• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günaydın güzel anneler 😁
Bir soruda bende var😂 bebeklerinizi yıkarken suyun sıcaklığı kaç derece oluyor:)) ben hala 37ye yakın bir sıcaklıkta yıkıyordum dün akşam eşime sen yıkamaya başla ben eşyalarını hazırlayıp geleyim dedim.
Sonra o yıkarken su dökecektim suyun sıcaklığına bakayım dedim ve şok oldum buz gibiden az halliceydi😂 ben kesin yıkanamam o suyla birşey olmaz dedi baktım çocukta üşüme belirtisi göstermiyor devam ettim şimdide hastalık belirtisi falan yok gerçekten birşey olmamış galiba 😂 artık düşüreyim sıcaklığı diyorum bende yıkarken:)
Musluktan ilik su ayarkiyorum soguga yakin hava cok sicak cunkuk rahatlasin coccuuum😂

Ben cozemedim ne dertleri oldugunu keske biizimkide emse sonrada biberonla versem bolbol icse cocuk cakildi kaldı ayni kiloda 100 grM gozukuyor tartida aldigi 1300 alan cocuk 100 grama dustu
benimki de aynıydı. doktor takibini düzenli yaptır. doktorun bir sorun varsa önlem alacaktır. benim sütüm yetmediğinden ek gıdaya başlattırdı. bakalım bu ay alacak mı kilo?

victoryvivi victoryvivi canim bebgn sanirim daha kucuk , biraz sabredersen hersey gecicek bende bu grupta cok yakindim forumlarda gecermi diye cok araştırdım herseyi denedim kundak emzik ne varsa , bi gun emzirme akademesnde bi soz gordum yeni doğmuş bebek annenin yaka ignesidir. Sütum az zannettim mama vermek istedim vs ebem birak herseyu dedi 3 4 saat kalkmak istiyosa bile kalsin dedi sabret gececek. Suan o seni ac oldugu icin istemiyor belki korkuyor belki sicakligini istiyor belki usudu belki tedirgin belki daha alisamadi bu dünyaya tek bildigi sen senin kalp atisinin sesi tek güvendiği rahat hissettigi yer senin kollarin. Ben artik beni bu cocuga bantlayin dayananiyorum diye diye 2 ay bitirdim koccaa 2 ay , geceleei yerine yatirana kdr rahatc2 3 saat memede birlikte yatiyoduk , bi diziye baaliyoduk memede dizi bitene kdr gunduz oyle alt al gaz cikar ust degis memede devam insan icine cikamiyodum misafircagiramiyodum goguslerim hic kapanmiyodu desem yeridir.2 aylik oldu agulanmalar gulmeler etrafa bakmalar derken 1 ayda bu meme durumu eppeey azaldi. Ha hala memeye düşkün ama şimdi karnini doyurup yuzune bile bakmıyor red bile ediyor bak dusun 😂 uykusu geldimi hala sit geliyo sa kendi cekeleyerek cikartiyo fln filan sabrett yani baska caren yok
Aynı beni yazmışsın :(
Evet ben de düşünüyorum bunları sabrediyorum

Yok canım sadece anne sütü alıyor kabız da değil aslında. Yaptığı zaman cıvık yapıyor. Beslenme azlığına bağlıyorum ben. Huzursuzluğunu da o şekilde. Kakasını yapsa da huzursuzluğu devam etti hep. bir aydır memeyi çek bırak yapıyor pek fazla emmiyor.
neyse ek gıdaya yaklaştık umarım iştahlı olur kuzucuklar da havalar ısındı ya terle de sıvı cok atıyorlar belki ondan da yapmıyor olabilielee

CANIM AZRAMM CANIM AZRAMM canım artık pusetli model alma 7 aylık olunca puset ihtiyacı kalmıyor direk oto koltuğuna geçiş yapılıyor baston al canım traveller çok ağır
yok yok posetli almıyorum.puseti ayriyetten var.okadar aglayan bir bebektiki hiç araba alma ihtiyacı duymamistik. kizimda hiç binmedu hep kucaktaydi.ya bende baston tercih ettim ama esim çok nefret ediyr sanki kendisi kullanacak😂😂

Kızlar ben dünden beri ek gıda startını açtım.ilk kayısı suyu birazcikta puresini verdim birazcık ağzında dolandirdi sonrada yedi.en azından memeden daha çok istekli cikti

Bizde de var aynı muhabbet kendi sıcakladığı için bebeği de sıcaklıyor sanıp badisiyle bırakıyor eller ayaklar buz kesmiş hala diyor ki bünyesi güçlü olsun alıştırma sıcağa.. alışmıyor zaten gazlanıyor sadece dedikçe hala diretiyor sonra o gaz sancısından yatamıyoruz😑
Aynısı ya işte hiç böyle bi derdimiz yoktu bayram tatilinden dolayı eşim evdeydi Ya 1 haftadır menopozlu kadın gibi eşim yanıp yanıp durdu kendi yandıkça kızı da soydu zıbınla durdu tamam hadi zıbınla dursun da oyun halısını koyuyoruz yere camlar yere kadar ve hepsini birden açıp çoçuğu da ortasına koyuyor Ya bari birini kapat da ruzgarlanmasın çocuk ama nerde benim kocada o akıl 😭 gece kaldırdım ama o baktı oh Canıma değsin 😂

Back
X