Bugün halıları yıkatmaya verdim eşim kıza baktı tüm odaları sildim süpürdüm mutfak dolaplarını sildim. Uzun zamandır böyle temizlik yapmamıştım özlemişim
Tanem yok gakiba ben cevap vereyim canım bir fazla gelir yarısını vermelisin
Uzunlamasına değil de enlemesine ortadan ikiye bölüp oval kisimli yeri vereceksin.
Tanem yok gakiba ben cevap vereyim canım bir fazla gelir yarısını vermelisin
Uzunlamasına değil de enlemesine ortadan ikiye bölüp oval kisimli yeri vereceksin.
bsebse
gecen ayda sunnet denk gelmisti aylik zamanina bu ayda yine denk geldi konsept yapamiyoruzz bii yaa ZzeLina
aylik cekimlerde yeni tasarimlar yokmu zgoremiyoruz bu ara
bsebse
gecen ayda sunnet denk gelmisti aylik zamanina bu ayda yine denk geldi konsept yapamiyoruzz bii yaa ZzeLina
aylik cekimlerde yeni tasarimlar yokmu zgoremiyoruz bu ara
Hadi insallaaah:) benimki de 20.30 da uyudu ayagimdan indirmiyorum belki gece uykusuna baglar 22.30 u beklemez diye gece zaten en az 4-5 kere kalkiyoruz bari erken uyusun da dinleniim
Hadi insallaaah:) benimki de 20.30 da uyudu ayagimdan indirmiyorum belki gece uykusuna baglar 22.30 u beklemez diye gece zaten en az 4-5 kere kalkiyoruz bari erken uyusun da dinleniim
Yok yaa fayda etmedi tam ayilir gibi olurken sallamaya devam ettim ama yine uyandi cin gibi acti gözleri neden boyle yapar ki acaba 10 15 gün oncesine kdr 7 den sora yatinca uyansa da devam ederdi sallayinca fln uykusuna simdi uyanior 22.30 bekleyecek kesin
Günaydın güzel anneler. Bugün yarı yaşımızdayız ❤ Şükürler olsun yuvarlanarak bu günlere geldik allah bütün bebeklerimize hayırlı sağlıklı mutlu yaşlar nasip etsin.
Gunaaudinnn❤❤ yari yasimiz kutlu olsun kizlaaar ZzeLinaSskelebeks@Pamuk Panda@Kahsen unuttuklarim varsa af ola gece 1de eve geldim dun dugunden ve saat nasi kalktim