2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım ben de ne yersem kusuyorum. Kusup kusup yiyorum. Hatta yeni bi taktik geliştirdim. Sabah mide bulantım çoksa muhtemelen yediğimi kusacağım için önce bi bardak su içiyorum. Midem çalkalanıyor kasılıyor koşuyorum kusuyorum. Sonra biraz da olsa rahatlamış olunca hemen bişeler atıştırıp uzanıyorum iş yerinde bile olsam. Az ama sık yiyerek kusmaları azaltmaya calısıyorum. Sürekli midem bulanıyor ama kussam da yiyorum mecbur

Gecen acildeyken 1 hafta onde gittigine soyledi doktor birde ben yazdirirken yanlis yazdirmistim 28ne tarama icin randevu verdiler evet sut ve sut urinleri hic tuketmiyorum sadece meyve

Kızlar clexane iğne kullanan var mı ? Nasıl kullanıyorsunuz??? Ya benim göbek çevremin her iki tarafı da mosmor. Dün iğne yaptım akşam gibi acı hissettim açtım karnımı bi baktım ki hem mosmor hem de şişmiş. Göbekten iki parmak öteye yaptı sağlık ocağındaki hemşire, hep öyle yaptım bende dün bi arkadaşta dört parmak ötele yapılacak dedi. Kesin bilgi verebilir misiniz???

Ben kullanıyorum arkadaşım ilk bir iki iğnem morarmıştı ama suan göbeğinde iğne izi dahi yok ilk önce 2 değil en az 4 parmak uzaklıkta olmalı sağ sol alt üst farketmez ben genelde aşağı kısımlara yapıyorum iğneyi yaparken yapıcağım bölgeyi 2 parmağının arasında sık iğneyi dimdik tut batırınca bölgeyi sıkmayı bırak ilacı verirken yavaş ol ve oynatma hiç birşey olmaz zamanla normale döner

canım geçmiş olsun. Bende kullanıyorum 1 aydır. göbeğim aynı şekilde. normal demişlerdi . Bana 3 cm dediler hastanedekiler bide vururken vurduğun bölgeyi elinle havaya kaldırarak vur demişlerdi.
kolada yapabilirsin demişlerdi bana ama kol acır diye hiç cesaret edemedim.

Peki iğneyi sonuna kadar batırıyorsunuz değil mi ??? Şimdi dediğiniz gibi yaptım ama çok yandı sanki Buda moraracak ve şişecek gibi. Göbeğin aşağısına ve üstüne de mi yapıyorsunuz iğneyi??? Bunuda bilmiyordum....

Yandan ve alttan 2 parmak demisti bana hemsire.tup bebekte igne kullanirkende oralara yapmistik..yani cok igne kullandim morarma olmadi..simdide clexan kullaniyorum hamileligimin basindan beri...

Yandan ve alttan 2 parmak demisti bana hemsire.tup bebekte igne kullanirkende oralara yapmistik..yani cok igne kullandim morarma olmadi..simdide clexan kullaniyorum hamileligimin basindan beri...
Benim niye morarıyor acaba bildiğin mosmor ve şiş. Moralim bozuluyor böyle olunca. Hani küçük morarmalarda değil baya baya büyük morarmazlar. Önceden çok böyle olmuyordu bu bi haftadır morarmazlar hat safada.

Internetten baksana gosteriyo nasil vurulacagini... daha iyi anlarsin.
Bende artik gobege vurmak istemiyorum.bacak ve kolda yapilan yerleri yarin sorucam artik oralardan yapayim.diyorum..

Evet iğneyi sonuna kadr batırıyoruz göbek deliğinin yanına değil etrafına ve en az 4 parmak olmak şartı ile uzaklığına yapıyoruz e iğne bu acıtıyor tabi özellikle ilacı verirken cok yanıyor ama ne morarma nede şişme asla yok bende.

9 hafta oldu, hatta ilk haftalar daha çok mide bulantısı Vs vardı moralim daha iyiydi. Zaman geçtikçe kötü hissediyorum inşallah düzelirim. Eşimle de aram bozuluyor bu yüzden

Ben doktora gideceğim. En son eşimde isyan etti. Gidelim bir doktora birde o fikir versin dinlesin dedi. İçim hiçbir şekilde rahatlamıyor. Sürekli ağlama durumundayım

Tam olarak da öyle. Herkes senelerce istiyor olmuyor, bizimki hemen oldu. Hatta kan değerlerim pek iyi değildi doktor 6 ay olmazsa infertilite kliniğine yönlendiririz dedi. İlk ay hamile kaldım. Ama sevinemedim bile. bilmiyorum bende annelik içgüdüsü yok sanırım.

Ben anneme söyledim. Yakın 3 arkadaşım kardeşim annem eşim biliyor. Eşimde yakın bir iki kişiye söylemiş. Akrabalardan bilen yok. Hatta bayramda bebek var mı diye soran bir akrabaya henüz yok dedim Allah affetsin, cidden çok üzülüyorum bu duruma ama hamile olduğumu unuttuğum an normale dönüyorum gülüyorum ediyorum ama hamilelik belirtileri olunca midem filan kötü olunca hamile olduğum aklıma geliyor. Aslında biz eşimle çok kötü zamanlar geçirdik üstüne baya zaman oldu. Ben ilaç filan kullandım 1.5 yıl .tam herşey normale döndü mutluyuz derken bebek oldu. Psikolojik olarak zaten etkilendim üstüne geçen hafta eşimle tartıştık. Eski konular içimde depreşti. Sanki hayatım artık bitmiş gibi karamsarım

Öyle düşünme kesinlikle canım. Seni gerçekten çok iyi anlıyorum. Aynı şeyleri yaşadım. Benim de eşimle aram bozulmuştu. Sürekli ağlıyordum. Eşim neden ağlıyorsun diye sorunca bilmiyorum deyip yeniden ağlamaya başlıyordum. Çok zor bir dönem. Tecrübe etmeden anlaman belki zor ama gerçekten geçiyor. Sonrasında Allah'ın izniyle güzel bir hamilelik dönemi seni bekliyor.

İnşallah inşallah... Kafamdan öyle sorular geçiyor ki... Hep kötü düşünceler. Kesin bebek doğacak eşimle aram bozulacak. Eşim normalde yardım eder, kesin yardım etmeyecek eski kötü günlere döneceğiz filan
inşallah geçer bu durum. Çevremde de yok ki böyle hamilelik geçiren. Kimseyle paylaşamıyorum da, burda beni anlayan kişilerin olması beni mutlu ediyor

Evet anlasilmamak çok yoruyor insanı. Benim kv bana büyü yapıldığını düşünmeye başlamıştı. ben kendi evimden de tiksinmiştim evime giremiyordum .

Çok üzüldüm durumunuza. Allah yar ve yardımcınız olsun. Sağlığınıza kavuştursun sizi.

Evet anlasilmamak çok yoruyor insanı. Benim kv bana büyü yapıldığını düşünmeye başlamıştı. ben kendi evimden de tiksinmiştim evime giremiyordum .

Evi durmadan havalandırıyorum ona rağmen kokuyor gibi geliyor. Annem de hiç senin gibi hamile olan görmedim insan hamileyim diye üzülür mü ne desem bilmiyorum dedi. Oda doktora gitme taraftarı. İnşallah haftaya randevu alıp gideceğim psikiyatriye

kızlar benim bildiğim koca karı cınsıyet tahmın yontemlerını soyleyeyım 1 - Hamile olan kişiden habersiz biri basından asagı bı cımdık tuz dokuyor farkettırmeden ilk eliyle burnuna dokunursa erkek , agzına dokunursa kız imiş

2 - Yine haberi olmadan hamilenin oturacağı koltugun bir kosesıne bıcak bir kösesine makas saklanır hamile gelir hangı tarafa oturursa bıcak erkek makas kız bana sağolsun hepsını denedıler denemişler üstümde ama Hurafe sonucta bunlar Rabbımden başka kimse bilemez

Benim eşimle bi sorunum yok gayet iyiyiz ama ben de aynı şeyi düşünüyorum. Ya bebekten sonra aramız açılır uzaklaşırsak, sevgimizi çocuğa verip eskisi gibi sevemezsek birbirimizi ya öyle ya böyle..İyi olan da olmayan da aynı şeyi düşünüyor yani. Bi arkadaşıma danıştım eşiyle başta zorlanıp sonra toparlandığını söylüyor,bi de kuzenimle konuştum o da eşiyle hiç sorun yaşamayıp daha çok bağlandığını söylüyor. Demek ki biraz eşlerin tavrı önemli. İlgili baba olur bizi anlarlarsa ne ala. Ben eşime şimdiden empoze ediyorum bak ben iyi değilim beni toplaman lazım bebeğe bakman lazım beni yormamalısın anlamalısın vs vs..iyi baba olacak gibi duruyor ama başa gelmeden bilinmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…