• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ne yazik ki sorun sayilmayacak diyemiyorum canım ya :KK43: doğum ve çocuk masraflari diye iki uc yıldır biriktirdgim paranin bir kismini ailesine vermesi gerektigini soyledi ki ailesinin durumu iyi 3 maas giriyor evlerine ve esimden baska bir çok kardes var yani paylasilabilir:silah: ama dediğin gibi bebegim sagliklica kucagima gelsin de her sey hallolur demem gerekiyor :/
Umarım borç olarak vermiştir Doğuma yakın geri almak şartıyla falan deseydiniz bari :(

Canımmm çok sevindim valla maşallah maşallah ikinize de :) Bu da erkek sanki sen ne hissediyorsun :)
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Bunda bulantı var bu yüzden kız gibi geliyor ama ne gelse kabulüm sağlıkli ve hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

Bizde muayenemizi.olduk... ense kalinligina ve burun kemigine bakti cok guzel dedi..( ense 0.1 )
Bugun pek boz veremedi..uyuyordu sanirim..dr baya durttu ama pek kimildamadi .cinsiyetle ilgilide hicbisey demedi :)
Canım çok sevindim güzel haberlerine Allah sağlıkla ve hayırlısi ile kucağımiza almayi nasip etsin inşallah

Biz de bugun kontrolumuze gittik arkadaslar. Cok sukur ense kalinligi da guzel cikti, hareketleri de. Doktor cinsiyet konusunda tahminde bulunabiliriz ama kesin olmaz dedi. Ama kiz tahmininde bulundu. Cok sevindik:KK49: asiri derecede stresliydim; cok sukur rahatladim. Cok heyecanli bir seymis ya:anneadayı:
Maşallah size arkadaşım benimde ense kalınlığı iyi çıktı rabbim sağlıklı ve hayırlı bîr şekilde kucağımiza almayi nasip etsin inşallah

Kızlar bugün öğleden sonra wc gittiğimde peçeteye pembe kan geldi. Birkaç kez sildim, her silmemde geldi. Çok korktum elim ayağım titredi. Hemen hastaneye gittik. Orda wc girdim baktım çamaşırımda bir şey yoktu. Peçeteye de bir şey gelmedi. Ağlaya zırlaya girdim doktorun yanına. Ultrasonda gördüm bebeğimi. Canım benim kalbi gümbür gümbür atıyordu. Çok mu ayakta kaldın yoruldun mu dedi. Dün akşam kuzenimin düğünü vardı ve gerçekten ayakta kaldım yoruldum hatta oynadım bile. Doktor aşkolsun düğünde mi oynadınız bir de dedi :olamaz: 1 hafta boyunca dinlen yorulma ayakta kalma fazla dedi. Çok şükür kanama alanı vs yoktu. Bebeğim de gayet iyiydi. Şimdi evde dinleniyorum. Allah hepimizin bebeğini korusun, sağlıcakla kucağımıza alalım :dua:
Aynısını yaşadım bayrama saatler kala . Kötü bir psikoloji . Ben de 2 damla kan sonrasında leke oldu hep . Dün temizlik yaptım yine leke gördüm..
Dr. Espri mi yapmış , düğünde de oynadınız mı yani derken . Düğünde ne yapılır:halay:

Ne yazik ki sorun sayilmayacak diyemiyorum canım ya :KK43: doğum ve çocuk masraflari diye iki uc yıldır biriktirdgim paranin bir kismini ailesine vermesi gerektigini soyledi ki ailesinin durumu iyi 3 maas giriyor evlerine ve esimden baska bir çok kardes var yani paylasilabilir:silah: ama dediğin gibi bebegim sagliklica kucagima gelsin de her sey hallolur demem gerekiyor :/

Çok üzüldum doğum zamanı o parayı geri alır inşallah yine de senden ve bebeğinden kıymetli değil bu durum
Bebekle ilgili her talebini kabul etmek zorunda eşin bu kadar kendine güveniyorsa

Aynısını yaşadım bayrama saatler kala . Kötü bir psikoloji . Ben de 2 damla kan sonrasında leke oldu hep . Dün temizlik yaptım yine leke gördüm..
Dr. Espri mi yapmış , düğünde de oynadınız mı yani derken . Düğünde ne yapılır:halay:
Canım sen de dikkat et kendine. Bana ders oldu yok bundan sonra düğün bayram demeyecem, kendime dikkat edeceğim artık sen de öyle yap çok korktum ben :KK17:

Bugün midem kötüüüü. İlk defa az kustum Var mı bir sırrı olan. Tüm enerjimi şırıngayla çekmiş gibiler

Back
X