Bende cok iyi degilim ama arkadasinki bariz gozukuyordu nubu o pozisyonu yakalamakta önemli tabi bakalim senin minnak hangi pozlarda olacak heyecanla bekliyorum
Az önce eşime dedim vallahi . İyi gibiyim şunu şunu getir,şunu pişirecem diye. Yemek pişirmeyi özledim Bee.
Bi de pis huyum var. Herkesin yemeğini yiyemem. İllaki ben yapacam.
Eki Görüntüle 2160356
11+6'dan herkese selamlarr. :) Doktora çarşamba gitmiştik. İkili test için 45 mm olması lazımmış. 3 gün önce 43 küsürdü. Şimdi 51 mm olmuş. :) İkili test için kan verdim, 1 hafta sonra çıkıyormuş. Bebeğimin hareketlerini de ilk kez gördük. Çokkkkk güzeldi. :))))) Ayaklarının birini havaya kaldırıyor diğerini indiriyordu. :))))))
Arkadaşlar çok utanarak yazıyorum amaaa malesef başıma bu geldi
Çok sıkıştığımda tuvalete koştururken ya da üstümü çıkarmaya çalışırken idrarımı kaçırıyorum!
Ben hayatımda hiç bilmem böyle bi şey! Ya böyle olan var mı başka? Ama dediğim gibi çok tuttuğum zaman oluyor
Yok cnm yardimcim yok en buyuk yardimcim Annemdi yuruyerek 10 dkk uzaklikta oturuyor:) Eczaneye calismaya gidince anneme birakiyorum zaten haftada 3 gun calisiyorm cocuklu oldugum icin. Ama gercekten kizim cok soz dinler o nedenle rahatim. ve belcikada 2,5 yasinda okullar basliyor, evde sklmaya basladi zaten artik oyun oynamaya dil ogrenmeyede gidicek seneye eylulde:) yani ins hersey guzel olck Rabbim sizede nasip etsin
Yok cnm yardimcim yok en buyuk yardimcim Annemdi yuruyerek 10 dkk uzaklikta oturuyor:) Eczaneye calismaya gidince anneme birakiyorum zaten haftada 3 gun calisiyorm cocuklu oldugum icin. Ama gercekten kizim cok soz dinler o nedenle rahatim. ve belcikada 2,5 yasinda okullar basliyor, evde sklmaya basladi zaten artik oyun oynamaya dil ogrenmeyede gidicek seneye eylulde:) yani ins hersey guzel olck Rabbim sizede nasip etsin
Eki Görüntüle 2160356
11+6'dan herkese selamlarr. :) Doktora çarşamba gitmiştik. İkili test için 45 mm olması lazımmış. 3 gün önce 43 küsürdü. Şimdi 51 mm olmuş. :) İkili test için kan verdim, 1 hafta sonra çıkıyormuş. Bebeğimin hareketlerini de ilk kez gördük. Çokkkkk güzeldi. :))))) Ayaklarının birini havaya kaldırıyor diğerini indiriyordu. :))))))
Eki Görüntüle 2160356
Eki Görüntüle 2160356
Sağ ol canım, inşallah. :) Çevremizde hep ikili test yaptırmayın stres olursunuz diyen arkadaşlar dolu, yanlış çıkıyor diye. Down sendromlu denilen, sonra sağlıklı doğan vs. Çok şükür ense kalınlığı falan normal dedi doktor. Bilmiyorum ben asıl yaptırmasam stres olurdum. Hayırlısı. İhtimal sonuçta. 300'de 1 de çıkıyor. 10 binde 1 de. Önemli olan riskin az olması.