2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
morceket ayrıca genital nub cıkıntısana gore de paralel gözüküyor Kız gibi sağlıklı bi evladın olur inşallah :)
Ayrıca genital nub teorisini merak edenler kk da böyle bir konu var bakın isterseniz ben okdar cok ultrason vıdeosu cınsıyet tahmını vıdeosu ızledım kı doktordan once soylerım dıye korkuyorum

Arkadaşlar diyince ben de az önce buldum o konuyu. :)))) Emin oldum gibi ben de Gerçekten çok barizmiş. Apaçık ortada. Allah o teoriyi bulandan razı olsun. Doktorum da sağ olsun gerçekten çok net yakalamış. :)

Arkadaşlar diyince ben de az önce buldum o konuyu. :)))) Emin oldum gibi ben de Gerçekten çok barizmiş. Apaçık ortada. Allah o teoriyi bulandan razı olsun. Doktorum da sağ olsun gerçekten çok net yakalamış. :)
evet evet bazısınkinde cok net gözüküyor o cıkıntı bazısında da göstermiyor bebek doktorlar napsın senın kı annesını pek meraklandırmak ıstememıs anlaşılann :)))) BEnimde kontrol 1 hafta sonra 11 haftalık gıdıcem o yuzden pek birşey goremem dıye umuyorum ilk başta cinsiyet belirleme balonları kutuları falan düşündüm sonra dedim sen ulturasona baktınmmı anlarsın kesın heyecanı kalmaz vazgectım ah ah bazen dıyorum bu ınternet o kadar da ıyı bır şey değil mi acaba

Merak edenlere. Cinsiyet teorisi. 11.Haftadan itibaren net görülebilir. :) 2. fotoğraf erkek, 3. kız. %99 ihtimal doğru olduğu söyleniyor. :)

Ayy maşallah ne kadarda net ozele mi gidiyorsun cnm

Bende cok illa olsun demiyodum da esim mutlaka olsun diye cok istedi. Bunu yaptirip ucluyu falan yaptirmamayi dusunuyorum bende. Olumsuz bisey olmicak ❤

Bende cok illa olsun demiyodum da esim mutlaka olsun diye cok istedi. Bunu yaptirip ucluyu falan yaptirmamayi dusunuyorum bende. Olumsuz bisey olmicak ❤
Ben de öyle düşünüyorum canım. Inşallah güzel cikar hepimizin. Doktor çat diye arkadaşımıza çocukta zeka geriliği olacak demis. Hey Allahım. Stres oldular çocuk doğana kadar ağladı kizcagiz. Çok şükür sağlıklı doğdu. Kimsenin lafina bakmayın. Sadece ihtimal. Yaptıranlar da bunu bilerek yaptırsın. Yanlış çıkma ihtimali fazla diyorlar o yüzden takmayın hiç.

Senin kyvde sopalik inan rabbim merhamet versin bu tarz insanlara
Cidden oyle Allahtan görüşmüyoruz benden uzak olsunlar da zaten memleketlerine taşınma durumları da varmış çok sevindim valla İstanbul'da oturuyorlardı memleketleri yaklaşık 8-10 saat eşimde surekli gidemez

@Papatyamaviss benim miniğim okadar cok döndüki pek net olmadı fotosu acaba banada cinsiyet tahmini yaparmısınız

Kızlar 10+4 haftamdayım . Ara ara öok şiddetli karın ağrım oluyor. Sizlerde varmı böyle bir durum korkuyorum

Kızlar ya bu hapşırmanın bebeğe bir zararı olur mu alerjik rinit var bende özellikle sabahları 10-15 kez ard arda hapşırıyorum çoğu zaman uykudan hapşırarak uyanıyorum hapşırınca da kasığıma sancı giriyor birden korkuyorum

Kızlar 10+4 haftamdayım . Ara ara öok şiddetli karın ağrım oluyor. Sizlerde varmı böyle bir durum korkuyorum
Ben 9+3 m bugün benim ani hareketlerde ağrım oluyor birden kalkarsam ya da ayakkabılarımı giymek için eğildiğimde falan karnımda bişiy var ve o sıkışıyor sanki, ya da hapşırdığımda birden sancı giriyor ama 3-5 saniyelik geçiyor hemen

Benim doktorum hapsirmanin oksurmenin hiç bir zarari yok o öyle korunakli bı yerdeki böyle şeylerden etkilenmez mrk etmeyin diye yazmış kitabinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…