- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
- 83
Evet canım 5 ayı bitti ek gıdaya başladık :))Amin insalah sizinkiler büyüduler bile maşallah❤
inşAllah kuzum yazarsiniz zaman öyle hızlı geçiyor ki sende bunu alintilarsin :))Yaa masallah! Insallah seneye biz de yazariz boyle.
Hayir kullanmiyorum oralari. Gecen bi gorevli xraydan gecin dedj hamileyim dedim bir an tereddüt etti ama sonra bir sey demedi.Kızlar avm şerde ve aslında bir çok yerde güvenlik girişleri var. Giriyor musunuz oralardan. Anlayışsız yaklaşan oldu mu hiç?
Ilk cocuk mu.Valla açıkcası fiyatları uygun olsaydı biraz eve bile ultrason cihazı almak için baktık eşimle :)) ama 30 binleri buluyormuş o yüzden vazgeçtik tabi :) benim özeldeki randevum 5 Temmuz'da devletteki randevum 28 Haziran duramıyorum bende evdeyim çalışmıyorum da zaman geçmiyor surekli düşünmekten
Hehehe:)ilk çocukta her sey cok daha fark gercekten. Biz de hep ayni seyleri dusunuyorduk. ama simdi daha rahatim gun gun saymiyorum mesela.Gecmis olsun ama vi daba kesinlikle cig et yememelisin normalde bilr yememeliyiz hamileyken kesinlikle yasak bir cok parazit ve enfeksiyon bulasma riski var
Aklina girmek gibi olmasin ama evde bebek kalp sesi dinleme cihazlari var onlardan alabilirsin :) benim arkadasim almisti elden ele gezdi simdi sira bana geldi ama istemiyorum sanki ikincide insan biraz daha rahat oluyormus.
Ama bu eve usg cihazi alma fikri kizimda benimde aklimdaydi hatta doktorumla bile bunun muhammebiti etmiştik bir unlu almis boyle evine usg duye anlatmisti bana :)
Arada aralik annelerine de bakalim bari. Ben gerci buraya bile dogru duzgun bakamiyorum. Ah ah ilk gebeligimde her gun girer bakardim kim neler yapiyor diye. Ama keske 1 ay farkla yaslari 1 sene buyumeseBu gruptaki çoğu kişi aralık annesi olacak:)
Tam sene sonu bebeği olacak benimki de :)
Sezaryen 37+2 de olmuştu
Ben de düzenli takip edemiyorum:)Arada aralik annelerine de bakalim bari. Ben gerci buraya bile dogru duzgun bakamiyorum. Ah ah ilk gebeligimde her gun girer bakardim kim neler yapiyor diye. Ama keske 1 ay farkla yaslari 1 sene buyumesebenim de 35 arti 4 te suyum geldi sezaryenle dogdu kizim. Allah bu defa da saglikla kucagimiza almayi nasip eylesin
canim gnydin guzel haberlerini bekliyoruz insallahGunaydin kizlar..bugun kontrolum var
Senin kyvde sopalik inan rabbim merhamet versin bu tarz insanlaraArkadaşım oldum olası rahattı biz sınavlara çalışacağız diye sabahlardık ev arkadaşımız horlaya horlaya uyurdu ama oyle insanların çabuk yaşlanmayacağını düşünüyorum ben çok rahat kafasına hiç bişiy takmaz bir şeye üzüldüğünü gormedim 4 sene boyunca :) ilk bebeğiğimizi hemen söyledik 5 haftalıkken eşimin ailesi ile görüşmüyoruz evlendikten sonra ben hiç görüşmedim eşim gidip görüyor ailesini dönüyor bebeğimi kaybedince telefonda soyledi eşim hastanedeyiz bebeği kaybettik falan diye aman madem düşürecekti niye herkese söylediniz dedi kv kişisi, bende şuanda mümkünse doğana kadar sizinkiler bilmesin dedim kurban bayramında kendi aileme soyliycez o zaman 4 aylık falan olacağız nasipse
Benimde canının çektiği var iyi olayım yapacağım çok duygusal oluyor insan bu dönemdeBöyle şeyler yazmayın ağlarım da. İsterdiğim meşakkatli
Ben ceviz arada yiyorum ayran ve peynir benimde favorimBen hergun 5 tane kırıp yiyorum ama sut yogurt tuketemiyorum peynir ve ayran tuketebiliyorum yumurtada yiyemiyorum
Balık 3 gün mu yazın balık yeme konusunda sıkıntı yasiyoruz ya hiç canım istemiyo sen yiyebiliyomusun
Benim oğlumda karpuz lekesi varAA onu biliyorum renkli şeylere dokununca mesela kiraz dut böyle boya verecek şeylerin Doğum lekesi yaptığını söylerler
Evet ya aynen öyle. Surekli bi kosturmaca oluyor. Telefonu elime dahi alamıyorum bazen:) kizin kac yasindaBen de düzenli takip edemiyorum:)
Oturmaya fırsat kalkmıyor ki ilk gebeliğim de devrilip yatardım karnımı okşardım sürekli.
Şimdi hamile olduğumu unutuyorum kızımın peşinde koşmaktan:)
Benim tansiyonum yüksek seyrediyordu dr daha fazla bekleyemedi
Goster bize yine insallah bebisi evet her doktor kontrolunu beklemek cile o gun geldigindeyse korku heyecan karisik duygular ❤ seninle ayniyiz ben de sali gidicem ikili test icin uygun olursa onu yaptircam bakalim ❤Insallah kizlar korku heyecan karisik.. 2 de randevum.. yazarim size
Balik severim ama yazin yenirmi ya.kokar..kisin haftada 2 kez yerim.. su an her sey kokuyo ama..sicak havada balik.yiyememBalik hiç yemedim gebelik döneminde midem kaldırmaz
Ben de gecen hafta hep çiğ köfte aşerdim. Eşim etsiz çiğ köfte aldı her gün. Sende canın istedi mi etsiz ye. Etli çiğ köfte parazit doludur ve toksoplazma çiğ etten geçer düşüğe sebep olur. Kork diye demiyorum ama dikkatli olman lazım her yerde adım başı etsiz çiğ köfte satılıyor zaten.Kızlar önceki akşam etli çiğköfte yedim, sabahında istifra ettim, şimdi bu sabah yine oldu. Mide bulantim normalde yoktu, şimdi kesilmesi gerekirken olması yediğim yemekten oldu herhalde, kontrolumu erkene çektim , inşallah bebik iyidir
Yemeyecektim o yemeği ama öyle canım çekti ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?