2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
masallah canım bizim emzırme olayı bırden kabusa döndu. gece uyusa da gunduz benı okdr yoruyordukı oyuzden denedım ıyıkı dıyorum. evde olmayınca anlıyorlar duzen ıstyorlar yaz da gelyor heryerde uyusun ıstedıgımden yaptım bunu ben de

tekrar tekrar denemek sonradan.. onu da anne bılir bebegını enıyı daha once denedgmde alya da susmamıstı. herbbegın alısma surecı.farklı malesef buduruma.

genelde 10gun sonra ıyı geceler deyıp öpüp cıkıyosun bız de hemen hemen o raddedeyz kuzum dun aksam optuk ben cıktım odadan esıme guldu dalmaya calıstı esım de cıktı uyudu:) ıns denersen bızle de paylas bakıcıya dek duzen tutturursan dedıgın gb sidaha kolay olur

Canım daha kontrol gününe çok varsa bi Dr a gidin bence iştahsızlığın sebebi vardır mutlaka ya diş ya da başka bir şey

Hiç eğitim uygulamadım ama her gün aynı saatte uyutmaya çalıştım zaten emmiyor uykusu gelince ninnisini söylüyorum gözler gidiyor kucağımda beşiğine yatırıyorum uyumaya devam ediyor uyanınca karnı açsa uyanıyor uykusunu açmadan yiyor. İlk başta y. odamızdaki yatıramıyordum kusar da göremem diye ama sen yazmıştın sanırım denedim odasında hiç uyanmadan sakince uyuyor. Bebeğin uyumu büyük etken ne yapılırsa uyumayacak bebek çok keşke her bebek bir düzene uyabilse ama zor. Anne babaya çekme faktörü de var eşimle ben sakin yapıdayız mesela. Ama sonuçta düzen önemli o noktaya katılıyorum

Uzun süreli tatiliniz oluyorsa yazları falan al bence döndü mü düştü mü derdi olmuyor ben aldım ama hep 2-3 günlüğüne çıktık şimdilik hiç götürmedim ama yazın götüreceğim uzun süre kalırız birde hareketleniyorlar aklım onda kalmaz evde kullanmasanda katlayınca yer kaplamıyor zaten.. yatağını taşımasan bile yorgan battaniye kalın birşeyler açılabilir içine bnm annemde bebek yatağı var mesela kardeşimden kalan.. al gitsin

katılıyorum canm alya da oyleydı memeede uyumaua bırden alısana dek sırtına iki pış pış yapıyordum uyuyordu ama şimdi iyi ki alışmış da uyumayı öğretmişim diyorum buna vesıle olduk yatıyor kendı bılıyor uyucagnı artık desteksız masallah dıyeym bızım olayımız buymus meger ben farketmeden alıstırmısım

Kendimi hazır hissetiğimde başlıyorum hemen kendi uyuduğu zamanlarda vicdan yapıyordum ben bıraktım diye ama mutsuz da değildi aslında..

Merhaba arkadaslar bende ocak annesiyim Coktandir sayfayi takip ediyorum teee hazirandan buyana sizlere yazip yazmama konusunda cok tereddutte kalmistim hesabimida unutunca malum telefondan otomatik giriyordum hesabida unutunca hadi dedim yeni hesap acayip giden gitmistir benide araniza kabul ederseniz cok memnun olurum bu arada CANIM AZRAMM emmemesinden dolayi bir cocuk doktoruna muane oldunuzmu genelde reflu olan bebekler cok kusarlar ve midedeki asit yemek borularini tahris etmesinden dolayi istahsizlik olur bu cok ama cok ciddi bir problem bilmiyorum nezamandir devam ediyor ama kisa sureki meme reddi fakat birayi dolduran ve asan akabilinde kusmayla eslik eden kucakta surekli kivranan kilo artisi az istahsizlik yada tam tersi fazla emme isteginde buluna biliyor sizden ricam ihmal etmeden bir hekime basvurunuz

Bizim kızların huyları benziyor 8e doğru uyuyor ilk uykusu 6-7 saat sürüyor sonra 3-4 saat sonra 1-2 saat daha arada uyanık kalırsa kendi oynuyor beşiğinde geri uyuyor.. erken yattığımız için erken kalkıyoruz ama:) tabii evdeysek memlekette 1 buçukta uyuyup 6buçukta mesaiyi başlattı sonra kucakta yarım saatlik kestirmelerle günü tamamladı normalde gündüzde 1-2 saat süren uykuları olurdu uyuyamayınca da kimlik değiştiriyor korkuyorum valla

Hoşgeldin cnm Allah bağışlasın bebişini:) ne kadarlık oldu prenses yada paşan:))

Kendimi hazır hissetiğimde başlıyorum hemen kendi uyuduğu zamanlarda vicdan yapıyordum ben bıraktım diye ama mutsuz da değildi aslında..
Işte bize öğretilenler böyle maalesef neden Vicdan yapasın ki ben uyku dışında kızımla o kadar güzel zaman geçiriyorum ki bir dakika bile yalnız bırakmıyorum artık ıslerım dısında onlarda da yanıma alıyrm mutlu yanı kuzum. uyumayı ogrettıgım ıcın bana mınnettar olucak ılerde anlatıcam ona emınım. sen de uzulme bunu dene söyledim Hala ayağımda Uyutmaya çalışıyordum ve ağlıyor olacaktı ilk fırsatta dene derim kuzum

Hosgeldin aramiza

Cnim buna da oglum sürekli emdiği için durmadan kusuyordu.istersen beslenme araliklarini ac çok faydası oluyor
Uyumak icin memede kuzum. Yerindr 1sn durmuo kafayi kaldirip kalkmaya calisio bacaari hep tepede indir kaldir corap pijama cikariuor kendi komple sen dusun.. zayif ama atletik 1sn durmuyor kusmasi o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…