2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gelirlerse de misafir gibi ağırla fazla yüz verme iyilik sende kalsın bosver

Muhtemelen kılcal damar çatlaması yasıyosun cildin hassaslaşıyor cildine uygun kremler kullan cok ovalama dağılmasın gecer zamanla
Evet bende öyle okudum zorlamadan dolayı kolay çıkardığım zaman bu kdr olmuyor ama bugun çok zorladım şok geçirdim yüzümü görünce

Balık 3 gün mu yazın balık yeme konusunda sıkıntı yasiyoruz ya hiç canım istemiyo sen yiyebiliyomusun
Benim doktorum ilk 3 ay istediğini ye sonra liste yapacağız hergun kırmızı et haftada 2 kez balık vs olacak listende dedi ama şuan için zaten senin yediklerinin bi önemi yok dedi

Kızlar bugün bebisimi gördum kolları, bacakları herşeyi olması gerektiği gibi dedi dr. sat a göre 11+2 ultrasona göre 11+5 . Kalp atışını duydum yine. Ohhh bı rahatladım valla.
Folik asiti kesti onun yerine icinde omega ve folik asidin de bulunduğu vitamin verdi. Şimdilik herşey yolunda.
Temmuzda tatil planlamıştık ama araba yolculuğu yasak dedi uçakla gidebilirsin ancak dedi hayırlısı artık .
Rabbim hepimizi dr dan mutlu haberlerle gelmeyi nasip etsin inşallah.

Maşallah :) bebişin kaç mm di canım

Yaaa kıyamam cnm en güzel zamanlarin insanlar yuzunden uzucu geçmiş ama çok iyi bı kocan varmış maşallah sana destek çıkıyor Allah ondan razı olsun

S Sevimlipanduf yengem de Dr hiç sevmiyor. Bütün gebeliği boyunca 2 defa Dr gitti. 1 kere ultrasona girmiş. Hiç tahlil yaptırmadı. Yeğen doğdu aşılarını yaptırmak istememiş . Bir tanesini yapmışlar zorla Diğerini yaptırmadı . Diğer aşılarını da yaptırmıyordur allah bilir . Rus bu arada. Ruslar Dr. Sevmezmiş, gitmezler miş.

Kizlar ya cok agrim oluyo asiri rahimde kasilma gbi cok kotu neden olur acile gittim parol ic dedi yolladi kanama olmadigi surece biside yapmiyolar cok tedirginim surekli ya

Ben her hafta gidiyorum hala da merak ediyorum ya ama oyle insanlara da çok hayranım nasıl sabırlılar keşke oyle rahat olabilsem ama nerdeee ben biliyorum kendimi erken yaşta bu pimpiriklikle ölürüm :))

Kızlar önceki akşam etli çiğköfte yedim, sabahında istifra ettim, şimdi bu sabah yine oldu. Mide bulantim normalde yoktu, şimdi kesilmesi gerekirken olması yediğim yemekten oldu herhalde, kontrolumu erkene çektim , inşallah bebik iyidir
Yemeyecektim o yemeği ama öyle canım çekti ki

Doktorumun yasakladığı tek şeydi az yeseydin keşke dikkat et kendine ne diyelim

Etsiz çiğ köfte var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…