Gunayfin 2.30 dan beri hic uyumadim diyebilirim surekli bi sagina bi soluns donuyor. Yanjma aldim yine donip duruyi hareketli uyansin madem diue ugrasiyirum uyuyamiorum diye aglio uyanmior . Simdi ayagima aldim oturdugum yerde uyuvam insallah:) yani gece harikaydiii tekrar gunaydin güzel anneler
Eşim uyutuyordu en son gece ben uyumuşum sürekli gözünü açmadan bizimki de mızırdandı 6-7 kez de ben kalktım gene kafam sepet gibi 5 te yattım en son 6.30 da kalktık çok üşümüşüz ayaz olmuş sanki temmuz ayında
Günaydın hanımlar:)) burda da serin bir hava var hatta yağmur bile var:)) yaklaşık bir saattir uyanığız şimdi tekrar uyutma çabalarına başlıyorum.. hadi bakalım gazam mübarek olsun
@Pamuk Panda teşekkürler biz kakasını yapmakta zorlanıyor dedik muayene etti ordaki deri çok ince olurmuş çabuk çatlarmış.Canı yandığı için kakasını yapmak istemezmiş ilaçlarla düzeldi huyu degişti yavrumun
Gunaydin biz de dun saat basi veya 2saatte bir uyandik yime burasi da buZz gibi olmus SSevimlipanduf
usudum valla cam acik yatiyoruz benimkininde burnu tikanmis
Hastane gercekren insani yoruyormus esim ben oglum hepimizin pestili cikmis oglum uykuya hasret kalmis resmen deliksiz bi gece gecirdik coooook uzun bi sure sonra, ve havaa buz uzun kollu giycem yani allahtan ertugrulu uzun pijama giydirdim altina kollari biraz usumus sadece
Günaydın hanımlar:)) burda da serin bir hava var hatta yağmur bile var:)) yaklaşık bir saattir uyanığız şimdi tekrar uyutma çabalarına başlıyorum.. hadi bakalım gazam mübarek olsun
Eşim uyutuyordu en son gece ben uyumuşum sürekli gözünü açmadan bizimki de mızırdandı 6-7 kez de ben kalktım gene kafam sepet gibi 5 te yattım en son 6.30 da kalktık çok üşümüşüz ayaz olmuş sanki temmuz ayında
Yağmur yağmasa serin hava iyidir de yağmurla dışarı çıkmak falan işkence oluyor.. dün dışarı çıkmıştık arabada tek şemsiye varmış.. onu da lina hanım kullandı az bir yolda ıslanıverdik.. heyy gidi günler heyyyy eskiden olsa kocişimle o şemsiyenin altına sıkışıverirdik
Evet ya burasi da sogumus bi ara uyuyor gibiydi baktim kollari buz ortsem uyancak ortu sevmez. Amaan sanki ne olacak karni agricak da uyumicak ki zaten uyumuyor ne hali varsa gorsun dedim bi yarim saatcik uyumusum iste
Hastane gercekren insani yoruyormus esim ben oglum hepimizin pestili cikmis oglum uykuya hasret kalmis resmen deliksiz bi gece gecirdik coooook uzun bi sure sonra, ve havaa buz uzun kollu giycem yani allahtan ertugrulu uzun pijama giydirdim altina kollari biraz usumus sadece
Gecmis olsun canim. Sen anlattikca hastane ortaminda bebeklere ne kadar zor anlamis oldum az biraz Allah tum hastanedeki hasta bebeklere sifa ailelerine guc kuvvet versin cok zor
Al ben de o kadar kader dostum ve ne misafirim bitiyor ne gezmem birazdan kahvaltita gelecekler sonrasinda biz misafirlige gidicez 3gun boyunca disardaydim ebde kaldigim her an temizlik vs bittim iyice yarin da asi var bi de onun huysuzlugu ustune bikac gunn ohh ohh suyundan daa ohhh ohh
Yağmur yağmasa serin hava iyidir de yağmurla dışarı çıkmak falan işkence oluyor.. dün dışarı çıkmıştık arabada tek şemsiye varmış.. onu da lina hanım kullandı az bir yolda ıslanıverdik.. heyy gidi günler heyyyy eskiden olsa kocişimle o şemsiyenin altına sıkışıverirdik