2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yaaa aynı durum bendede var sanki içimde meyve canavarı var her meyveyi yemek istiyorum olsun saglikli ama fazla Tatli yemekten çok daha iyidir bide tamm meyve mevsimi bol bol yiyelim

Aşermeler basladı mı sizde? Bende bi degisiklik yok.
Ya oyle canım pek bişiy çekmedi şimdiye kadar ama bugün sanırım binamızda biri hamur kızartması yapıyor(pişi) bir canım çekti anlatamam tanısam gidip isteyecektim bu aşerme mi oluyor acaba ki :) hoş yağlı şeyler yiyemiyorum aslında ama yapcam kendim belki yerim

Yaaa aynı durum bendede var sanki içimde meyve canavarı var her meyveyi yemek istiyorum olsun saglikli ama fazla Tatli yemekten çok daha iyidir bide tamm meyve mevsimi bol bol yiyelim
Yaz ayı benim için meyve ayları demek bayılırım hepsi ayrı güzel meyveyle karın doyurangillerdenim karpuz peynir ekmek ohh mis :)

aynen!!!! benimde canim hamur isleri bi cekiyor anlatamam... meyve fln fazla yemiyorum ama boyle makarna manti pisi fln cekiyor cnm ya

aynen!!!! benimde canim hamur isleri bi cekiyor anlatamam... meyve fln fazla yemiyorum ama boyle makarna manti pisi fln cekiyor cnm ya
Meyve çok tüketiyorum hatta karnım meyveden şişiyor kavun falan felaket şişiriyor ama vazgeçemiyorum, henüz hiç hamur işi yemedim ekmek haricinde ama pişi yapcam resmen koktu burnuma güzel güzel bebişimin bi yerine bişiy olmasın

Hamilelerde oluyomus genelde gecen gün annemin alt komsusuda hamile annem balık yapmıstı kokmus geldi istedi :) sende canının cektiğini ye mutlaka. Annem diyo canın ne cekiyosa ye bebegin sası olur :)

Hamilelerde oluyomus genelde gecen gün annemin alt komsusuda hamile annem balık yapmıstı kokmus geldi istedi :) sende canının cektiğini ye mutlaka. Annem diyo canın ne cekiyosa ye bebegin sası olur :)
Yaa şaşı mı hemen yapcam o zaman minnakımın bi yerine bişiy olmasın komşular olarak birbirimizi tanımıyoruz ki Yen'i yerleşim yerleri kimsenin kapısını çalmadım kimse de benim kapımı çalmadı modern yerleşim annemlerin orada hiç böyle değildi yaa

AA onu biliyorum renkli şeylere dokununca mesela kiraz dut böyle boya verecek şeylerin Doğum lekesi yaptığını söylerler
Öyle söylüyolar ayyy hayırlısıyla saglıcakla bi dogsunlar nasıl gecicek bu 9 ay bilmiyorum her konuda sabırsızım kese için sabırslandım o bitti kalp atısı icin sabırszlanıyorum cinsiyetini merak ediyorum kafayı yemezsem iyi :))

O kadar çok kiraz tükettim ki kilolarca benim bebek benek benek doğarsa şaşırmam :)) bende çok sabırsızım daha 2 gün önce gördüm halbuki ama önümüzdeki haftaya bi daha randevu aldım napıyım duramıyorum her hafta görmek lazım

Yalnız değilmişim sevindim . Doktorum haftada 3 gün et, 3 gün balık ye diyor

Ben seftali cok yiyorum. Benim doktorum izinli ayın 29una kadar kalp atısını bile duyamadım

Ben seftali cok yiyorum. Benim doktorum izinli ayın 29una kadar kalp atısını bile duyamadım
Ya benim özeldeki doktorum da uzun Aralıklarla çağırıyor bişiy de diyemiyorum o yüzden ben ona çaktırmadan aralarda devlet hastanesine gidiyorum minnakımı goruyorum rahatlıyorum devlet hastanesinin ücretsiz olması da ayrı bi güzel tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…