2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
[
Ya birkaç sayfadır aynı şeyi okuyorum uyumuyor ağlıyor sürekli kucakta dolaşmak istiyor diye. Sadece biz mi boyleyiz neyi var bu çocuğun diye üzülüyorum kaç gundur. Bizim Bir de üzerine emmemesi var sizin gibi. Ben de oturup ağlıyorum artık bazen. Büyük oğlum soruyor anne ağlama neden ağlıyorsun mutluluktan agliyorum oğlum diyorum üzülmesin diye anne ama mutluluktan aglanmaz kiiii diyor bana

şöyle başladım.. Memede uyuma alışkanlığı tavan yapmıştı alyanın gece uykularına dalarken 3kez falan ugrastıyordu benı eşimi emerken kusması cabası. en son ben kızımı böyle uyutamam bıyolu olmalı daha fazla beklemıcem deyıp başladım. bi yolu olmalı dedım esıme işte yapalım dedım pazar gunu gunduz uykularından bahsetmek bıle ıstemıyorum artık uykuya dalamıyordu uyumayı bırakın dalamıyordu bıle e uyumayınca huysuz oluyordu. bebekler genelde uyuyamadıgından huysuz olurlarmış zaten. aldım eşimden sakinlestırdım yatagına bıraktım daha oncelerı uykudan once gosterdıgım ayıcıgı verdım yabı başladı aglamaya ne yapıyor bu annem der gibi.. basıt mırıldanmalara gözyumdum guzel guzel konustum elini tuttum ara ara aşırı ağladı ama kararlydım gözyummıcaktım kucagıma aldım sakşnleştırdım kucagınıza aldıgınzda susuyorsa ıste bu kandırılıyorsunuz demek zaten. tekrar yatırdımarada sustu ama tekrar agladı kucagıma aldım. böyle boyle pes etmıcem uyucak uykusu var cunku esnıyor gözlerını kaşıyor yanından ayrılmadım hıc okşadım sevdım sustugunda teması kestım. 50.dkydı bırden gozlerıni kapamaya basladı heyecan yaptım tabı sağa döndu sola döndu gıttım pşş pşş dedım ve uyudu yaklasık 2saat gunlerdır uyuyamaya. kızım dalamayan kızım uyudu. oğle uykusunda denemiştık bunu. sonra bi şekerleme uykusu vardı sırada yıne aynı seylerı yaptım tabi yatmadan çok önce emzirmeyı yaptım. emzırme ıle uyku baglantısını kırmaktı amacım. 2.uykuda 35.dkda uyudu agladı yıne ama ben dayanmak zorundaydım. memme dıye aglıyodu memesız uyuyamıcagını sanıyordu.. ayakta salla mayı da sevmeyen bebek alya ayakta da aynı sekılde aglayor ve baska carem yoktu. ya uykusz gecelere devam ya da egıtım. mesela gecr 3,4,5kez kalktıgında uyuyodu yıne ama aclık degıl alıskanlktandı uykusunu bolmek istemıyorum onun saglıgı ıcın uyumayı ogrettim zaten. 2.uykuda da uyudu 1saat o aksam gece uykusu daha rahat gectı 20dkda uyudu. uykusaatlerı gecmesın dıye dıkkat edıyorum 5gundur gunduzlero maksımum 10dk da dalıyor arada mırıldanıyor aglaöa bıttı gb. mesela sabah 5de uyandı bama gülsü baktım benı gormwsiını sagladım ve gerıye uyudu. uyumayı ogrendi cunku. sımdı ben bumesajı yazarken o ıcerde oyun halısında uyumak uzere. bugun her yatırdıgımda 2dk surdu uyuması. ustelık eşim yatırınca gulerek keyıfle dalıyor uykuya. burdan da anlıyrz kı nazı bana. kızlar kararlı olun bekleyın basında sabredın aglaması sadece benı al demek baska bısıkıntıdn degıl. 5gundue gecelerı 1kez uyanıyor ben mutluyum esım mutlu. yorulmuyorum o uykusunu aldıgı ıcn mutlu ve daha keyıflı bır bebek.. sımdı dıyen olablr uyumuıyonasıl yapalım. alya da uykuyu unutmustu gunduzlerı ama uyumayı ogrenınce uykucu oldu :) P PlazaGuzeli Z zeLina

Maşallahı var doyuramiyo alyakusu ablan neysede ebeler bilmiyo

Hadi seninki naz niyaz kucaginda susturdun, geri koydun besige iki ikladi bikladi uyudu.
Peki kucagina dahi alsan katila katila aglayip, hicbir sekilde susturamadigin, 2 saati askin beşikte uyumasini bekleyip uyumayan deli gibi tepinen bebege onerin nedir?

41 kere maşallah maşallah

Sağol cnm geçen gün eşimin teyzesinin gelini ile konuştuk 16 aylık bebeği 6 aydan beri kendisi uyuyormuş kim westin kitabını önerdi de hangisi olduğunu öğrenemedim arada kaynadı.. 10 günümüzü ayırdık uyku saatinde yatağında oldu hep dedi bizim bu aralar zor gibi ama arada yanına yatıyorum uyuyor kendisi.. genelde kucakta uyuyor şimdi ve bazen çok ağlıyor.. ayakta hiç uyumuyor zaten.. bakıcıya kadar alışsın istiyorum daha var ama ne kadar çabuk olursa o kadar iyi olacak.. bahsettigim akrabamız blw de uygulamış 10 aylıkken çatal tutuyordu dedi ama sebze yemeklerini yemiyormuş sadece sebze köftesi yiyormuş o kafama takıldı.. neyse ona daha var önce uykuyu halletsem rahatlayacağım.

Maşallah kızına canım

iftara bende gelecek salı misafir çağıracağım bakalım bizimki nasıl olacakn

O laflar için ele gerek yokki annem ve kyvde bunu söylediler bana

Ben almadim hata ettim en azından uygun birşey alayi da tatilde dışarıda rahat edeyim dedim

Park yatakla gerçekten çok rahat ettim iyi bir marka alınırsa o naylonda yatirma olayı diyorlar ya o kesinlikle yok ben Kraft aldım naylon filan degil

Cnm benim kızımda öyle sıcaktan dolayı kucağımızda durmak istemiyor yatırıyorum yere rahatlıyor. Öğlen sıcağında sadece kısakollu çıtçıtlısıyla takılıyor. Ayağına çorap giydiriyorum hasta olmadı şükür. Terleyip soğumazsa hasta olmazlar inşallah.. yazın nasıl olacak bilmiyorum yalnız

İyi marka alsan çadır gibi değil ben Kraft aldım çok memnun kaldım park yataktan

İyi marka alsan çadır gibi değil ben Kraft aldım çok memnun kaldım park yataktan
Ben genel olarak görüntüsünü çok sevmiyorum aslnda çadır gibi derken kötü demek istemedim. Bir de alt kademeden çocuğu taşıyıp çıkartmak çok zor geliyor bana o yüzden de tercih etmedm

Ya sorma çok üzülüyorum artık.ağlaması huysuzlugu neyse de istahsizligi çok var.hergün gün sayıyorum bu çocuk buyuyecekmi deyip duruyorum.hele bide uykuda sadece emiyir tabi uymayınca emmede olmuyor.bu sefer dahada huysuzlasiyor.sizde niye emme yok biberonla iciyorduya

2 gündür uyumayan kuzum çıldırıtyor 2 saat uyutmaya calisiyorum 20 dk uyuyor sürekli savaşıyorum bir de kusuyor sürekli memede olup hep hareket edince üstüne

Cnim Yusuf 'ta elini sürekli ısırıyor sonrada avazı çıktığı kadar bağırıyor resmen herşeyi krmirmek istiyor çok fazla salyaaida var.çıkarsınlar artık şu dişleri artık bizde onlarda rahat etsinleer

2 gündür uyumayan kuzum çıldırıtyor 2 saat uyutmaya calisiyorum 20 dk uyuyor sürekli savaşıyorum bir de kusuyor sürekli memede olup hep hareket edince üstüne
Cnim buna da oglum sürekli emdiği için durmadan kusuyordu.istersen beslenme araliklarini ac çok faydası oluyor

Canım benim kızımın gece uykusu çok güzel maşAllah. Genelde 22.00 gibi anca uyuyor zar zor uyutuyorum ama uyuduktan sonrası çok rahat oluyor. Bir daha 4 gibi kalkıyor. Yerine koyuyorum dalıyor kendiliğinden. Sonra sabah 8 gibi kalkıyor tekrar emziriyorum yatırıyorum ondan sonra da 1 saat uyuyor sonra kalkıyoruz artık. Genelde 6 saat-4 saat-1 saat şeklinde gece uykumuz. Gece uykusuna kendisi geçemiyor çünkü çoğunlukla gaz sancımız oluyor sürekli bir ıkınma bacak çekme oluyor emerken çekiştiriyor kafasını göğsüme falan bastırıyor. Gaz büyük problem uykudan bayılsa da uykuya dalmakta çok güçlük çekiyor kıvranmaktan. Ben de emziriyorum artık öyle uykuya geçiyor geceleri daha öncesinde ayakta sallıyorduk ama artık öyle uyumak istemiyor kalkmaya çalışıyor Ben de en azından geceleri güzel uyuyor diye avunuyorum napayım. Gün içinde de maksimum 45 dk 1 saat uyuyor 2-3 kere. Tabi bunların hepsi kendi evimizde kendi düzenimizde geçerli. Annemlere gittiğimizde hiç uyumuyodu gündüzleri. Geceleri de 12ye kadar direniyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…