Canım ben de ne yersem kusuyorum. Kusup kusup yiyorum. Hatta yeni bi taktik geliştirdim. Sabah mide bulantım çoksa muhtemelen yediğimi kusacağım için önce bi bardak su içiyorum. Midem çalkalanıyor kasılıyor koşuyorum kusuyorum. Sonra biraz da olsa rahatlamış olunca hemen bişeler atıştırıp uzanıyorum iş yerinde bile olsam. Az ama sık yiyerek kusmaları azaltmaya calısıyorum. Sürekli midem bulanıyor ama kussam da yiyorum mecburMerhaba arkadaslar
Bana biraz teselli verebilir misiniz kendimi hiç bu kadar bitkin hissetmemistim :’(
Malum bulanti ve kusmalar çok siddetli geçiyor, bir ay içinde 13 kilo verdim, agzimda çok kötü yaralar çikti. Annecigim bana sivi yiyecekler hazirliyor pipetle içiyorum. Ama artik ayakta duramiyorum lafin gelisi degil gercekten duramiyorum. Cok halsiz ve bitkinim.
Geçen ay böbrek ten ameliyat oldum sonta takildi, 2 hafta sonra tekrar ameliyat olacagim. (Doguma kadar her 6 hafta ameliyat olacagim)
Yaliniz doktorlar bu halimi hiç umursamiyorlar.
Resmen sirf ciddiye alinmak için Türkiye ye gidip doktora görünesim var. en azindan bi serum takarlar Türkiye de. Kendimi doktorlar tarafindan terkedilmis hissediyorum. Iyi ki annem babam var Allah onlari basimdan eksik etmesin
Gecen acildeyken 1 hafta onde gittigine soyledi doktor birde ben yazdirirken yanlis yazdirmistim 28ne tarama icin randevu verdiler evet sut ve sut urinleri hic tuketmiyorum sadece meyve10. Haftanın içinde olmalısın ben senden 10 gün öndeyim 11+4üm hesabın yanlış olmalı yeterince kalsiyum almıyorsan şayet bebek senin depolarını kullanıyor bol bol yoğurt süt ürünleri tüket
Ben kullanıyorum arkadaşım ilk bir iki iğnem morarmıştı ama suan göbeğinde iğne izi dahi yok ilk önce 2 değil en az 4 parmak uzaklıkta olmalı sağ sol alt üst farketmez ben genelde aşağı kısımlara yapıyorum iğneyi yaparken yapıcağım bölgeyi 2 parmağının arasında sık iğneyi dimdik tut batırınca bölgeyi sıkmayı bırak ilacı verirken yavaş ol ve oynatma hiç birşey olmaz zamanla normale dönerKızlar clexane iğne kullanan var mı ? Nasıl kullanıyorsunuz??? Ya benim göbek çevremin her iki tarafı da mosmor. Dün iğne yaptım akşam gibi acı hissettim açtım karnımı bi baktım ki hem mosmor hem de şişmiş. Göbekten iki parmak öteye yaptı sağlık ocağındaki hemşire, hep öyle yaptım bende dün bi arkadaşta dört parmak ötele yapılacak dedi. Kesin bilgi verebilir misiniz???
Kızlar clexane iğne kullanan var mı ? Nasıl kullanıyorsunuz??? Ya benim göbek çevremin her iki tarafı da mosmor. Dün iğne yaptım akşam gibi acı hissettim açtım karnımı bi baktım ki hem mosmor hem de şişmiş. Göbekten iki parmak öteye yaptı sağlık ocağındaki hemşire, hep öyle yaptım bende dün bi arkadaşta dört parmak ötele yapılacak dedi. Kesin bilgi verebilir misiniz???
Ben kullanıyorum arkadaşım ilk bir iki iğnem morarmıştı ama suan göbeğinde iğne izi dahi yok ilk önce 2 değil en az 4 parmak uzaklıkta olmalı sağ sol alt üst farketmez ben genelde aşağı kısımlara yapıyorum iğneyi yaparken yapıcağım bölgeyi 2 parmağının arasında sık iğneyi dimdik tut batırınca bölgeyi sıkmayı bırak ilacı verirken yavaş ol ve oynatma hiç birşey olmaz zamanla normale döner
Yandan ve alttan 2 parmak demisti bana hemsire.tup bebekte igne kullanirkende oralara yapmistik..yani cok igne kullandim morarma olmadi..simdide clexan kullaniyorum hamileligimin basindan beri...Kızlar clexane iğne kullanan var mı ? Nasıl kullanıyorsunuz??? Ya benim göbek çevremin her iki tarafı da mosmor. Dün iğne yaptım akşam gibi acı hissettim açtım karnımı bi baktım ki hem mosmor hem de şişmiş. Göbekten iki parmak öteye yaptı sağlık ocağındaki hemşire, hep öyle yaptım bende dün bi arkadaşta dört parmak ötele yapılacak dedi. Kesin bilgi verebilir misiniz???
Benim niye morarıyor acaba bildiğin mosmor ve şiş. Moralim bozuluyor böyle olunca. Hani küçük morarmalarda değil baya baya büyük morarmazlar. Önceden çok böyle olmuyordu bu bi haftadır morarmazlar hat safada.Yandan ve alttan 2 parmak demisti bana hemsire.tup bebekte igne kullanirkende oralara yapmistik..yani cok igne kullandim morarma olmadi..simdide clexan kullaniyorum hamileligimin basindan beri...
Internetten baksana gosteriyo nasil vurulacagini... daha iyi anlarsin.Benim niye morarıyor acaba bildiğin mosmor ve şiş. Moralim bozuluyor böyle olunca. Hani küçük morarmalarda değil baya baya büyük morarmazlar. Önceden çok böyle olmuyordu bu bi haftadır morarmazlar hat safada.
Evet iğneyi sonuna kadr batırıyoruz göbek deliğinin yanına değil etrafına ve en az 4 parmak olmak şartı ile uzaklığına yapıyoruz e iğne bu acıtıyor tabi özellikle ilacı verirken cok yanıyor ama ne morarma nede şişme asla yok bende.Peki iğneyi sonuna kadar batırıyorsunuz değil mi ??? Şimdi dediğiniz gibi yaptım ama çok yandı sanki Buda moraracak ve şişecek gibi. Göbeğin aşağısına ve üstüne de mi yapıyorsunuz iğneyi??? Bunuda bilmiyordum....
İşini rahat tut canım..hamile kalmayı bende çok istiyordum öğrendikten sonra yaklaşık 2 hafta aynı duyguları yaşadım...özel eğitim öğretmeniyim ben..sanırım okuldaki öğrencileri görüp etkilenme de oldu..ama şimdi iyiyim pozitif düşün...herşey güzel olacak inş...
Ne
Normal canım endişelenme. İlk hamileliğimde depresyon aşamasına kadar geldim. Doktora gitmeyi düşünüyordum ki 3 ay bitince kendime geldim. O kadar mutlu olmustum ki herseyin normale dönmüş olmasına.
Bu hamileliğimde daha iyiyim. Ama hic birseyden tat alamama , mutsuzluk hali yine var. Biliyorum ama geçecek insallah. Sen de rahat ol geçici bir süreç.
Seni çok iyi anlıyorum canım. Herkesin istediği olsun diye senelerce uğraştığı bişeye sevinememek psikolojiyi alt üst ediyor. Ben ilk hamileliğimin başında kanama yaşadım. Zaten öğrendikten 3 gün sonra başladı kanama. 40 gün yattım kalkmadan. Ama o kaybetme korkusu beni Doğuma kadar bırakmadı. Bi de benimle aynı dönem hamile kalan bi arkadaşım bebeğini kaybetti. Kendime zindan ettim herşeyi resmen. Hiç kimseye bebek kıyafeti aldırmadım en ufak bi eşya bile almadım 7 aylık olana kadar. Ancak 7 aylık olduktan sonra hamile olduğum için sevindim. İnşallah seninki daha kısa zamanda geçer.
Seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri hissediyorum.Geçen ay açtığın konuyu da yeni okudum benim de benzer konum vardı.Kalp atışlarını filan da duyduk ama..değişmedi hislerim. 2 aydır annelerimize bile söylemedik. Umarım geçer bu günlerimiz
Öyle düşünme kesinlikle canım. Seni gerçekten çok iyi anlıyorum. Aynı şeyleri yaşadım. Benim de eşimle aram bozulmuştu. Sürekli ağlıyordum. Eşim neden ağlıyorsun diye sorunca bilmiyorum deyip yeniden ağlamaya başlıyordum. Çok zor bir dönem. Tecrübe etmeden anlaman belki zor ama gerçekten geçiyor. Sonrasında Allah'ın izniyle güzel bir hamilelik dönemi seni bekliyor.9 hafta oldu, hatta ilk haftalar daha çok mide bulantısı Vs vardı moralim daha iyiydi. Zaman geçtikçe kötü hissediyorum inşallah düzelirim. Eşimle de aram bozuluyor bu yüzden
Ben doktora gideceğim. En son eşimde isyan etti. Gidelim bir doktora birde o fikir versin dinlesin dedi. İçim hiçbir şekilde rahatlamıyor. Sürekli ağlama durumundayım
Tam olarak da öyle. Herkes senelerce istiyor olmuyor, bizimki hemen oldu. Hatta kan değerlerim pek iyi değildi doktor 6 ay olmazsa infertilite kliniğine yönlendiririz dedi. İlk ay hamile kaldım. Ama sevinemedim bile. bilmiyorum bende annelik içgüdüsü yok sanırım.
İnşallah inşallah... Kafamdan öyle sorular geçiyor ki... Hep kötü düşünceler. Kesin bebek doğacak eşimle aram bozulacak. Eşim normalde yardım eder, kesin yardım etmeyecek eski kötü günlere döneceğiz filanÖyle düşünme kesinlikle canım. Seni gerçekten çok iyi anlıyorum. Aynı şeyleri yaşadım. Benim de eşimle aram bozulmuştu. Sürekli ağlıyordum. Eşim neden ağlıyorsun diye sorunca bilmiyorum deyip yeniden ağlamaya başlıyordum. Çok zor bir dönem. Tecrübe etmeden anlaman belki zor ama gerçekten geçiyor. Sonrasında Allah'ın izniyle güzel bir hamilelik dönemi seni bekliyor.
Evet anlasilmamak çok yoruyor insanı. Benim kv bana büyü yapıldığını düşünmeye başlamıştı.İnşallah inşallah... Kafamdan öyle sorular geçiyor ki... Hep kötü düşünceler. Kesin bebek doğacak eşimle aram bozulacak. Eşim normalde yardım eder, kesin yardım etmeyecek eski kötü günlere döneceğiz filan
inşallah geçer bu durum. Çevremde de yok ki böyle hamilelik geçiren. Kimseyle paylaşamıyorum da, burda beni anlayan kişilerin olması beni mutlu ediyor
Çok üzüldüm durumunuza. Allah yar ve yardımcınız olsun. Sağlığınıza kavuştursun sizi.Merhaba arkadaslar
Bana biraz teselli verebilir misiniz kendimi hiç bu kadar bitkin hissetmemistim :’(
Malum bulanti ve kusmalar çok siddetli geçiyor, bir ay içinde 13 kilo verdim, agzimda çok kötü yaralar çikti. Annecigim bana sivi yiyecekler hazirliyor pipetle içiyorum. Ama artik ayakta duramiyorum lafin gelisi degil gercekten duramiyorum. Cok halsiz ve bitkinim.
Geçen ay böbrek ten ameliyat oldum sonta takildi, 2 hafta sonra tekrar ameliyat olacagim. (Doguma kadar her 6 hafta ameliyat olacagim)
Yaliniz doktorlar bu halimi hiç umursamiyorlar.
Resmen sirf ciddiye alinmak için Türkiye ye gidip doktora görünesim var. en azindan bi serum takarlar Türkiye de. Kendimi doktorlar tarafindan terkedilmis hissediyorum. Iyi ki annem babam var Allah onlari basimdan eksik etmesin
Evet anlasilmamak çok yoruyor insanı. Benim kv bana büyü yapıldığını düşünmeye başlamıştı.ben kendi evimden de tiksinmiştim evime giremiyordum .
Benim eşimle bi sorunum yok gayet iyiyiz ama ben de aynı şeyi düşünüyorum. Ya bebekten sonra aramız açılır uzaklaşırsak, sevgimizi çocuğa verip eskisi gibi sevemezsek birbirimizi ya öyle ya böyle..İyi olan da olmayan da aynı şeyi düşünüyor yani. Bi arkadaşıma danıştım eşiyle başta zorlanıp sonra toparlandığını söylüyor,bi de kuzenimle konuştum o da eşiyle hiç sorun yaşamayıp daha çok bağlandığını söylüyor. Demek ki biraz eşlerin tavrı önemli. İlgili baba olur bizi anlarlarsa ne ala. Ben eşime şimdiden empoze ediyorum bak ben iyi değilim beni toplaman lazım bebeğe bakman lazım beni yormamalısın anlamalısın vs vs..iyi baba olacak gibi duruyor ama başa gelmeden bilinmez.İnşallah inşallah... Kafamdan öyle sorular geçiyor ki... Hep kötü düşünceler. Kesin bebek doğacak eşimle aram bozulacak. Eşim normalde yardım eder, kesin yardım etmeyecek eski kötü günlere döneceğiz filan
inşallah geçer bu durum. Çevremde de yok ki böyle hamilelik geçiren. Kimseyle paylaşamıyorum da, burda beni anlayan kişilerin olması beni mutlu ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?