Evet cogunlukla oyle
Bazilari 6 7 yaslarinda oluyor onlar tam klasik eski usül gibi geliyor artik bana
Aslinda suan olan bebisler gec kaldi erken olsa hareketlenmeden daha iy bence
Günaydın
Asimizi olduk geldik.
Bize de uç tane yapıldı. Biri kaldırılmis.
Dört dozmus üç tanesini yeterli görmüş Sagkij Bakanlığı ve birini kaldirmis. 2,4,6. aylarda ve 1 yaşında varmış artık 6 yokmuş. En son aralik bebeklerine yapılmış.
bsebse@tanem-tane20 teşekkür ederim kızlar. Az önce odaya aldık hala uyanmadı, doktoru bekliyoruz. Papatyamaviss
sağol canm doktora da sorcam zaten gelince. Şu an ucu açık şekilde sarılmış
Günaydın kızlar ❤
Ne güzel bir güne uyandım, mis gibi yagmur yağıyor. Ara ara uyansak da 10a kadar uyudum uzun zaman sonra kendimi dinç hissediyorum, güneşli havalar benim enerjimi alıyor resmen. Cocuk da rahat emdi anasına cekmiş sevmiyor sıcağı
bsebse@tanem-tane20 teşekkür ederim kızlar. Az önce odaya aldık hala uyanmadı, doktoru bekliyoruz. Papatyamaviss
Yok canım lansinoh biberon. Meme gibi ucu, damaklı değil galiba. Damaklı damaksız ayrımını anlamiyorum ben yaa. Avent emzik kullaniyoruz ama damaklı mı bilmiyorum
Geç kalmış bir günaydın da benden:)) burda da yağmur var çok serin çok güzel ama ben temizlik yaptığım için kıyafetlerim yapıştı resmen üstüme:) MMavisu27
geçmiş olsun miniğe ateşsiz atlatsın inşallah.. Bbence91
tekrar geçmiş olsun inşallah sıkıntısız geçer gününüz..
Ya ben hic sevmem sunnet kutlamalarini da hadi bi anısı olsun sünnet şapkası alalım sadece dedik ara ara hiçbir yerde bulamadık En son bi dükkanda gördük o da kapalıydı kimse kutlamıyor sanırım artık
Bbence91
canim yapisikligin yani sira gomulme olmasin diye masaj yapilacak mi onu da sor istersen. Bize masaj yapmana gerek yok demisti çocuk cerrahi 3 ay sonra sunnet ettirdi arkadasim ona masaj yap demis hayirli olsun sıkıntısızca gecsin ilk gün insallah:)
Bbence91
canim yapisikligin yani sira gomulme olmasin diye masaj yapilacak mi onu da sor istersen. Bize masaj yapmana gerek yok demisti çocuk cerrahi 3 ay sonra sunnet ettirdi arkadasim ona masaj yap demis hayirli olsun sıkıntısızca gecsin ilk gün insallah:)
Teşekkür ederm :) bize hiç masajla ilgili bişey söylemedi, şu an tepe kısmı açık etrafı sarılı, açık kısma antibiyotik verdi damlatıcaz günde 2 kere, sargı çıktıktan sonra da 2 farklı kremi karıştırıp sürecekmişiz bunun dışında bişey söylemedi bize
Ya ben hic sevmem sunnet kutlamalarini da hadi bi anısı olsun sünnet şapkası alalım sadece dedik ara ara hiçbir yerde bulamadık En son bi dükkanda gördük o da kapalıydı kimse kutlamıyor sanırım artık