2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Muhtemelen kılcal damar çatlaması yasıyosun cildin hassaslaşıyor cildine uygun kremler kullan cok ovalama dağılmasın gecer zamanla

Arkadaşım oldum olası rahattı biz sınavlara çalışacağız diye sabahlardık ev arkadaşımız horlaya horlaya uyurdu ama oyle insanların çabuk yaşlanmayacağını düşünüyorum ben çok rahat kafasına hiç bişiy takmaz bir şeye üzüldüğünü gormedim 4 sene boyunca :) ilk bebeğiğimizi hemen söyledik 5 haftalıkken eşimin ailesi ile görüşmüyoruz evlendikten sonra ben hiç görüşmedim eşim gidip görüyor ailesini dönüyor bebeğimi kaybedince telefonda soyledi eşim hastanedeyiz bebeği kaybettik falan diye aman madem düşürecekti niye herkese söylediniz dedi kv kişisi, bende şuanda mümkünse doğana kadar sizinkiler bilmesin dedim kurban bayramında kendi aileme soyliycez o zaman 4 aylık falan olacağız nasipse

Halsizlikten yemek yapmıyorum. İyi hissettiğim zamanda az ütü başka bi zaman az temizlik hepsi bu .kendimi iyi hissettiğim zaman 2 şey yapacam. Şimdi yazmıyorum canın çekmesin tatlım
Ben dinlene dinlene yapmaya calısıyorum. Ramazanda cok zorlandım simdi yine rahatım bazen dısardan yiyoruz bazen hafif seyler yapıyorum öyle idare ediyorum

Bizim kimsemiz olmayınca burada mecburen pişiyor şimdiki aklım olsa annemlere yakın oturma şartı koyardım kocama
Benim kayınvalidem yakın sayılır. Teklif te etti de istemem, yaşlı yorulmasın. Zaten canım yemek meme istemiyor . İsterse dışardan söylüyorum. Eşimde seçim çalışmalarından ötürü hep geç geliyor . İş yemekleri falan. Rahatım . Ama aklımda bir yemek var. İnşallah yapacam iyi olayım

Ayy kıyamam ya yakın olsak ben yapardım sana canının istediğini ben iyiyim çok şükür biraz fazla uyku dışında :)

Yanınızda olup destek olması gerekirken bebeğini kaybetmissin bide bos laf yapıp moralini bozmaya ne hakkı var aman hic öğrenmesin iyi yapmıssın söylememekle bende söylemezdim de esim dayanamadı annesine söyledi annesi de görümceme söyledi görümcem de her önüne gelene söyledi öyle duyuldu

Sevindiler bebeği kaybetmemize çünkü hala kv ayrılacağımızı düşünüyor ve bekliyor Allah göstermesin ama oyle bişiy olsa kv kına yakar oyle sevinir :))

Sevindiler bebeği kaybetmemize çünkü hala kv ayrılacağımızı düşünüyor ve bekliyor Allah göstermesin ama oyle bişiy olsa kv kına yakar oyle sevinir :))
Allah korusun öyle cadı kaynanaların nesli tükenmemis sanırım :) istenmeyen bi evlilik galiba sizinki yada evlendikten sonra mı sorunlar cıktı

Allah korusun öyle cadı kaynanaların nesli tükenmemis sanırım :) istenmeyen bi evlilik galiba sizinki yada evlendikten sonra mı sorunlar cıktı
İstenmeyen evlilikti 6 yıl görüştük eşimle ilk aşkım olur kendileri :)) baştan da istemedi sonra işler ciddiye bindi ben okumuş kız istemem ne halt ettiği belli değildir onun oralarda dedi(eşimin ailesi hacılar bende örtülüyüm ama onlara örtü yetmiyormuş) eşim sağolsun hep arkamda durdu nişanlandık evlendik turlu hakaretler beddualar nişandan sonra hiç görüşmedik evimize hiç gelmediler bende onların evine gitmedim eşim de hiç zorlamadı barışın falan diye biliyor çünkü ailesinin huyunu

Hacı insan öyle mi olur tanımadan etmeden okumus diye hemen notunu vermisler. Esinle mutluysan onlar seni sevmese de olur bazı erkekler evlendikten sonra degisip ana kuzusu oluyolar. Simdi bebiste gelcek esin size daha cok düskün olur onlarda uzaktan izlesinler öyle :)

Eşimin ablalarını okutmamışlar eşimde erkek olduğu için okuyabilmiş onlarda kızlar okumaz ve çalışmazmış birazda sanırım kültürel anlamda farklıyız biz karadenizliyiz daha rahatız katı kurallarımız yoktur, eşim iç Anadolulu katı kuralları var ailelerinde, bebek olunca hiç bişiy olmamış gibi gelmeye falan kalkmasınlar da herşey orada kopar yani onu düşünüyorum şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…