2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
aslında 11 de yattıgı ıcın 11dır o cnku ıhtıyaclaeı olan saat 12 alya da 7 ve sabah 7 12sa uyuyor ısterdım kı aksam 10sabah 10olsn ama kıyamam ıste tutamam uyucagu zman

aslında 11 de yattıgı ıcın 11dır o cnku ıhtıyaclaeı olan saat 12 alya da 7 ve sabah 7 12sa uyuyor ısterdım kı aksam 10sabah 10olsn ama kıyamam ıste tutamam uyucagu zman
canım benim oglan 1de yatsa dahi yine 7de kalkar bence bu alışkanlık,on6n kızları da her halukarda gec kalkıyor 11 olmaz 10 olur küçük paşam da erkenci ve onda hiç uyku düzeni yok artık ben 3 4 yıl zaten uyku falan unutayım

bsebse A anneveoglusu na katılıyorum bebek arabası bavullar park yatak filan hepsi birden çok zor oluyor. Akrabada zaten en kötü yere bi yorgan atıyosun üstünde yatıyor çocuk düşme derdi olmuyor, otelde motelde park yatak kalmasa bile tek kişilik yatak getiriyorlar kenarına bi sandalye çeksen yine düşme derdi olmuyor idare ediliyor yani. Ben de park yatak almadım görüntüsü çadır gibi geliyor sevmiyorum ama pişman da olmadm hiç anne yanı yetti bize

Evet hatırladım canım gerçekten zaman su gibi akıp gidiyor. Nasıl oğluşun peki üzüyor mu seni
Aslına bakarsan üzüyor diye sebep göstereceğim şeyleri (uyumamasi yatmak istememesi kucak istemesi vs) çoğu anne yaşıyor. O yüzden onlar için sızlanmayacagim. Beni üzen ve düşündüren sadece kaka durumumuz var canım o da geçmiş gibiydi bir haftayı aşkın süredir normale yakın yapıyordu az önce açtım altını yine sulu ve mukuslu muhtemelen oğlumun birşeye alerjisi var ama tesbit edemedik ne yedim de böyle oldu diye düşünüp duruyorum ama yok farklı hiçbir şey yemedim.
Senin kızçen nasıl? Hatırladığım kadarıyla sakin bir bebekti maşallah(nazar boncuğu koymak istedim ama klavyeye birşeyler olmuş)

uf ya valla boyleyse zor ısımız uyku yu untucaz hakkaten 7den snra

Benim oglumda kacta yatarsa yatsin asagi yukari ayni saatte kalkiyor
Ondan da kucukken cok cektim 5 6 larda ayaktaydi
Sornasinda 8lerde kalkıyordu

Ay şu alerji durumları çok can sıkıcı bi ara Dr şüphelendi ama şükür değilmiş.inşallah bulunur senin de neye alerjisi varsa. Benim kız sakin şükür huysuzlukları oluyor bazen beni de gerçekten yoruyor ama gülünce hepsi geçiyor ama şükür atlatıyoruz. Büyüdükçe daha sevimli halleri oluyor.Allah hepimize güç kuvvet sabır versin

Bugünlerde geçicek elbet ama gerçekten sabır kalmıyor bazen sesimin yükseldiğini farkediyorum sonea vijdan azabi benim tek dayanagim buyuk oglum her isime kosuyor bakal manav hemen altında sağolsun ne gerekirse aliyor evde elim ayağım süpürüyor bazen toz alır kardeşinin her isine koşar ben bazen pes ediyorum yeter diye o geliyor koşa kosa kardeşini kucaklıyor onada üzülüyorum çocukluğunu yaşayamıyor benimle birlikte eve hapsoldu anlayacağın inşallah küçük sıpa büyüdüğünde abisinin kıymetini bilir

Masallah oğluna canim

Kızlar o kadar yoğunum ki alıntı bile yapamadım şuan, dün akşam misafirim vardı yemekler hazırlandı sorun olmadı ama servis yapamadım güneş çıldırdı nişanlı çiftler 5 yıl bebek istemediklerine karar verdiler sayemizde yemekleri eşim koydu ben güneşi emzir uyut onunla yatak odasında ilgilendim, bugün sabahta doktora gittik 10 da muayene olduk, 2 kez de maflor kullanmıştık dün ondan mı yoksa olacağından mı bilmiyorum sabah ki kakamız sarıya dönmüştü sakin olalım bekleyelim gözlemleyelim aralarda olur yaz geliyor mevsimsel de olabilir dedi, ek gıdaya geçirtmiyor ben bayram sonrası başlarım dedim ama 180 gun dolacak önce dedi sonra başlayacakmışız, bu arada kilosu 7.350 gr bu ay 550 gr almış boyu da 64 cm, misafirler gitti resmen enkazı devam ediyor ortalık karışık yarın gene misafirim var, görüşmek üzere

Kiz sende de deli cesareti var
O cadi kızınla iftar verilir mi :)))
Masallah kizina bu arada
Kakasi bence gecici oyleydi. Endiselenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…