Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Iyi aksamlar kizlar bende ocak annesi olacagim nasipse benim cok fazla mide yanmam var acken bulanti tokken yanma cok zorlaniyorum bu mide yanmasi nasil gecer aranizda bilgisi olan varmi?
Ben en sonunda doktora soyledim o da ilac verdi. Sut icerek halledebiliyordum ben. Istersen dene canim; ama surekli olmasi benim sinirimi bozdu acikcasi. Doktor da rennie verdi
Elden veriyorlar raporu sonucunuz çıkmış ben direk gidip aldım sizin baktığınız kan sonucu Raporu hastaneden almanız gerekiyor devlet hastanesi ise tabii .
Ben bakmıyorum kıloma:) henuz bakmıcam dha. Ya bu arada bugün kontrolümüz vardı doktorunm yarım saat ara ile iki kez baktı Çikolata Yedim yemek fln yedim kantinde ilk önce uyuyordu bacaklar kapalıydı yarım saat sonra telrar gırdım baktı busefer de kıpır kıpırdı ama ayağının teki bacak arasındaydı topuğunu gördük resmen göstermedi okadar cok bekledıkkı kaldırsa %100 söyleyeceğim dedi ama ınatcı cıktı benmkı:) bıkac gun snraya kaldı :)
Nedir bu inatcilardan çektiğimiz :) bizimki de aksine hiç hereket etmemeyi tercih etti bacaklarını dahi oynatmadı azıcık oynarsa görücez yarim saat bekledik ama bizde göremedik cuma günü tekrar bakicak once sağlıklı olması tabi merak iste
Ben su anda Istanbul'da ailemin yanindayim, kendi doktorum orada kontrole gidip bana haber ver dedi. Ayrica cinsiyeti icin de kiz olabilir tahmininde bulunmustu. Bugun gittigim doktor da ne cinsiyeti bu haftada belli olmaz o, cok kucuk zaten dedi biraz tersledi. 14.haftada belli olmaz miydi ki? 2 hafta once kendi doktorum fikir yuruttu.
Kızlar bugün dr randevum vardı. Çok şükür miniğim çok iyi. İkili test için ölçümler yapıldı ama dr genetik test yapalım dedi. Ense kalınlığı burun kemiği hersey normal bi sorun yok ama içimiz rahat olsun dedi. Ve cinsiyeti içinde %100 erkek dedi :))
Elden veriyorlar raporu sonucunuz çıkmış ben direk gidip aldım sizin baktığınız kan sonucu Raporu hastaneden almanız gerekiyor devlet hastanesi ise tabii .
Nedir bu inatcilardan çektiğimiz :) bizimki de aksine hiç hereket etmemeyi tercih etti bacaklarını dahi oynatmadı azıcık oynarsa görücez yarim saat bekledik ama bizde göremedik cuma günü tekrar bakicak once sağlıklı olması tabi merak iste