2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hamilelerde oluyomus genelde gecen gün annemin alt komsusuda hamile annem balık yapmıstı kokmus geldi istedi :) sende canının cektiğini ye mutlaka. Annem diyo canın ne cekiyosa ye bebegin sası olur :)
Annem de doğum lekesi olur diyor. Vallahi hayatta istemem ama şimdi isterim.

Kızlar öğürüp kustukça yüzümde damar çatlamaları oluyor kıpkırmızı benek benek.Böyle birşeyi yaşayan var mı çok kötü oldum çok zorlanmayınca olmuyor

Bende esime dedim baska doktora gidelim bekle dedi beklicem bende 1 hafta daha napim

Kızlar öğürüp kustukça yüzümde damar çatlamaları oluyor kıpkırmızı benek benek.Böyle birşeyi yaşayan var mı çok kötü oldum çok zorlanmayınca olmuyor
Benim bir kaç kez durup dururken yüzüm domates gibi oldu. Ilık dış aldım geçti. Kan basıncı artıyor ondan heralde

Bende esime dedim baska doktora gidelim bekle dedi beklicem bende 1 hafta daha napim
Ya benim önceki gebeliğim kayıpla sonlandı kalbi durmuştu bebişimin hiç bir belirti olmadan, o yüzden şuan eşim gidelim deyince tamam gidelim diyor şimdilik bi sıkıntı yok ama ya olursa diye surekli korkusu yetiyor insana hoş olacak olduktan sonra fazla kontrole gitsem de olur gitmesem de elden bişiy gelmez ama işte yoksa stres oluyorum o yüzden hafta da bir devlet hastanesine ayda bir Özel hastaneye gidiyorum

Benim minicik kırmızı noktalarım olmaya başladı yüzümde hatta sabah saymıştım 7-8 tane var ama sivilce gibi değil kırmızı minik noktacıklar anlam veremedim bende

İyi yapıyosun git boslama hic. Benim esim diyo cokta heveslenme sakınan göze cöp batar hic benim gibi değil ilk iki gün mutluluktan havalara ucuyodu simdi hic konusunu bile acmıyo niye hic hevesin yok diyorum ben icimde yasıyorum sende cok merak etme nazar etceksin kendini diyo gıcık

Benim minicik kırmızı noktalarım olmaya başladı yüzümde hatta sabah saymıştım 7-8 tane var ama sivilce gibi değil kırmızı minik noktacıklar anlam veremedim bende
Benim kustukça çoğalıyor suanda yüzümün heryerinde var gören alerji mi oldun birşey mi dokundu diyor çok belli yani pzrtesi Dr a gidicem sorucam bakalım olmadı kusma için ilaç isticem çünkü çok kötü oldu

Aynen aslında oyle yapmak en doğrusu biliyor musun üniversiteden ev arkadaşımla şuan aynı zamanda hamile kaldık 5 gün var aramızda ama benim hamile olduğumu bilmiyor kimseye demedik biz ailelerimizde bilmiyor arkadaşıma diyorum folik asit başladın mı yok ne gerek var ya diyor doktora ne zaman gideceksin diyorum cinsiyeti belli olsun o zaman giderim diyor o zamana kadar gitmeyecekmiş şunları ye bunları yeme falan diye soyluyorum aman nolcak diyo o arkadaşımın rahatlığından istiyorum :))

Cidden bişiy de dokunmuş olabilir mi kimisine yumurta kimisine domates yazları alerji yapıyor ya bi alerji testi de yaptır

Ayy inanmiyorum gercekten bu ne rahatlık ben folik asit düzenli olarak kullanıyorum ayriyeten vitamin kullanıyorum vitaminim cok düşük cıktı. Benim elimden gelse her gün giderim doktora :)) ben kendimi bildim bileli kücük bebekleri o kadar cok seviyorum ki kimin olursa olsun hemen kanım ısınır alır severim hele bide kendi bebeğim olunca daha simdiden herseyini düsünüyorum iyi değil böyle yapmak ama napim elimde değil ilk cocugum haliyle hevesleniyorum Rabbim korusun onu. Bende söylemicektimde esimin ablası herkese söyledi simdiden duymayan kalmadı herkes biliyor

Güzel dileğin için çok teşekkür ederim Umarım bir sorun yaşamayız.. işten okadar bunaldım ki kaçıp gitmek iyi gelecektir eminim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…