2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Tesekkur ederi ki cok kaderleri guzel olsun insallah hepsinin ❤ duzeldi mi kaka durumunuz nasil oldu
Amin kuzum.
En son üç gün önce fitille yaptirmistim sonraki gün sabah kendisi yapmisti bakalım ondan sonra daha gelen giden yok :)

Günaydın kizlar

Temmuz ayında üşüyerek uyanmak mı buz gibi olmuşuz valla guneş de üşümüş üzerine örtü kabul etmediği için prenses hanım ağlayarak karın ağrısıyla

Eşim uyutuyordu en son gece ben uyumuşum sürekli gözünü açmadan bizimki de mızırdandı 6-7 kez de ben kalktım gene kafam sepet gibi 5 te yattım en son 6.30 da kalktık çok üşümüşüz ayaz olmuş sanki temmuz ayında

Bnm kafada tam kazan 3 gun uykuduz zombi gibi gezdim ayakta ertus hep kucagimda gece gunduz hasatim cikmis kafam hala agir kalkmiyo resmen valla

Bnm kafada tam kazan 3 gun uykuduz zombi gibi gezdim ayakta ertus hep kucagimda gece gunduz hasatim cikmis kafam hala agir kalkmiyo resmen valla
İyi ama ya guzel guzel uyumuşsunuz dinlenmişsiniz şükür, artık ağırlaştılar kucakta taşımak çok zor oluyor 15 dk dan sonra kollarım koptu diyorum ben

Kis erkenmi gelcek nolcak valla donduk
Yağmur yağmasa serin hava iyidir de yağmurla dışarı çıkmak falan işkence oluyor.. dün dışarı çıkmıştık arabada tek şemsiye varmış.. onu da lina hanım kullandı az bir yolda ıslanıverdik.. heyy gidi günler heyyyy eskiden olsa kocişimle o şemsiyenin altına sıkışıverirdik

Evet ya burasi da sogumus bi ara uyuyor gibiydi baktim kollari buz ortsem uyancak ortu sevmez. Amaan sanki ne olacak karni agricak da uyumicak ki zaten uyumuyor ne hali varsa gorsun dedim bi yarim saatcik uyumusum iste

Ay benimki icte zibin disinda torba gibi olan kolsuz tulumla yatti sadece bi dee

Gecmis olsun canim. Sen anlattikca hastane ortaminda bebeklere ne kadar zor anlamis oldum az biraz Allah tum hastanedeki hasta bebeklere sifa ailelerine guc kuvvet versin cok zor

Gunaydinnn
Maşallah cok erkencisiniz bu ne soguk bende pijama gidirdim ust atlet kol buz pijama ustu vardi terden gece degistirdm orta yolu bulamadik
Uyumuyorduk ki ne erkeni bize göre her saat normal artık ne günümüz ne gecemiz belli

Uyumuyorduk ki ne erkeni bize göre her saat normal artık ne günümüz ne gecemiz belli
Al ben de o kadar kader dostum ve ne misafirim bitiyor ne gezmem birazdan kahvaltita gelecekler sonrasinda biz misafirlige gidicez 3gun boyunca disardaydim ebde kaldigim her an temizlik vs bittim iyice yarin da asi var bi de onun huysuzlugu ustune bikac gunn ohh ohh suyundan daa ohhh ohh

İyi ama ya guzel guzel uyumuşsunuz dinlenmişsiniz şükür, artık ağırlaştılar kucakta taşımak çok zor oluyor 15 dk dan sonra kollarım koptu diyorum ben
Kac 15 dk acaba bide ilk gunler duzgunde tutamiyon pipiye degmesin diye dun resmen nefes alirken bile sirtum agriyodu hava kacirir gibi

Ben yagmurlugunu geciriyorum arabanin kendimde semsiye altinda ha kociste varsa o islanir ona yer yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…