2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
alışveriş yapacak arkadaşlar size bir öneride bulunayım daha önce de yazmıştım sanırım.

beğendiğim ne kadar ürün varsa marka model ve fiyat listesi yaptım. herkes bütçesine göre oradan seçim yapıp aldı. hem ben istediğim ürünlere sahip oldum hem de alan kişi ne alsam diye düşünmemiş oldu.

benden sonra doğum yapan arkadaşlarım ve kuzenlerim de uyguladı. iki taraf için de kolaylık oluyor.

siz söylemeye çekinirseniz kardeşinize bu işi paslayabilirsiniz. çünkü herkes kardeşime soruyordu ne eksik biz ne alalım diye. listemi kardeşim gönderiyordu :)

ben tek gezmeyı cıkmayı cok severım suanlık arabamız da yok olursa daha kolay tabı ama tek seferde unıteyle kapanıyor en sevdıgımde o ben genelde normalde de herseyde rahatlıga daha onem veren bır ınsanım yapı gereği belkı travel cok ıstedım ama zorlugunu gorunce bır cırpıda ne gerek var dedim sırf 3-4 ay pusetı takmak ıcın. BAston kullanabılmen ıcınde yıne bebegın en az bır yasına gelmesı gerekıyor baston tabıkı en rahatı bence ama bırde ben doğumdan sonra işi bırakmayı dusunuyorum o yuzden bebek arabası ve benım duzenlı bır ılıskımız olacak RAbbım o gunlerı gostersın hayallerımızı Allahın ıznıyle gerceklestırsın ınsallah :)

cycas ilk kızımda 3 sene önce belliydi canım
Yeni karar değiştiyse bilmiyorum
Gerci bence o karar sacma zaten artik usg dede belli oluyor ayrica yasal sinirda geçti hafta olarak dimi gelir o zaman belkide ben yanlış biliyorumdur yada 10 haftalik bakilinca gelmiyordur sonuclar yasal sinirdan sonra geliyordur sonucunuz guzel gelsinde cinsiyteyin hicbir önemi yok aslinda dimi

Evet kullanimi kolay bisey almak lazim litewayin en kötü yani pusetin tek yönlü olmasi cocugu oturtunca karsiya bakiyor seni goremeyince aglmaya basliyordu bizimki. Onun disinda ben sevmistim

buda tek yonlu one ve arkaya oynamıyor malesef benımde en sevmedıgım yonu o oldu olsa ıyı olurdu ama cok da takmıyorum acıkcası

Günaydın hanımlar:) okudum yazdıklarınızı bebek arabaları alışverişler göğüs yaraları o kadar büyüdük mü diye karnımı sevmeye başladım :)) ne güzel ya bunlar hayali bile çok güzel

cycas test yurtdışında yapıldığı için nasıl silebilir o kısmı bilemiyorum Ankara da yapılan da cinsiyet gelmiyor mesela
Ayrıca genelde 11-14 hafta arası ense kalınlığı için gidiyoruz bu haftadan önce yaptıran çok ekstra riskli bir durum olmalı

güle güle kullan arkadaşım ben daha bakmadım hiç araştıracağım senin modele baktım iyi görünüyor
güle güle kullan kuzunla inşallah

10. Haftadan itibaren yapilabiliyor fetal dna testleri bazi doktorlar direkt buna yonlendiriyor ya gecmisinde öyküsü olanlari belki onlar icindir ben kizimda biraz arastirmistim eski bilgiler benimkiler :)

Mevludune gidemem buyuk ihtimalle o yuzden simdi takayim dedim. Cikolata onlar ikram etmez mi ya :)) ben de hic anlamiyorum valla bu işlerden

maşallah miniğine canım. rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…