- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Benimki de 2900 dogdu canim. 4. Ay kontrolunde 6600 ve boyu da 65 66 cm gibi biseydi. Doktorumuz normal ortalamada dedi ama dedigin gibi cevre kucuk, zayif diip duruyor. Bizim toplumumiz michellin lastigi gibi bogum boğum çocuklardan istedikleri icin minnak kaliyor bizimkiler gozlerinde:)
Bizde de beşik harici bir de park yatak var canım. Ablam da bunu kullandı hep tatillerinde. Çok rahat etti. Bir de katlanarak çok az yer kaplıyor bagajda. Rahat taşınıyor.Kızlar bayram da birkaç gün bir yere gitmeyi düşünüyoruz bende sunu alayim dedim tatiller de kullanırız diye. Nasıl sizce https://www.hepsiburada.com/sunny-baby-tommy-oyun-parki-60-x-120-cm-p-AILEDALPASB617-KRM
@Dido44 @ngokces benimki de sizinkiler gibi. Ayni haller hareketler. Yastiktan kendini kaldirmaya calismalar,emzik agzinda ellerini agzina sokmaya calismalar, oyuncaginin hepsini sokamiyor diye aglamalar,oturunca aglamalar, ayni odada gezersen aglamalar...10 gun sora duzelecek diye olumlu msj vermeye calisiyorum
Otelde kalacaksanız zaten veriyorlar park yatak son gittiğimiz otelde hatta bunun aynısıydı.Kızlar bayram da birkaç gün bir yere gitmeyi düşünüyoruz bende sunu alayim dedim tatiller de kullanırız diye. Nasıl sizce https://www.hepsiburada.com/sunny-baby-tommy-oyun-parki-60-x-120-cm-p-AILEDALPASB617-KRM
Biz 1 haftadır ağlamalarda tavan yaptık. Öyle bir ağlıyorki biryerine birşey mi yaptım diye bakıyorum.
Kucakta dolaşarak uyurdu şimdi onu da istemiyor. Yatağa bıraktım deneme amaçlı aman tanrım o ne ağlama sesi kesildi morardı saniye içinde ayağını sıktım kendine gelsin diye
Sadece kucakta dolaşmak istiyor yerde gökte ağlıyor.
Dişten şüpheleniyorum oyuncakları ağzına sinirli götürüp çiğniyor
Elden ele dolasinca durur belki diyecegim ama bu sefer de yine laf ediyor ya insanlar ayni kilo mevzusu gibi ona canim sıkıliyor benim de. Gecen insan icinde durmadi mesela gezdirdiler ama sen kucaga alistirmissin bunu, yapmicaktin , bak insan istiyor vb vb. Katıliyor çocuk kucagima almamakta inat edersem ne demek kucaga alistirmissinvallahi 10 gün daha diyoruz ama bayramda da böyle geçecekse vay halimize 2 memlekete gideceğiz orada böyle bağırır çağırırsa o kadar insanın içinde bunu nasıl avuturum nasıl sakinleştiririm bilemiyorum
Ben almadim hata ettim en azından uygun birşey alayi da tatilde dışarıda rahat edeyim dedimBende park besik kullaniyorum pierre cardin in
Park besik cok rahat acilip kapanmasi,al bencede.
Canm otellerde veriyorlar zaten, biz 1 hafta önce kısa bi tatike çıktık bunun aynısından vermişlerdi hiç alma bence boş yereKızlar bayram da birkaç gün bir yere gitmeyi düşünüyoruz bende sunu alayim dedim tatiller de kullanırız diye. Nasıl sizce https://www.hepsiburada.com/sunny-baby-tommy-oyun-parki-60-x-120-cm-p-AILEDALPASB617-KRM
Yapı meselesi kuzum bence sıkma kendini ben de öyle seninle ayniyiz ama artık uzulmuyorum zaten mutlu çok şükür sağlıklı gelişimi iyi bir bebek. Neden kilo odakli bir milletiz anlamıyorum. Onu ye bunu ye diye çocukların ağzına kasik sokan milletiz evet. İkerde de onlar kilo vermeye ugrasiyorlar gelarip bur dongu
bence doğum kilosuna göre çok güzel gelişim göstermiş maşallah maşallah canım sen millete bakma maşallah Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize
biz sizden bir kilo fazla doğmuş olmamıza rağmen sizden 300 gram eksiktik 4.ayda 6300 gramdk bakalım bu ay ne kadar aldı evdeki tartıya bakacak olursan 200-300 gramdan fazla değil canım sıkılıyor her gören ne kadar küçük minyon tipli olacak galiba diyorlar oysa abi anne baba yapılı insanlarız
Elden ele dolasinca durur belki diyecegim ama bu sefer de yine laf ediyor ya insanlar ayni kilo mevzusu gibi ona canim sıkıliyor benim de. Gecen insan icinde durmadi mesela gezdirdiler ama sen kucaga alistirmissin bunu, yapmicaktin , bak insan istiyor vb vb. Katıliyor çocuk kucagima almamakta inat edersem ne demek kucaga alistirmissin
Sadece otel de degil iste yazlik olsun akraba olsun arkadas olsun lazim mutlaka. Otelde de belli sayida bazen kalmayabiliuoruOtelde kalacaksanız zaten veriyorlar park yatak son gittiğimiz otelde hatta bunun aynısıydı.
Bende park besik kullaniyorum pierre cardin in
Park besik cok rahat acilip kapanmasi,al bencede.
Geçmiş olsun canım kuzuya iyi mi şimdi
Anladım canım teşekkür ederim tuz koymakta ki sebebin nedir?
Her öğünde yeni çorba mı yapacağız
Canım sen neler katacaksınpaylaşın valla yoksa bende giderim gruptan
Ayy güle güle kullanın canım bende alacağım büyük ihtimalle. Peki tekerlekleri nasıl takır tükür değil değilimi. Burda joker yok gidip görme şansım yok çünkü
Amann canım yakında olsa uzakta olsa içten gelmeyince zorla birşey yaptırılmıyor maalesef
Hoşgeldin canımiyi olmuş dönmen. Kaka resmini gördüm fakat bilgim olmadığı için yorum yapmamıyorum.
Bir de yataği olacak o yatak bagaja sığacak mı bavul bebek arabası park yatak yatakSadece otel de degil iste yazlik olsun akraba olsun arkadas olsun lazim mutlaka. Otelde de belli sayida bazen kalmayabiliuoru
Cvp veremedim kuzum sen klasik mi , yoksa blw tarzi mi ilerlemek istiyorsun oncelikle buna karar ver çünküikisi coook farkli , bize annelerim alistormis ek gida demek aninda ogun demek bi kase yogurt vi tabak corba icmeyincede swvmiyor yemiyor bu cocuk.oysak8 6 aylik bi bebgin midesi sadece yumruğu buyuklugunde olurmus , salca tuz baharat seker, olabildigince korumak gerekiyo bnce , yuzde yuz yapilamasada etrafta biseyler verneye calisan olacak cunku malesef. Birde cocuga sen vermezsem nerden bilecek tadını. Bnm bu ablam 13 aylik daha hala dogru duzgunbisey yemiyo oglu klasik gidiyo yegenim ama 14 aylik herseyi yiyo.yani klasik olsa blw de olsa cocukla alakali.sonrasinda atiyom blw yaptim ondan bu cocuk boyle oldu diye uzulmeye gerek yok istahlu bi bebkse her yintemde ayni olur bnm dusuncem bu sekilÇok sağol canım ❤ Bende katı olmak istiyorum kendi hayatımda planlı programlı düzenli yaşayan biriyim kızımda öyle olsun inşallahsizlerden çok şey öğreneceğim
İnsanların herşeye bir yorumu var canım iyi yapsan takdir etmezler emin ol o yüzden takma lütfenElden ele dolasinca durur belki diyecegim ama bu sefer de yine laf ediyor ya insanlar ayni kilo mevzusu gibi ona canim sıkıliyor benim de. Gecen insan icinde durmadi mesela gezdirdiler ama sen kucaga alistirmissin bunu, yapmicaktin , bak insan istiyor vb vb. Katıliyor çocuk kucagima almamakta inat edersem ne demek kucaga alistirmissin
buyutukce ben 9da yatırcam seneye fln ozman belkı sabah 9olur umarım dogru ya kakadan zor bız bıle uyıyamylruz bıyerımz agrısaöyle canım ama kakaya uyanıyormuş ya belki az gec emse gec yapar ve gec kalkar yoksa büyük oğlumdan biliyorum 12de yatsa da 9da yatsa da maksimum 7de kalkar bu ara 6. 6.30 oldu o ayrı8 i görmeyeli aylar oldu zaten
Ya çoğu mesajı okuyamadım ama katılıyorum sana canım benim ablan da blw dediğimde O ne falan diyor ama maşallah çocukları jendısı yemek ıstedı hep 1yastan once bıle ve ınanılmaz ıstahlılar 2yasında yegenım tosun yani. sızın Alyacık nasılCvp veremedim kuzum sen klasik mi , yoksa blw tarzi mi ilerlemek istiyorsun oncelikle buna karar ver çünküikisi coook farkli , bize annelerim alistormis ek gida demek aninda ogun demek bi kase yogurt vi tabak corba icmeyincede swvmiyor yemiyor bu cocuk.oysak8 6 aylik bi bebgin midesi sadece yumruğu buyuklugunde olurmus , salca tuz baharat seker, olabildigince korumak gerekiyo bnce , yuzde yuz yapilamasada etrafta biseyler verneye calisan olacak cunku malesef. Birde cocuga sen vermezsem nerden bilecek tadını. Bnm bu ablam 13 aylik daha hala dogru duzgunbisey yemiyo oglu klasik gidiyo yegenim ama 14 aylik herseyi yiyo.yani klasik olsa blw de olsa cocukla alakali.sonrasinda atiyom blw yaptim ondan bu cocuk boyle oldu diye uzulmeye gerek yok istahlu bi bebkse her yintemde ayni olur bnm dusuncem bu sekil
erken ve gec kalkmak bebege baglı bir durum benim büyük oglum oldum olası erken kalkar bebeklikte uyanma saati 6-6.30 tu büyüdükçe maksimum 7-7.30 oldu ama kardeşi olunca o da yine erken uyanmaya döndü akşam başlarda 8de yatardı sonraları 9da yatardı uyanma saati degişmedi.eltimin kızlaeı 11 -12 gibi yatıp yine sabah 11de falan kalkıyor ben şok jiç görmediğim içinbuyutukce ben 9da yatırcam seneye fln ozman belkı sabah 9olur umarım dogru ya kakadan zor bız bıle uyıyamylruz bıyerımz agrısa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?