2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ohh siz wp dan da mi gorusuyosunuz ne hosss ❤❤ kalabaligi sevdi demek iyoce ❤
Evet cnim kalabalığı çok seviyor.normalde hiç bırakmaz bi iş yapayım sürekli kucakta gezdiriyorum yere biraktiğin an çığlığı basıyor. Dün beni baya yalancı çıkardı,kuzenindeydim ortam kalabalıktı ve bu çocuk 5 saat gıkı çıkmadan ortalığı süzdü gülümsedi hatta herkes maşallah dedi bu çocuk ne kadar uslu eve geldiğimiz gibi yine mız mız mız beynim yandiii

Evet cnim A anneveoglusu
Ile görüşüyoruz tif keşke evler8mzde yakın olsaydı gorusseyd8k çünkü buralarda pek arkadaşım yok.

Kızlar bebişlere amigurumi oyuncak ören var mı.. varsa hangi ipi kullandınız:))
Örmedim ama kartopu iplerin üzerinde amigurumi resimleri vardı örebiliyormusun becerikli hatun foto koyacam ben gordugumde cok begenmistim bi bak fikir olsun

Eklentiler

• 5D87F0E9-E73F-45C0-B429-197C3C15A040.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 45

Hay maşallah Azra kuzuya

Yalnız kartanesi gerçekten gitti ve sanırım bir daha hiç gelmedi. Ben de çok düzenli takip edemiyorum gerçi ama.. Hepten de kopamam sanki Zoru başardı valla
T Turtleee
Biz whatsapp konusuyoruz iyiler çok şukur Alya kuzusuyla :) ismini hatirlayamadigim bir arlads vardı su Çocugun kilosunu boyunu cokca soyleyen onun yuzunden bir gitti tam gitti ne yazık ki. O kisi de kartanesini goturdu kendi de gitti enteresan bi sekilde:)

Kızlar benim oğlan doğduğundan beti altı pek yanmamıştır ama bugün nasıl yanmış anlayamam zaten sürekli yıkıyorum altını sık degistiriyorum acaba ek gıdadan mi böyle oldu hiçte gecmiyo

41 kere maşallah oglusuna bizde emzik yok almadı hiç karartma perde bende düşünüyorum

Yarın gunu birlik denize gidecegiz oglus ilk defa denizle tanisacak hava da mis yarin sizce ne kdr sokmaliyim dk olarak
Biz de denize ilk kez bugün soktuk. Hava hafif esintiliydi 5 dk bile durmamistir cenesi titremeyr basladi Çünkü

Hicbi fikrim yok yarin gorecegiz asil keyif yapcak olan benim denizde de neyse
Bir havuz aldik 1.22lik 25-30 cm derinliginde kac kova su tasidim ben sayamadim okadar cok yani iki dk durmadı once bir mutlu oldu cirpina cirpina sonra sıkıldı aglamaya basladı oysa cesmeden akan suyu bagıra bagıra oynuyor eller ayaklar cırpınıyordu hadi neseniz bol olsun simdiden iyi eglenceler

Yarın gunu birlik denize gidecegiz oglus ilk defa denizle tanisacak hava da mis yarin sizce ne kdr sokmaliyim dk olarak
Canım bizde 2 günlüğüne tatile gidiyoruz. Bugün doktora sordum denize sokabilirmiyim diye sokma dedi. Sadece ayaklarını sokmamı söyledi. Ağzına kaçma ihtimaline karşı. Benimde bi hevesim kursağımda kalmadı değil. Oturtmalı simitler var onlardan alayim diyorum bende.

Aaaa hiç aklıma gelmedi kuzuyu neylen örmüşki
Örmedim ama kartopu iplerin üzerinde amigurumi resimleri vardı örebiliyormusun becerikli hatun foto koyacam ben gordugumde cok begenmistim bi bak fikir olsun
Naptın kuzum yaaa ben tavşandan başlayacağım hatta tavşancık yapayım diyorum:) 3-5 level atlayınca ancak örerim bunu:)) çok güzelmiş ama:) örgü biliyorum ama bunu ilk defa deneyeceğim arkadaşımda gördüm çok beğendim. Kartopunu gördümde gramajı düşük onun nako varmış kullanan var mı acep. İp iyi olursa benim hataları göstermez belki
@mevsiminegore sen böyle şeylerle uğraşmayı seviyordun örmedin mi bir tavşancık falan

Karadenizli ya benmkii aşırı bağlı yanlış da yapılmış olsa ailesi herşey den üstündür önemlidir yani. Seninki objektif mis demek ki kabul etmiş ve uzaklaşmış. Benimki asla Görmez

Benim eşimde öyle Karadenizli olmasına bakma düşkün olan oluyor ilk yıllarda daha çoktu şimdilerde normale döndü

Hala anne ve babası onunla konuşmadan bir gün geçirmez oda öyle kızlarına bunkadar düşkün değiller kizlarida onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…