Ben biraz koydum kv göndermiş kırıp tekrar ikiye bölüyorum ince daha çok hoşuma gidiyor :) tencereye yağ olmadan sadece rengi dönene kadar karıştırıyorum sonra buzdolabı poşetine. Domates katmıyorum ekşili tadı oluyor diğer türlü tazeliğini koruyor. Konservede yapacağım bu sene ilk deneyeceğim bakalım
Başta az az ver canım birden çok verirsen bağırsak sistemini kontrol edemeyebilir sıvıdan direk yoğun şeylere geçtiği için kabızlık gaz vs olabilir temkinli yavaş yavaş ilerle az az da olsa yesin 2-3 günde bir artır biraz daha
Siizn normal cnm ben günde 1 öğün veriyorum 1 yemek kaşığını biraz geçiyordur.benim kızım yeni 6 aylık oldu bende 10 gündür falan veriyorum ama yemek istiyor. Bazen çok gibi gelirse vermiyorum kalanını ayarlamaya çalısıyorm öyle
Başta az az ver canım birden çok verirsen bağırsak sistemini kontrol edemeyebilir sıvıdan direk yoğun şeylere geçtiği için kabızlık gaz vs olabilir temkinli yavaş yavaş ilerle az az da olsa yesin 2-3 günde bir artır biraz daha
İlkkez yedi sasirdim bende yiyince sutte icti yRim saat sonrA icini yakti galiba hem sutle yapildi puruzsuz guzeldi dunde tavuklu muhallebi yedi ama o tavuklar elimle parcaladim
Ben biraz koydum kv göndermiş kırıp tekrar ikiye bölüyorum ince daha çok hoşuma gidiyor :) tencereye yağ olmadan sadece rengi dönene kadar karıştırıyorum sonra buzdolabı poşetine. Domates katmıyorum ekşili tadı oluyor diğer türlü tazeliğini koruyor. Konservede yapacağım bu sene ilk deneyeceğim bakalım
İlkkez yedi sasirdim bende yiyince sutte icti yRim saat sonrA icini yakti galiba hem sutle yapildi puruzsuz guzeldi dunde tavuklu muhallebi yedi ama o tavuklar elimle parcaladim
Selam kızlar epeydir giremiyorum .çok yoruldugum için kızımla memlekete gitmeye karar verdim . Kaynanam ablam orda. Biraz nefes alırım diye düşündüm . Hazirliklarla uğraşıyorum.
En son kilo alımı durdu demiştim . Aanneveoglusu
beni de etiketle demiştin kuzum m dun doktora gittik. 7.800 , iki ayda 800 almış yani alt sınırda gidiyor kilosu. Dr ek gıdaya artirmami önerdi. Alerji için tekrar test yaptırdık . Geçen hipp iyi geceler elmalı maması kızım da alerji yaptı ve kustu inanılmaz şekilde . Bugünde verdim bugün de küstü sirilsiklam olduk ikimizde . Artık onun yaptığına emin oldum .Alerji durumu olan varsa dikkat etsin derim .
Ek gıda da ben çok zorlaniyorum ne yapicam ne verneliyim diye. Dr rahat takıl , alerji ilk başlarda olabilir sonra uyum sağlar geçer dedi. Bu listeyi verdi. Her gün kaşık kaşık artır dedi.
Listede ki çoğu şeyi ilk defa alacağı icin ben yavaş yavaş gidicem henüz et, peynir, zeytin.. denemedk bile. Bakalım inşallah sağlıklı bir skeilde alır kilosunu
Kuzum biraz agir sanji menu 1/2 cay bardagi princ biz esimle bir caybardagini yiyip doyan insaniz daha icine kiyma girecek sebze girecek olculeri azaltarak dene miktar cok geldi sen daha iyi bilirsin yinede