2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gözün aydın canım. İkili test yapmadı mı ? Cinsiyet tahmininde bulunmadı mı peki biliyorum daha erken ama ben bu konuda sabırsızlanmaya başladım

Bişe diyim mi bu minnik kız :) Benim de ayaklarını 2.80 uzatıyordu çırpı bacak çok güzel bir duygu ya Allahım isteyen herkese nasip etsin :)

Bişe diyim mi bu minnik kız :) Benim de ayaklarını 2.80 uzatıyordu çırpı bacak çok güzel bir duygu ya Allahım isteyen herkese nasip etsin :)
Canım nerden anladın. :) Sağlıklı olsun da kız çok istiyoruz. :) Umarım öyledir. Doktor da geçende kıza benziyor dedi sadece. :)) Yaa hareket edince eşimle güldük. Yerim onun bacaklarını. :))))))

Bunu
Bunu ben de eşime söylemiştim şaka yapıyorum sanmıştı :))) netten araştırdım aslında dahs uygun fiyatlı küçük cihazlar var. Tabii bebek için sürekli ultrason ile bakılması zararlı sonuçta ısı ve ışık veriyormuş

Maşallah çok güzel gözüküyor dr cinsiyet için bir tahminde bulundu mu annesi

Canım nerden anladın. :) Sağlıklı olsun da kız çok istiyoruz. :) Umarım öyledir. Doktor da geçende kıza benziyor dedi sadece. :)) Yaa hareket edince eşimle güldük. Yerim onun bacaklarını. :))))))
Ahaha tam yemelik benim de sarılıp öpüp ısırasım gelmişti kanım kaynamıştı :) canım resmen kız bu kadar net olamazdı. Genital tüberkül paralel bak çizgi şekilde. Yukarı çıkıntı olsaydı erkekti ama bu resmen bir kız :)

Bencede kız nub teorisine göre Allah gönlünüze göre versin hayırlı evlat olsun masallah ona ❤

Masallah cok tatli yaa.)Allah gonlune gore versin canim

Aramızda tahmini doğumda sadece 1 gün var :) Bebeğin ne kadar büyümüş kıyamamm yaa

Ben en son 8 haftalıkken gitmiştim, bi sonraki randevu 3 temmuz ama gün sayıyorum resmen, fenalardayım artık.. Bebeğimi görmek istiyorum :)

Şimdi sen de 1 ay bekleyeceksin, nasıl geçecek o kadar zaman di mi?
Cinsiyet tahmininde bulundu mu doktorun?

Arkadaşlar çok utanarak yazıyorum amaaa malesef başıma bu geldi
Çok sıkıştığımda tuvalete koştururken ya da üstümü çıkarmaya çalışırken idrarımı kaçırıyorum!
Ben hayatımda hiç bilmem böyle bi şey! Ya böyle olan var mı başka? Ama dediğim gibi çok tuttuğum zaman oluyor

Lcok normal canim 1-2 haftaya olmaz
Birde son haftlar oluyir

Kıza benziyor dedi canım. :) 1 hafta sonra ikili test sonucum çıkacak onun için gideceğız tekrar bakar. Valla 2 günde 1 cm 'e yakın büyümüş resmen. Gelişimi hızlanıyor. :)

Maşallahhh minişe 5 cm lik küçük bir insan mucize bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…