Muhtemelen kılcal damar çatlaması yasıyosun cildin hassaslaşıyor cildine uygun kremler kullan cok ovalama dağılmasın gecer zamanlaBenim kustukça çoğalıyor suanda yüzümün heryerinde var gören alerji mi oldun birşey mi dokundu diyor çok belli yani pzrtesi Dr a gidicem sorucam bakalım olmadı kusma için ilaç isticem çünkü çok kötü oldu
Halsizlikten yemek yapmıyorum. İyi hissettiğim zamanda az ütü başka bi zaman az temizlik hepsi bu .kendimi iyi hissettiğim zaman 2 şey yapacam. Şimdi yazmıyorum canın çekmesin tatlımKendi yaptıgını yiyemiyo musun yoksa
Arkadaşım oldum olası rahattı biz sınavlara çalışacağız diye sabahlardık ev arkadaşımız horlaya horlaya uyurdu ama oyle insanların çabuk yaşlanmayacağını düşünüyorum ben çok rahat kafasına hiç bişiy takmaz bir şeye üzüldüğünü gormedim 4 sene boyunca :) ilk bebeğiğimizi hemen söyledik 5 haftalıkken eşimin ailesi ile görüşmüyoruz evlendikten sonra ben hiç görüşmedim eşim gidip görüyor ailesini dönüyor bebeğimi kaybedince telefonda soyledi eşim hastanedeyiz bebeği kaybettik falan diye aman madem düşürecekti niye herkese söylediniz dedi kv kişisi, bende şuanda mümkünse doğana kadar sizinkiler bilmesin dedim kurban bayramında kendi aileme soyliycez o zaman 4 aylık falan olacağız nasipseAyy inanmiyorum gercekten bu ne rahatlık ben folik asit düzenli olarak kullanıyorum ayriyeten vitamin kullanıyorum vitaminim cok düşük cıktı. Benim elimden gelse her gün giderim doktora :)) ben kendimi bildim bileli kücük bebekleri o kadar cok seviyorum ki kimin olursa olsun hemen kanım ısınır alır severim hele bide kendi bebeğim olunca daha simdiden herseyini düsünüyorum iyi değil böyle yapmak ama napim elimde değil ilk cocugum haliyle hevesleniyorum Rabbim korusun onu. Bende söylemicektimde esimin ablası herkese söyledi simdiden duymayan kalmadı herkes biliyor
Ben dinlene dinlene yapmaya calısıyorum. Ramazanda cok zorlandım simdi yine rahatım bazen dısardan yiyoruz bazen hafif seyler yapıyorum öyle idare ediyorumHalsizlikten yemek yapmıyorum. İyi hissettiğim zamanda az ütü başka bi zaman az temizlik hepsi bu .kendimi iyi hissettiğim zaman 2 şey yapacam. Şimdi yazmıyorum canın çekmesin tatlım
Hamilelik sigortasında varmış yani hamile kaldıktan sonra yapılan bende yeni duydum araştırıyorum bakalimAma gebelikten 5 ay önce yaptırmak gerekiyor o sigortaları ben öyle biliyorum
Benim kayınvalidem yakın sayılır. Teklif te etti de istemem, yaşlı yorulmasın. Zaten canım yemek meme istemiyor . İsterse dışardan söylüyorum. Eşimde seçim çalışmalarından ötürü hep geç geliyor . İş yemekleri falan. Rahatım . Ama aklımda bir yemek var. İnşallah yapacam iyi olayımBizim kimsemiz olmayınca burada mecburen pişiyor şimdiki aklım olsa annemlere yakın oturma şartı koyardım kocama
Ayy kıyamam ya yakın olsak ben yapardım sana canının istediğini ben iyiyim çok şükür biraz fazla uyku dışında :)Benim kayınvalidem yakın sayılır. Teklif te etti de istemem, yaşlı yorulmasın. Zaten canım yemek meme istemiyor . İsterse dışardan söylüyorum. Eşimde seçim çalışmalarından ötürü hep geç geliyor . İş yemekleri falan. Rahatım . Ama aklımda bir yemek var. İnşallah yapacam iyi olayım
Böyle şeyler yazmayın ağlarım da. İsterdiğim meşakkatliAyy kıyamam ya yakın olsak ben yapardım sana canının istediğini ben iyiyim çok şükür biraz fazla uyku dışında :)
Yanınızda olup destek olması gerekirken bebeğini kaybetmissin bide bos laf yapıp moralini bozmaya ne hakkı var aman hic öğrenmesin iyi yapmıssın söylememekle bende söylemezdim de esim dayanamadı annesine söyledi annesi de görümceme söyledi görümcem de her önüne gelene söyledi öyle duyulduArkadaşım oldum olası rahattı biz sınavlara çalışacağız diye sabahlardık ev arkadaşımız horlaya horlaya uyurdu ama oyle insanların çabuk yaşlanmayacağını düşünüyorum ben çok rahat kafasına hiç bişiy takmaz bir şeye üzüldüğünü gormedim 4 sene boyunca :) ilk bebeğiğimizi hemen söyledik 5 haftalıkken eşimin ailesi ile görüşmüyoruz evlendikten sonra ben hiç görüşmedim eşim gidip görüyor ailesini dönüyor bebeğimi kaybedince telefonda soyledi eşim hastanedeyiz bebeği kaybettik falan diye aman madem düşürecekti niye herkese söylediniz dedi kv kişisi, bende şuanda mümkünse doğana kadar sizinkiler bilmesin dedim kurban bayramında kendi aileme soyliycez o zaman 4 aylık falan olacağız nasipse
Olsun elimden gelen bişeyse gene de yapardım ya :)Böyle şeyler yazmayın ağlarım da. İsterdiğim meşakkatli
Teşekkür ederim Allah razı olsunOlsun elimden gelen bişeyse gene de yapardım ya :)
Sevindiler bebeği kaybetmemize çünkü hala kv ayrılacağımızı düşünüyor ve bekliyor Allah göstermesin ama oyle bişiy olsa kv kına yakar oyle sevinir :))Yanınızda olup destek olması gerekirken bebeğini kaybetmissin bide bos laf yapıp moralini bozmaya ne hakkı var aman hic öğrenmesin iyi yapmıssın söylememekle bende söylemezdim de esim dayanamadı annesine söyledi annesi de görümceme söyledi görümcem de her önüne gelene söyledi öyle duyuldu
Allah korusun öyle cadı kaynanaların nesli tükenmemis sanırım :) istenmeyen bi evlilik galiba sizinki yada evlendikten sonra mı sorunlar cıktıSevindiler bebeği kaybetmemize çünkü hala kv ayrılacağımızı düşünüyor ve bekliyor Allah göstermesin ama oyle bişiy olsa kv kına yakar oyle sevinir :))
Evet zararli ama ttutamiyom kendimi sonlara dogru kisacam ödem yapar yoksaTuzlu iyi oluyor evet. Ama çoğu zaman kullanmıyorum Zararlı diye
İstenmeyen evlilikti 6 yıl görüştük eşimle ilk aşkım olur kendileri :)) baştan da istemedi sonra işler ciddiye bindi ben okumuş kız istemem ne halt ettiği belli değildir onun oralarda dedi(eşimin ailesi hacılar bende örtülüyüm ama onlara örtü yetmiyormuş) eşim sağolsun hep arkamda durdu nişanlandık evlendik turlu hakaretler beddualar nişandan sonra hiç görüşmedik evimize hiç gelmediler bende onların evine gitmedim eşim de hiç zorlamadı barışın falan diye biliyor çünkü ailesinin huyunuAllah korusun öyle cadı kaynanaların nesli tükenmemis sanırım :) istenmeyen bi evlilik galiba sizinki yada evlendikten sonra mı sorunlar cıktı
Ben hergun 5 tane kırıp yiyorum ama sut yogurt tuketemiyorum peynir ve ayran tuketebiliyorum yumurtada yiyemiyorumKızlar ceviz yiyor musunuz?
Hacı insan öyle mi olur tanımadan etmeden okumus diye hemen notunu vermisler. Esinle mutluysan onlar seni sevmese de olur bazı erkekler evlendikten sonra degisip ana kuzusu oluyolar. Simdi bebiste gelcek esin size daha cok düskün olur onlarda uzaktan izlesinler öyle :)İstenmeyen evlilikti 6 yıl görüştük eşimle ilk aşkım olur kendileri :)) baştan da istemedi sonra işler ciddiye bindi ben okumuş kız istemem ne halt ettiği belli değildir onun oralarda dedi(eşimin ailesi hacılar bende örtülüyüm ama onlara örtü yetmiyormuş) eşim sağolsun hep arkamda durdu nişanlandık evlendik turlu hakaretler beddualar nişandan sonra hiç görüşmedik evimize hiç gelmediler bende onların evine gitmedim eşim de hiç zorlamadı barışın falan diye biliyor çünkü ailesinin huyunu
Yoğurt , peynir seviyorum. Ceviz de zorluyorum kendimi . Sevmedim bu dönemde cevizin tadınıBen hergun 5 tane kırıp yiyorum ama sut yogurt tuketemiyorum peynir ve ayran tuketebiliyorum yumurtada yiyemiyorum
Zorlada olsa ye cnm omega3 dolu çünküYoğurt , peynir seviyorum. Ceviz de zorluyorum kendimi . Sevmedim bu dönemde cevizin tadını
Eşimin ablalarını okutmamışlar eşimde erkek olduğu için okuyabilmiş onlarda kızlar okumaz ve çalışmazmış birazda sanırım kültürel anlamda farklıyız biz karadenizliyiz daha rahatız katı kurallarımız yoktur, eşim iç Anadolulu katı kuralları var ailelerinde, bebek olunca hiç bişiy olmamış gibi gelmeye falan kalkmasınlar da herşey orada kopar yani onu düşünüyorum şimdidenHacı insan öyle mi olur tanımadan etmeden okumus diye hemen notunu vermisler. Esinle mutluysan onlar seni sevmese de olur bazı erkekler evlendikten sonra degisip ana kuzusu oluyolar. Simdi bebiste gelcek esin size daha cok düskün olur onlarda uzaktan izlesinler öyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?