Demek tatil bahane o yüzden başbaşa takılıyoruz. Eklesinize bizi de
Ah bende bugün düşürdüm kuzumuyetişemedim abisi koltuğa koydu hop betona . Kaşının yanı yaralandı. Benimde ciğerim. Onun kadar ağladım. Soğuk kanliyimdir bide!
Ay hadi insallah kuzum ya havalar da cok sicak zaten sicak bebislerde azra hanim evet ayni valla uzun zamandir saat basi bazen 30 40dk da bir uyaniyoruz biz de sabaha kadar en az 6 en cok 9kere kalkiyoruz aglayarak ve sadece memeye gelince susuyor
Ah bende bugün düşürdüm kuzumuyetişemedim abisi koltuğa koydu hop betona . Kaşının yanı yaralandı. Benimde ciğerim. Onun kadar ağladım. Soğuk kanliyimdir bide!
bsebse
biz de diş çıkarken zor uykuya dalma oluyor. Kimi bebek daha çok zorlanır. Benimki de dişle birlikte hareketlendi hiç durmuyor. Siz daha fazla hissediyor olabilirsiniz❤
bsebse
biz de diş çıkarken zor uykuya dalma oluyor. Kimi bebek daha çok zorlanır. Benimki de dişle birlikte hareketlendi hiç durmuyor. Siz daha fazla hissediyor olabilirsiniz❤
Biri çıktı biri görünüyor. Zorladı kuzumu
Bugün 6 ay kontrolü vardı. Dişten emmesi azalmıştı. Geçen ay 700gr almışken bu ay 300 almış. 9400 gr olmuş boyu da 72cm olmuş.
Biri çıktı biri görünüyor. Zorladı kuzumu
Bugün 6 ay kontrolü vardı. Dişten emmesi azalmıştı. Geçen ay 700gr almışken bu ay 300 almış. 9400 gr olmuş boyu da 72cm olmuş.
Sağolun kızlar.. döküntü yada yara falan yok deri beyazlamış. Güneşten olabilir dedi gözlemleyin başka yerlerinde de olacak mı vitiligo da olabilirmiş çoğalırsa.. güneş kremi önerdi çıkmadan 20 dkka önce açıkta kalan heryerine uygulayın dedi.. dua edin güneşten olsun önemli birşey olmasın. resmini ekledim