• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Benimde kizkardesimin var 3 Ağustos'ta ne giyeceğim bilemiyorum birseyde almadım daha biraz daha kilo veririmiyim diye

ablana ve tüm evleceklere rabbim mutluluk ve huzur versin
Aminn canım senin de kardeşine ve tüm yuva kuranlara inşaallah 🙏🙏🙏

Gunaydin kizlar, kotu bi gece endiseli bi sabah .. hastaydımbiliyorsunuz ha ogluma gecti gececek derken bingo geçti dun gece 10 dan 2 ye kdr basindaydim 2 den 5 e kdr da esim durdu.burun tikandi hapşırık devamli uyanma nefes alamama derken sabah ateşlendi 37.4 du 5 dk sonra olctum 37.6 37.9 derken 5er dkda artti nasil calpol verdim hemn 38.5 oldu pesine cok sukur ama yarim saate dustu sukur ki , acaba doktora gitmelimiyiz hastalik daha da ilerledikçecok zorlr icebilcegi verebilcekleri bi ilac varmi ki dolven fln ne zmn kullandiriyolar mesela

Canımmm geçmiş olsun.

hepinize iyi tatiller kızlar biz de yoldayız şükür uyuyor paşalar güzel rahat bir tatil geçirmeniz dileğiyle şimdiden iyi bayramlar😙

İyi yolculuklar 🥰

Bende tam dikkat etmem gerek derken şuan da bir paket hoşbeş gofreti tek başıma bitirdiğimi farkettim 😭😭😭😭 bayram geldi ve ben hala yarım dana kadarım insan içine çıkmaya utanıyorum ablam 2 çocuk sezeryen yaptı 55 kilo, yengem geçen sene Doğum yaptı yine eski haline döndü ben hala şişko patatesim, Totomun üzerine oturduğum yok hatta topuk dikeni olmuşum sağ topuğum acıyor batıyor, 4 litre su içiyorum günde evim maşallah güneş bizim evden doğup batıyor sauna mübarek günde 3-4 atlet değiştiriyorum terlemekten ama bir gram vermez mi insan ya yok yani veremiyorum da
Ben de kuzum veremiyorum ama aşırı yiyorum ben ve daha ödem var bence hala bizde 😞 yada kendimi avutuorum😂

Ben 40ımız çıktığında nerdeyse aldıklarımın hepsini vermiştimde sonradan niye böyle oldu anlamadım.. tartımı bozuk acaba😂her sene ilkbaharda kendiliğinden giderdi bnm kilocuklarım şimdi hızla geliyorlar.. ben bu yazdan umudumu kestim.. denize bile girmeye korkuyorum taşacak diye😂
Ben de aldım doğum sonrası 😂 geccek bugün ler vereceğiz bak gor😂

Günaydın hanımlar❤
Biz toplum olarak pışşş ve ninni ifadelerini asırlardır bebeklerimizi uyutmak için kullanmadık mı.. benimki niye bunları duyunca gülüyor acaba:işsiz:
Seninki diyor şimdi müzik açılır lina duyar ve gülmeye başlar ve der ki içinden HADİ CANIM SENDE😂😂👍

Günaydın hanımlar❤
Biz toplum olarak pışşş ve ninni ifadelerini asırlardır bebeklerimizi uyutmak için kullanmadık mı.. benimki niye bunları duyunca gülüyor acaba:işsiz:
O eski bebekler içinmiş şimdikiler hareketli şeyler seviyorlar 😂😂😂 ben ee ee deyince benim kız gülüyor keşke video atılsaydı buraya atıp atıp gülerdik 😂😂

Günaydın herkese ❤❤ bizim daha 2 gün var gezimize bebisle otel gezme korkutuyor yaklaştıkça hadi bakalım 🙏😍
Bebekler için güneş kremi bol bol kıyafet ve tabiki şapka al canım ve slipstop u öneririm kesinlikle gerçi daha yürümüyor ama en azından ayakları korur bez olarakda prima mayo bezi öneririm çok iyi😊😉👍

Günaydın ❤
Migros sanal markette uni baby sensitive ıslak mendilde indirim var kızlar 💃💃💃

Eklentiler

• Screenshot_20190603-110026.webp
    Screenshot_20190603-110026.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 92
Back
X