Kizlar iki gundur asiri midem bulaniyor ogluma hamileykende ben bilmiyordum tabi daha adette yeni bitmisti bu sekilde olmustum surekli midemin ici karisiyordu halsizlik vardı ama birseyler yiyebiliyordum cıkarmiyordum suanda ayni midem bulaniyor keyifsizim ama istahim iyi halsizlik var asiri başim donuyor usttum desem mideyi soguk birsey icmiyorum hava sicak soguk gordugum yok bogazlarim agrimiyor ordaki enfeksiyon bulandiriyor desem bilemedim niye bukadar bulaniyor gece uyuyamadim bulantidan ikinciyi doguramam daha buna bakamiyorum elim ayagim sinirden titriyor uyutamayinca bazen bagiriyorum

simdi diceksiniz nekadar kotu annesin diye

ama bizimki ayakta sallatmiyo omuzda uyumaz emzirme pozisyonunda hayatta durmaz meme
Emmez son ses kürt halayları dinlemekten beynim sisti davullu zurnali olacak o sekilde uyutuyorum simdi onuda begenmiyor esim eve geliyor sallamak icin battaniyede uyutuyoruz haliyle uyuyamadi icin nasil eziyetler ediyor bende kendimi tutamiyorum esim gelecem diyip iki saat sonra geldide oluyor onada sinir oluyorum madem duvarı kıyıp delik acik salingac kurmuyon aradimda bari gel gercekten aklı dengem falan kalmadı gece sabah olacak diye aklim cikiyor esimde telefon calacak eve cagiracaksin beni diye sabah olsun istemiyorum diyor

uyutamiyorum buyudukce oyun delisi oldu