- 26 Şubat 2016
- 4.870
- 9.655
- 208
- 35
Ben kehribar siparisi verdim salyasi azalsin en azindan diyeBizim dis belirtirleri coktandir var hatirlarsan. Simdi nirvanaya ulasti salya ve dis kasima hali
Bilmiyorum hayirlisi bakalim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kehribar siparisi verdim salyasi azalsin en azindan diyeBizim dis belirtirleri coktandir var hatirlarsan. Simdi nirvanaya ulasti salya ve dis kasima hali
Bilmiyorum hayirlisi bakalim.
inşallah tadarsın şekerimHic tatmadim bilemem ki..![]()
Duzeni acisindam kendi evin daha iyi kuzum. Ama yalnizlik da zor anne evinde illa ki rahatsin daha uyumaya yasmaya da zamanin kaliyor sonucta. Cok yorulduguna git dinlen oraya olmadi..Amin canım Allah razı olsun. Uzun gerçekten, bize yine bir şekilde geçiyor da eşim kızını çok özlüyor. Bir süre böyle idare edeceğiz mecbur napalım buna da şükür ☹ Bayramda uyku düzenimiz alt üst oldu, çocuk sürekli arabada uyuyakalıyordu hop alıyoruz başka yere gidiyoruz, uyu uyan serseme döndü. Gece uykularında sorun çıkarmadı çok şükür. Ama Adana aşırı sıcak o yüzden gitmek istemiyorum aslında. Ne yapacağım ben de bilmiyorum![]()
Aynen bende atiyorum artik yere yuvarlansin napiosa yapsin. Gercekten oyle. Bir de su an yenidoganlar cok zor sicaktanAllahtan hareketli zamanları yaza geldi benimki uyanıkken sürekli yerde hem daha rahat hareket ediyor hemde düşecek derdi yok kış olsa üşüyecek diye koyamazdık da
İşe başlayınca zaten çok sık gidemezsin şimdi vakit geçirmek mantıklı ama oranın sıcağıda sıcak değilki cehennem ateşi gibi birşey bilemedim o yüzden hangisi daha iyiAmin canım benim çok sağolBen de yalnız kalmak istemiyorum, yalnız olunca kafamdan psikopat düşünceler geçiyor psikolojim bozuluyor
Aman yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal bizim iş. O piti piti yapayım bari ne çıkarsa ona uyayım
![]()
Kesinlikle düzen için kendi evin şart. Uyku problemini çözdük çok şükür en azından gece sorun yaşamıyoruz. Gündüzleri de keyfine bağlı hanımın. Anne evinde yemeğin hazır geliyor, çamaşırlar yıkanıyor, temizlik derdi olmuyor.. Şimdi bunları sayınca baya cazip geldi heeeDuzeni acisindam kendi evin daha iyi kuzum. Ama yalnizlik da zor anne evinde illa ki rahatsin daha uyumaya yasmaya da zamanin kaliyor sonucta. Cok yorulduguna git dinlen oraya olmadi..
Evet gerçekten cehennem azabı gibiİşe başlayınca zaten çok sık gidemezsin şimdi vakit geçirmek mantıklı ama oranın sıcağıda sıcak değilki cehennem ateşi gibi birşey bilemedim o yüzden hangisi daha iyi![]()
Alerji icin doktora gidince sorarımartik kzumbiz de öyleyiz günlerdit 1 saat zor duruyor kucagıma alır almaz gögsüme yapışıyor Kola5 çıkar inşallah basladı ya gerisi gelir
bu mutluluğu sana yasatmak istemiş annesi ,)
onu doktora sor canım benim öyle bi durum olmadı hiç sormadım
Ah teesekkur ederim damatligi az bi bekleyiversin artik
Geçen gün bende eşime iyiki bu kızı kışın doğurmuşum dedimAynen bende atiyorum artik yere yuvarlansin napiosa yapsin. Gercekten oyle. Bir de su an yenidoganlar cok zor sicaktan![]()
Öyle ama artık kv bana cazip geliyor mesela hazır yemek bebekle ilgililer falan o bile bir avantaj moduna geçtim ben Azra hanım hemen yildirdi beniKesinlikle düzen için kendi evin şart. Uyku problemini çözdük çok şükür en azından gece sorun yaşamıyoruz. Gündüzleri de keyfine bağlı hanımın. Anne evinde yemeğin hazır geliyor, çamaşırlar yıkanıyor, temizlik derdi olmuyor.. Şimdi bunları sayınca baya cazip geldi heeeKendi kendimi gaza getirdim şu an
![]()
Krsinlikle ya kis ti 40 ti derkn cok gezemoyo insan zatenGeçen gün bende eşime iyiki bu kızı kışın doğurmuşum dedimşimdi doğsa sıcak bir dert minicik heryere götüremezsin ayrı dert böyle ele avuca geliyor ya at arabasına gez ohh miss her hafta piknikteyiz artık
![]()
Ay evet bu havalarda evde olmak çok sikici bence zamanımız gayet iyi hepinizin ❤ S sgokcen hm de indirimi gördüm mü 2li tulum sort 25e aldım dünGeçen gün bende eşime iyiki bu kızı kışın doğurmuşum dedimşimdi doğsa sıcak bir dert minicik heryere götüremezsin ayrı dert böyle ele avuca geliyor ya at arabasına gez ohh miss her hafta piknikteyiz artık
![]()
Enerjisi hiç bitmeyen Azra yerim minik PaçiyiÖyle ama artık kv bana cazip geliyor mesela hazır yemek bebekle ilgililer falan o bile bir avantaj moduna geçtim ben Azra hanım hemen yildirdi beni![]()
Yalnız olmak da zor valla ailemizin yanı da olsa başka bi yerde kalmak da zor valla ben şey isterdim herhalde annemlere yürüme mesafesinde oturayım sıkılınca onlara gideyim biraz orada vakit geçirelim akşam olunca evimize geçelim amann hayaller işteGünaydınKürkçü dükkanına döndük
Babayı gönderdik, bir ay sonra gelecek inşAllah.. Kızçemin 5.ay kontrolü var öğlen bakalım neler diyecek doktorumuz
Ailem ise yalnız kalmamam adına baskı yapıyor ve Adana’ya gel diye diretiyorlar. Ama ben hiiiiç istemiyorum
Ne yapacağım bilmem..
Görmedim kız bayramda alışveriş işlerinden epey uzak kaldım. Ama sahalara dönüyorum bugün
Resmen kaderdaşız seninle. Aile uzakta, koca yok, kv kp yok, eş dost arkadaş yok. Yok da yok. Allah sana da sabır versin kuzum. Seni en iyi ben anlarımYalnız olmak da zor valla ailemizin yanı da olsa başka bi yerde kalmak da zor valla ben şey isterdim herhalde annemlere yürüme mesafesinde oturayım sıkılınca onlara gideyim biraz orada vakit geçirelim akşam olunca evimize geçelim amann hayaller iştekızımı uzağa gelin etmicem
benim koca da gidecekti erteledi bu hafta haftaya gidecek ama 15 gun gelmeyecek bu kez
![]()
Valla öyle canım bi de havalar ısındı insan durmak istemiyor evde, tek başıma bi yere çıksam bebek arabasında durmuyor güneş bayram da bile bebek arabasını boş taşıdık güneş kucağımızdaydı, kanguruyla çıkıyorum çok terliyorum, bi tatil planı yapmak istiyorum şöyle biraz da uygun yollu bişey dinlenmek babında ama eşimin yıllık iznini ne zaman kullanacağı bile belli değil her ay şube açılışı varmış sıkıldımmmmmmmmResmen kaderdaşız seninle. Aile uzakta, koca yok, kv kp yok, eş dost arkadaş yok. Yok da yok. Allah sana da sabır versin kuzum. Seni en iyi ben anlarım![]()
Gel sarılalımValla öyle canım bi de havalar ısındı insan durmak istemiyor evde, tek başıma bi yere çıksam bebek arabasında durmuyor güneş bayram da bile bebek arabasını boş taşıdık güneş kucağımızdaydı, kanguruyla çıkıyorum çok terliyorum, bi tatil planı yapmak istiyorum şöyle biraz da uygun yollu bişey dinlenmek babında ama eşimin yıllık iznini ne zaman kullanacağı bile belli değil her ay şube açılışı varmış sıkıldımmmmmmmm![]()