2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ilk cocuk mu.

Hehehe:)ilk çocukta her sey cok daha fark gercekten. Biz de hep ayni seyleri dusunuyorduk. ama simdi daha rahatim gun gun saymiyorum mesela.

Bu gruptaki çoğu kişi aralık annesi olacak:)
Tam sene sonu bebeği olacak benimki de :)
Sezaryen 37+2 de olmuştu
Arada aralik annelerine de bakalim bari. Ben gerci buraya bile dogru duzgun bakamiyorum. Ah ah ilk gebeligimde her gun girer bakardim kim neler yapiyor diye. Ama keske 1 ay farkla yaslari 1 sene buyumese benim de 35 arti 4 te suyum geldi sezaryenle dogdu kizim. Allah bu defa da saglikla kucagimiza almayi nasip eylesin

Ben de düzenli takip edemiyorum:)
Oturmaya fırsat kalkmıyor ki ilk gebeliğim de devrilip yatardım karnımı okşardım sürekli.
Şimdi hamile olduğumu unutuyorum kızımın peşinde koşmaktan:)
Benim tansiyonum yüksek seyrediyordu dr daha fazla bekleyemedi

Senin kyvde sopalik inan rabbim merhamet versin bu tarz insanlara

Evet ya aynen öyle. Surekli bi kosturmaca oluyor. Telefonu elime dahi alamıyorum bazen:) kizin kac yasinda

11+6'dan herkese selamlarr. :) Doktora çarşamba gitmiştik. İkili test için 45 mm olması lazımmış. 3 gün önce 43 küsürdü. Şimdi 51 mm olmuş. :) İkili test için kan verdim, 1 hafta sonra çıkıyormuş. Bebeğimin hareketlerini de ilk kez gördük. Çokkkkk güzeldi. :))))) Ayaklarının birini havaya kaldırıyor diğerini indiriyordu. :))))))

Ben de gecen hafta hep çiğ köfte aşerdim. Eşim etsiz çiğ köfte aldı her gün. Sende canın istedi mi etsiz ye. Etli çiğ köfte parazit doludur ve toksoplazma çiğ etten geçer düşüğe sebep olur. Kork diye demiyorum ama dikkatli olman lazım her yerde adım başı etsiz çiğ köfte satılıyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…