• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
aaa bebekiçin diye yazdım görünmüyor mu

Canım sen neredesin yokluğun belli geçen sana özelden yazayım dedim bebekicin nickin ile arattim bulamadım simdi gördum nick değişmiş nasılsın kuzular nasıl çalışmaya baslayacaktin başladın mi

P Puddingmuf nerelerdesin senide özledim 😎

Son düzenleme:
Selaaam ❤❤ biz sabah arkadas ve bebisiule gol kenarina gittik evden kavaltiliklari goturduk bebislerle acik havada ohh ❤❤ benim kiz erkek bebekleri cok sevio hep guluyor onlara bugunde cok guldu ve el ele falan tutustular Allahimm😂 @skelebeks tadim hayirli olsun tatlis bi foto gibi gorunuyor. A anneveoglusu pasa seni yine yordu desene ❤ ay valla biz korunmuyoruz sık da oluyor bu durum😂 2yil hep o sekildeydik zaten hic kaza kursunu olmamisti 😂 ben jehribar kolyeyi tots and more dan aldim sertifikali
Azra napyon kızım sen az agir basli ol 😂😂 korunmuyoruz derken 😂😂 anam ikincimi geliyor kız azra sana iyi spor yaptiramiyor birtane daha gelsinde gor sen 😂😂

Teşekkür ederim canım bugün biraz daha sakindi ama diş galiba ne bulsa ağzına alıyor sonra çıldırmış gibi ağlıyor iki gündür memede ağlıyor birde biberon û istiyor meme reddi bumu?

Ağzına sokacak şeyler aranıp eller ağızda ise dış geliyor o zaman memede ağlaması sütün azalması olabilir mi meme reddinde benim oglan biberonla da beslenmiyordu

Kızlar birkaç haftadır midemde hafif bulantı vardı doğumdan sonra da bir kere adet oldum ve üzerinden 6 hafta geçti dün test yaptım negatif çıktı ama bugün akşamdan beri çok fenayım bulantıdan ayağa kalkamıyorum. Öyle birşey olsa 6. Haftada testte çıkmazmıydı. Yarın sabahta erken hamilelik testi yapacağım. Çok korkuyorum inşallah hastayımdır. Aksi gibi kızımda 11den beri uyanık hiç böyle yapmazdı. Ağlamıyor ama uyumuyorda.

Canım geç döllenme değilse bence çıkması lazımdı en kesin kan testi ama ilk aylarda adet düzensizliği oluyor amanın ilk hamile kim olacak bu grupta acaba 🤔🙄😁

Oluyor canım emzirirken arkadaşım yaptırdı ama ben tek ona da güvenmem hem iğne hem prezervatif o zaman 😂😂 yan etkisi regl olmayı erteliyormuş 3 ay regl olmayanlar oluyormuş tabi herkeste olacak diye bişey yok ama ne biliyim oyle yazıyordu, ay benim koca da oyle prezervatif istemiyor henüz 2. Bebek de istemiyor iğne olayım dedim onu da istemiyor çocuk emiyor bi zararı olur diyor iyi dedim o zaman dön ardını yat bulaşma bana 😂😂😂
iyi demişin 😁
Spiralden ona ne yaw
Bir ona karışmamışlardı :sinirli:
karışır bizimkş hap öyle,şu böyle herşeye var lafı 😏

Azra napyon kızım sen az agir basli ol 😂😂 korunmuyoruz derken 😂😂 anam ikincimi geliyor kız azra sana iyi spor yaptiramiyor birtane daha gelsinde gor sen 😂😂
Yok yani kuzum biz evlendigimizfen beri korunmadik ozel olarak klasik geri cekilme oldu hep 😂fazlasiyla yoruluyorum😂

D defne1453 kuzum benim.. hepimiz cok zor yollardan geciyoruz bugunler gecip gidicek kendini kotu hissetmemeye calis.. benimkide uyumuyor,dogru duzgun yemiyor.. kimi karakterler zor malesef bizimki oyle. Kendini kotu hissetme lutfen ben 2bucuk saat uyutma cabalarimi biliyorum.. esler anlayamaz daha 2saat biraksak zor bakarlar ama lafa gelince butun gun evde cocuk bakiosun ne var derler.. uzme kendini lutfen cogumuz ayni yollardayiz.❤❤ Sen iyi olmaya calis ki minnosun olsun❤

Kızlar birkaç haftadır midemde hafif bulantı vardı doğumdan sonra da bir kere adet oldum ve üzerinden 6 hafta geçti dün test yaptım negatif çıktı ama bugün akşamdan beri çok fenayım bulantıdan ayağa kalkamıyorum. Öyle birşey olsa 6. Haftada testte çıkmazmıydı. Yarın sabahta erken hamilelik testi yapacağım. Çok korkuyorum inşallah hastayımdır. Aksi gibi kızımda 11den beri uyanık hiç böyle yapmazdı. Ağlamıyor ama uyumuyorda.
Bizimkide sbahtir uyumadı enson bizim yataga yanima yatirdim basina ucbes masaj yaptim uyudu bukadar cabuk uyucani bilsem sabahtir sallamazdim

İnsallah bir gun bir araya gelebiliriz bebislerimizi kuzum❤ omer pasamada masallah cokca ❤ benziyorlar cok ❤ mama sandalyesinin olmadigi yerlerde evde bile herhangi bi sandalyeye baglayip bebisi oturtuyorsun kuzum yemesi icin❤
Yaa ben ilk defa görüyorum bu kumaş mama şeysini 😱 çok kullanışlı görünüyor nerden aldın ne marka aldın kumaşı nasıl 😊

D defne1453 kuzum benim.. hepimiz cok zor yollardan geciyoruz bugunler gecip gidicek kendini kotu hissetmemeye calis.. benimkide uyumuyor,dogru duzgun yemiyor.. kimi karakterler zor malesef bizimki oyle. Kendini kotu hissetme lutfen ben 2bucuk saat uyutma cabalarimi biliyorum.. esler anlayamaz daha 2saat biraksak zor bakarlar ama lafa gelince butun gun evde cocuk bakiosun ne var derler.. uzme kendini lutfen cogumuz ayni yollardayiz.❤❤ Sen iyi olmaya calis ki minnosun olsun❤
Çok haklısın canım benim ❤❤❤ umutlu olmaya gayret ediyorum 😌 yaz geldi tatil yapabilirsek biraz kafamız dağılır iyi gelir diye düşünüyorum. Neyseki dışarda uslu yine benim kız dışarı çıkınca yorulmak yerine biraz kafa dinleyebiliyorum yoksa cildircam 😁

Ya sanki bugün dert yanma günü. Moralim çok bozuk. Az önce eşime dedim biraz işim var sonra salona gelde sohbet edelim diye. İşim bitti baktım uyumuş çok sinirlerim bozuldu.

Dido44 Dido44 D defne1453 kızlar sanıyordum ben tek bu dyrumdayim sizlerde benden farkiniz yok. Benim oğlanın beslenmesi tam bi fiyasko uykusu keza öyle üç gündü ateşim vardı.gece defalarca uyanan bir bebek ve ac emmiyor! En son gece oglani birakip baska odaya uyumaya gityim tabi cok hastaydim.esim gelip bağırdı demediğini bırakmadı.tabi ailemledw sorunlarım gerginligimde dağ gibi büyüyor. Evin içinde yorgun duba gibi olmuş bi vücut ,salaş giyim ,bakımsız, bakımsız ortalarda geziyorum.iki gündür geciken adette cabasi....

Ben çok ara vermem nasipse yoksa bir daha yapmam 😂
Azra da zor bebiş kız sen yine iyi cesaretlisin bak bi daha yapma konusunda güneş benim gözümü oyle korkuttu ki korunduğumuz halde hamile kalırım diye aklım gidiyor😂😂

Back
X