Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bide alt üst olduğunu düşün.Ya düşünüyorum da her Bayram’ı eşimin ailesiyle geçirecek olsak bende çok bozulurum en azından bir bayramı onlarla bir bayramı bizimkilerle geçirelim isterim ki ben annemlerle aynı ildeyim eşimle falan gittiğimizde yatılı gitmeyiz gündüz görür akşama geri döneriz Bayram’ın diğer günleri bize kalır ama onun ailesiyle olsaydım şuan çoktan Konya’daydk 10 gun bütün tatili orada geçirtirdi bana çok sinir bozucu gerçekten,
canım genelde agrır catlak agrır bebeklerde nasıl bilmiyorum ama oglum 2 yasındaydı baya zorladı bizi eger hafifse belki acımıyordur emiyorsa sen bagırsak calıştırıcı şeyler ye ama ishal de olmasın ishal de catlak yapar ve tetikler cok gecmiş olsun kuzuyaKızım kabız olmuş ve kakasında kan gördüm rengide mamadan dolayı yeşildi zaten ama bu sefer daha yeşildi sanki makatta çatlak olduğu nasıl anlaşılır yaparken ağlamadı çatlakta acıdan dolayı ağlama falan oluyor mu neden olabilir başka birşey gelmedi aklıma
En güzeli eşit mesafe ama olmayınca olmuyor işte.Allah korusun derim![]()
Ben almadım canım ağzını kapatıp çok az suda hasladim bugün ilk defa havuç verdim. Su kalmadi hiç az olduğu için. Ama dikkat et su az olduğu için yanabiliyor Ben iki defa yaktımKızlar ek gıda da sebzeleri haşlayacağız ya buharda pişirme aparatı almalı mıyım sizce ?
Sağol cnm anne sütü çok az alıyor yine de dikkat edeyim yediklerime ardından birkere daha yaptı bu sefer tam kabız gibi değildi rengide sarılıydı kanda görmedim yine ağlamadı inşallah önemli bir şey değildircanım genelde agrır catlak agrır bebeklerde nasıl bilmiyorum ama oglum 2 yasındaydı baya zorladı bizi eger hafifse belki acımıyordur emiyorsa sen bagırsak calıştırıcı şeyler ye ama ishal de olmasın ishal de catlak yapar ve tetikler cok gecmiş olsun kuzuya
Ya düşünüyorum da her Bayram’ı eşimin ailesiyle geçirecek olsak bende çok bozulurum en azından bir bayramı onlarla bir bayramı bizimkilerle geçirelim isterim ki ben annemlerle aynı ildeyim eşimle falan gittiğimizde yatılı gitmeyiz gündüz görür akşama geri döneriz Bayram’ın diğer günleri bize kalır ama onun ailesiyle olsaydım şuan çoktan Konya’daydk 10 gun bütün tatili orada geçirtirdi bana çok sinir bozucu gerçekten,
Ben her mama arkasında veriyorum canım ağzı beyaz beyaz oluyor yoksa biberonla iki çektirip bıraktırıyorumBebeklerine su veren anneler günde kaç kere ne kadar veriyorsunuz![]()
Bende SinopluyumBiz iki memlekete de gideriz bayramda önce eşimin memleketi Sinop'a sonra afyona 10 gün tatil varsa 6 gün orda 4 gün benim memleketimde kalırız. Çocuktan önce böyleydi bu bayramda öyle olacak inşallah![]()
Ayy çok şükür kuzummm çok sevindimEşim geldi kızım babasına kavuştu![]()
Bayramda anasina gitmesi gerekmiyor mu size kalmaya geliyor gibi anladim daİst gelio bayram için. İçerim olmadi
ya pure seklinde mi yediriyorsun? yağ koyuyormusunBen almadım canım ağzını kapatıp çok az suda hasladim bugün ilk defa havuç verdim. Su kalmadi hiç az olduğu için. Ama dikkat et su az olduğu için yanabiliyor Ben iki defa yaktımsuyu az gelir biter ama hala haslanmamis olursa sıcak su ekleyebilirsin .
Su kalmadığı için vitamini de gitmiyor canım
Annem Sinop Erfelek Gerze’yi çok duydum yakınmış herhalde erfelek köyüne, babam Sinop merkez
Evet pure şeklinde. Hayır koymuyorum çorba yapmaya başlayınca ona koyacağım.ya pure seklinde mi yediriyorsun? yağ koyuyormusun