Hamilelerde oluyomus genelde gecen gün annemin alt komsusuda hamile annem balık yapmıstı kokmus geldi istedi :) sende canının cektiğini ye mutlaka. Annem diyo canın ne cekiyosa ye bebegin sası olur :)
Ya benim özeldeki doktorum da uzun Aralıklarla çağırıyor bişiy de diyemiyorum o yüzden ben ona çaktırmadan aralarda devlet hastanesine gidiyorum minnakımı goruyorum rahatlıyorum devlet hastanesinin ücretsiz olması da ayrı bi güzel tabi
Ya benim önceki gebeliğim kayıpla sonlandı kalbi durmuştu bebişimin hiç bir belirti olmadan, o yüzden şuan eşim gidelim deyince tamam gidelim diyor şimdilik bi sıkıntı yok ama ya olursa diye surekli korkusu yetiyor insana hoş olacak olduktan sonra fazla kontrole gitsem de olur gitmesem de elden bişiy gelmez ama işte yoksa stres oluyorum o yüzden hafta da bir devlet hastanesine ayda bir Özel hastaneye gidiyorum
Benim minicik kırmızı noktalarım olmaya başladı yüzümde hatta sabah saymıştım 7-8 tane var ama sivilce gibi değil kırmızı minik noktacıklar anlam veremedim bende
Ya benim önceki gebeliğim kayıpla sonlandı kalbi durmuştu bebişimin hiç bir belirti olmadan, o yüzden şuan eşim gidelim deyince tamam gidelim diyor şimdilik bi sıkıntı yok ama ya olursa diye surekli korkusu yetiyor insana hoş olacak olduktan sonra fazla kontrole gitsem de olur gitmesem de elden bişiy gelmez ama işte yoksa stres oluyorum o yüzden hafta da bir devlet hastanesine ayda bir Özel hastaneye gidiyorum
İyi yapıyosun git boslama hic. Benim esim diyo cokta heveslenme sakınan göze cöp batar hic benim gibi değil ilk iki gün mutluluktan havalara ucuyodu simdi hic konusunu bile acmıyo niye hic hevesin yok diyorum ben icimde yasıyorum sende cok merak etme nazar etceksin kendini diyo gıcık
Benim minicik kırmızı noktalarım olmaya başladı yüzümde hatta sabah saymıştım 7-8 tane var ama sivilce gibi değil kırmızı minik noktacıklar anlam veremedim bende
Benim kustukça çoğalıyor suanda yüzümün heryerinde var gören alerji mi oldun birşey mi dokundu diyor çok belli yani pzrtesi Dr a gidicem sorucam bakalım olmadı kusma için ilaç isticem çünkü çok kötü oldu
İyi yapıyosun git boslama hic. Benim esim diyo cokta heveslenme sakınan göze cöp batar hic benim gibi değil ilk iki gün mutluluktan havalara ucuyodu simdi hic konusunu bile acmıyo niye hic hevesin yok diyorum ben icimde yasıyorum sende cok merak etme nazar etceksin kendini diyo gıcık
Aynen aslında oyle yapmak en doğrusu biliyor musun üniversiteden ev arkadaşımla şuan aynı zamanda hamile kaldık 5 gün var aramızda ama benim hamile olduğumu bilmiyor kimseye demedik biz ailelerimizde bilmiyor arkadaşıma diyorum folik asit başladın mı yok ne gerek var ya diyor doktora ne zaman gideceksin diyorum cinsiyeti belli olsun o zaman giderim diyor o zamana kadar gitmeyecekmiş şunları ye bunları yeme falan diye soyluyorum aman nolcak diyo o arkadaşımın rahatlığından istiyorum :))
Benim kustukça çoğalıyor suanda yüzümün heryerinde var gören alerji mi oldun birşey mi dokundu diyor çok belli yani pzrtesi Dr a gidicem sorucam bakalım olmadı kusma için ilaç isticem çünkü çok kötü oldu
Aynen aslında oyle yapmak en doğrusu biliyor musun üniversiteden ev arkadaşımla şuan aynı zamanda hamile kaldık 5 gün var aramızda ama benim hamile olduğumu bilmiyor kimseye demedik biz ailelerimizde bilmiyor arkadaşıma diyorum folik asit başladın mı yok ne gerek var ya diyor doktora ne zaman gideceksin diyorum cinsiyeti belli olsun o zaman giderim diyor o zamana kadar gitmeyecekmiş şunları ye bunları yeme falan diye soyluyorum aman nolcak diyo o arkadaşımın rahatlığından istiyorum :))
Ayy inanmiyorum gercekten bu ne rahatlık ben folik asit düzenli olarak kullanıyorum ayriyeten vitamin kullanıyorum vitaminim cok düşük cıktı. Benim elimden gelse her gün giderim doktora :)) ben kendimi bildim bileli kücük bebekleri o kadar cok seviyorum ki kimin olursa olsun hemen kanım ısınır alır severim hele bide kendi bebeğim olunca daha simdiden herseyini düsünüyorum iyi değil böyle yapmak ama napim elimde değil ilk cocugum haliyle hevesleniyorum Rabbim korusun onu. Bende söylemicektimde esimin ablası herkese söyledi simdiden duymayan kalmadı herkes biliyor
Merhaba. Benim kızım tüp bebekti 13 haftada bir kanama yasamistim sonra bulundugum yerde ozelde bir doktora gitmistim bana yatış yapalim vs demisti bir hafta sonrasindada ailemin yanina gitmeyi planliyordum 11 saat yolculuk yapmam gerekiyor olmaz kesinlikle dedi. 1 hafta sonra tüp bebek doktorumda kontrolüm vardi önce ona muayene oldum rahim agzinda sorun yok bebek saglikli gidebilirsin dedi ogun yola devam etmistik ama onun tek uyari hemen donme en az iki hafta kal oyle gel demisti ben zaten bir ay kalmıştım. Karadeniz turunda yürüyüste yapacaksin biraz yorulabilirsin kendini iyi hissediyorsan git zaten kendi arabanizla gideceksiniz istediginiz sekilde planlarsiniz gezinizi. Doktorunda sana bırakmış insallah bol eglenceli güzel ve sorunsuz geziniz olur ❤