlerıni kapamaya basladı heyecan yaptım tabı sağa döndu sola döndu gıttım pşş pşş dedım ve uyudu yaklasık 2saat gunlerdır uyuyamaya. kızım dalamayan kızım uyudu. oğle uykusunda denemiştık bunu. sonra bi şekerleme uykusu vardı sırada yıne aynı seylerı yaptım tabi yatmadan çok önce emzirmeyı yaptım. emzırme ıle uyku baglantısını kırmaktı amacım. 2.uykuda 35.dkda uyudu agladı yıne ama ben dayanmak zorundaydım. memme dıye aglıyodu memesız uyuyamıcagını sanıyordu.. ayakta salla mayı da sevmeyen bebek alya ayakta da aynı sekılde aglayor ve baska carem yoktu. ya uykusz gecelere devam ya da egıtım. mesela gecr 3,4,5kez kalktıgında uyuyodu yıne ama aclık degıl alıskanlktandı uykusunu bolmek istemıyorum onun saglıgı ıcın uyumayı ogrettim zaten. 2.uykuda da uyudu 1saat o aksam gece uykusu daha rahat gectı 20dkda uyudu. uykusaatlerı gecmesın dıye dıkkat edıyorum 5gundur gunduzlero maksımum 10dk da dalıyor arada mırıldanıyor aglaöa bıttı gb. mesela sabah 5de uyandı bama gülsü baktım benı gormwsiını sagladım ve gerıye uyudu. uyumayı ogrendi cunku. sımdı ben bumesajı yazarken o ıcerde oyun halısında uyumak uzere. bugun her yatırdıgımda 2dk surdu uyuması. ustelık eşim yatırınca gulerek keyıfle dalıyor uykuya. burdan da anlıyrz kı nazı bana. kızlar kararlı olun bekleyın basında sabredın aglaması sadece benı al demek baska bısıkıntıdn degıl. 5gundue gecelerı 1kez uyanıyor ben mutluyum esım mutlu. yorulmuyorum o uykusunu aldıgı ıcn mutlu ve daha keyıflı bır bebek.. sımdı dıyen olablr uyumuıyonasıl yapalım. alya da uykuyu unutmustu gunduzlerı ama uyumayı ogrenınce uykucu oldu :) P PlazaGuzeli Z zeLina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?