Aminn canım senin de kardeşine ve tüm yuva kuranlara inşaallah
Benimde kizkardesimin var 3 Ağustos'ta ne giyeceğim bilemiyorum birseyde almadım daha biraz daha kilo veririmiyim diye
ablana ve tüm evleceklere rabbim mutluluk ve huzur versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn canım senin de kardeşine ve tüm yuva kuranlara inşaallah
Benimde kizkardesimin var 3 Ağustos'ta ne giyeceğim bilemiyorum birseyde almadım daha biraz daha kilo veririmiyim diye
ablana ve tüm evleceklere rabbim mutluluk ve huzur versin
Gunaydin kizlar, kotu bi gece endiseli bi sabah .. hastaydımbiliyorsunuz ha ogluma gecti gececek derken bingo geçti dun gece 10 dan 2 ye kdr basindaydim 2 den 5 e kdr da esim durdu.burun tikandi hapşırık devamli uyanma nefes alamama derken sabah ateşlendi 37.4 du 5 dk sonra olctum 37.6 37.9 derken 5er dkda artti nasil calpol verdim hemn 38.5 oldu pesine cok sukur ama yarim saate dustu sukur ki , acaba doktora gitmelimiyiz hastalik daha da ilerledikçecok zorlr icebilcegi verebilcekleri bi ilac varmi ki dolven fln ne zmn kullandiriyolar mesela
hepinize iyi tatiller kızlar biz de yoldayız şükür uyuyor paşalar güzel rahat bir tatil geçirmeniz dileğiyle şimdiden iyi bayramlar![]()
Bende kucağımda pış pış diyince gülüyorGünaydın hanımlar❤
Biz toplum olarak pışşş ve ninni ifadelerini asırlardır bebeklerimizi uyutmak için kullanmadık mı.. benimki niye bunları duyunca gülüyor acaba![]()
Ben de kuzum veremiyorum ama aşırı yiyorum ben ve daha ödem var bence hala bizdeBende tam dikkat etmem gerek derken şuan da bir paket hoşbeş gofreti tek başıma bitirdiğimi farkettimbayram geldi ve ben hala yarım dana kadarım insan içine çıkmaya utanıyorum ablam 2 çocuk sezeryen yaptı 55 kilo, yengem geçen sene Doğum yaptı yine eski haline döndü ben hala şişko patatesim, Totomun üzerine oturduğum yok hatta topuk dikeni olmuşum sağ topuğum acıyor batıyor, 4 litre su içiyorum günde evim maşallah güneş bizim evden doğup batıyor sauna mübarek günde 3-4 atlet değiştiriyorum terlemekten ama bir gram vermez mi insan ya yok yani veremiyorum da
Ben de aldım doğum sonrasıBen 40ımız çıktığında nerdeyse aldıklarımın hepsini vermiştimde sonradan niye böyle oldu anlamadım.. tartımı bozuk acabaher sene ilkbaharda kendiliğinden giderdi bnm kilocuklarım şimdi hızla geliyorlar.. ben bu yazdan umudumu kestim.. denize bile girmeye korkuyorum taşacak diye
![]()
Bizimkie evi Tepemize yıkar Laz kızı şimdi den çok asabiAhh o sendromlaryüzünden oğlum televizyonu kırdı bzm
![]()
Hoşgeldin kuzum nasıl sinnSelamın aleyküm ben geldiiim![]()
Yaz artık kuzum usutmez❤Günaydın kızlar
Biz yerimizi mi yadirgadik nedir her sabah altı buçuk gibi kalkarken bugün beş olmadan kalktık ve bir saate yakındır uyanık .
Terastaydik akşam inşallah usutmemistir :/
Seninki diyor şimdi müzik açılır lina duyar ve gülmeye başlar ve der ki içinden HADİ CANIM SENDEGünaydın hanımlar❤
Biz toplum olarak pışşş ve ninni ifadelerini asırlardır bebeklerimizi uyutmak için kullanmadık mı.. benimki niye bunları duyunca gülüyor acaba![]()
O eski bebekler içinmiş şimdikiler hareketli şeyler seviyorlarGünaydın hanımlar❤
Ben o yuzden eee eee de demiyorum pisss pissss deO eski bebekler içinmiş şimdikiler hareketli şeyler seviyorlarben ee ee deyince benim kız gülüyor keşke video atılsaydı buraya atıp atıp gülerdik
![]()
şahsen ben burda takımlara katılıp öyle maratona başlamak istyorumBen de aldım doğum sonrasıgeccek bugün ler vereceğiz bak gor
![]()
Bebekler için güneş kremi bol bol kıyafet ve tabiki şapka al canım ve slipstop u öneririm kesinlikle gerçi daha yürümüyor ama en azından ayakları korur bez olarakda prima mayo bezi öneririm çok iyiGünaydın herkese ❤❤ bizim daha 2 gün var gezimize bebisle otel gezme korkutuyor yaklaştıkça hadi bakalım![]()
Maşallah işin var ozaman prensesleBizimkie evi Tepemize yıkar Laz kızı şimdi den çok asabi