alışveriş yapacak arkadaşlar size bir öneride bulunayım daha önce de yazmıştım sanırım.
beğendiğim ne kadar ürün varsa marka model ve fiyat listesi yaptım. herkes bütçesine göre oradan seçim yapıp aldı. hem ben istediğim ürünlere sahip oldum hem de alan kişi ne alsam diye düşünmemiş oldu.
benden sonra doğum yapan arkadaşlarım ve kuzenlerim de uyguladı. iki taraf için de kolaylık oluyor.
siz söylemeye çekinirseniz kardeşinize bu işi paslayabilirsiniz. çünkü herkes kardeşime soruyordu ne eksik biz ne alalım diye. listemi kardeşim gönderiyordu :)
Canım üniteyle beraber kapanıyorsa çok iyi. Ben eşimsiz pek dışarı çıkmadığımdan çok önem vermedik o özelliğe ama kayınvalidem için biz yokken rahat kullansın diye baston alcaz markete bi yere bebekle giderse diye
ben tek gezmeyı cıkmayı cok severım suanlık arabamız da yok olursa daha kolay tabı ama tek seferde unıteyle kapanıyor en sevdıgımde o ben genelde normalde de herseyde rahatlıga daha onem veren bır ınsanım yapı gereği belkı travel cok ıstedım ama zorlugunu gorunce bır cırpıda ne gerek var dedim sırf 3-4 ay pusetı takmak ıcın. BAston kullanabılmen ıcınde yıne bebegın en az bır yasına gelmesı gerekıyor baston tabıkı en rahatı bence ama bırde ben doğumdan sonra işi bırakmayı dusunuyorum o yuzden bebek arabası ve benım duzenlı bır ılıskımız olacak RAbbım o gunlerı gostersın hayallerımızı Allahın ıznıyle gerceklestırsın ınsallah :)
Gerci bence o karar sacma zaten artik usg dede belli oluyor ayrica yasal sinirda geçti hafta olarak dimi gelir o zaman belkide ben yanlış biliyorumdur yada 10 haftalik bakilinca gelmiyordur sonuclar yasal sinirdan sonra geliyordur sonucunuz guzel gelsinde cinsiyteyin hicbir önemi yok aslinda dimi
evet evet liteway da tercıh edılıyo tekseferde kapanması diğer kamyon gibi olanlara gore daha hafıf ve kullanıslı olması ve extra pusetde verıyolar yanında tek tek cıkarıp takmıyorsun ama oda gorsellık 3 aylık ıcın gerek yok. Casual dediğin gibi cok agır ve 2 parça e bebekde yetkılı anlatmıstı yegenıme alırken gercekten zor bı durum bayan ıcın tek basınaysa
Evet kullanimi kolay bisey almak lazim litewayin en kötü yani pusetin tek yönlü olmasi cocugu oturtunca karsiya bakiyor seni goremeyince aglmaya basliyordu bizimki. Onun disinda ben sevmistim
Gerci bence o karar sacma zaten artik usg dede belli oluyor ayrica yasal sinirda geçti hafta olarak dimi gelir o zaman belkide ben yanlış biliyorumdur yada 10 haftalik bakilinca gelmiyordur sonuclar yasal sinirdan sonra geliyordur sonucunuz guzel gelsinde cinsiyteyin hicbir önemi yok aslinda dimi
Evet kullanimi kolay bisey almak lazim litewayin en kötü yani pusetin tek yönlü olmasi cocugu oturtunca karsiya bakiyor seni goremeyince aglmaya basliyordu bizimki. Onun disinda ben sevmistim
Günaydın hanımlar:) okudum yazdıklarınızı bebek arabaları alışverişler göğüs yaraları o kadar büyüdük mü diye karnımı sevmeye başladım :)) ne güzel ya bunlar hayali bile çok güzel
cycas
test yurtdışında yapıldığı için nasıl silebilir o kısmı bilemiyorum Ankara da yapılan da cinsiyet gelmiyor mesela
Ayrıca genelde 11-14 hafta arası ense kalınlığı için gidiyoruz bu haftadan önce yaptıran çok ekstra riskli bir durum olmalı
Günaydın hanımlar:) okudum yazdıklarınızı bebek arabaları alışverişler göğüs yaraları o kadar büyüdük mü diye karnımı sevmeye başladım :)) ne güzel ya bunlar hayali bile çok güzel
Canım e bebekten kraft xlx aldık 1650 ye almıştık. Şuan 2300 sanırım. Çok araştırdık aslında çünkü xlx 360 derece dönüyor. Olumsuz yorumlarda şöyleydi dönen yerin bozulması ( çocuk ağlamasın diye oyun yapmak için döndürüp durulursa bozulur tabii çünkü hiç bir sorun yaşamayanlar çok fazlaydı) bir de tekerlekleri şişme patlar vs diye yorum yazanlar olmuş ( teker şişme özellikle istedik çünkü şişme teker ses yapmıyor hem öyle kolay patlayacak bir malzeme değil çok kötü zemin olması lazım patlaması için) görümcem pierre cardin twist almıştı sadece tutma yeri ters yöne gelebildiği için ani rüzgar olduğunda çevirdklerinde büyük tekerler önde kalıyormuş ve çok zor gidiyormuş kolumuz yoruluyor dediler. Bizde 360 dönen tercih ettik.
cycas
test yurtdışında yapıldığı için nasıl silebilir o kısmı bilemiyorum Ankara da yapılan da cinsiyet gelmiyor mesela
Ayrıca genelde 11-14 hafta arası ense kalınlığı için gidiyoruz bu haftadan önce yaptıran çok ekstra riskli bir durum olmalı
10. Haftadan itibaren yapilabiliyor fetal dna testleri bazi doktorlar direkt buna yonlendiriyor ya gecmisinde öyküsü olanlari belki onlar icindir ben kizimda biraz arastirmistim eski bilgiler benimkiler :)
Altını mevlüdünde götürürsün bence, çikolata falan gibi bişe götürsen daha iyi değil mii? Bende anlamam o işlerden de kuzenlerim falan doğum yaptığında annem bana öyle yap demişti Mevlüdde herkes görcekmiş ne taktığımı
Eki Görüntüle 2165153
Eki Görüntüle 2165154
merhaba teyzeleri biz geldikk...bebegim iyiymis cok sukur hareketleri de ense kalinligi da iyi dedi doktorum sukur ikili test icin kan verdim 1 hafta sonra cikacak cinsiyeti kucuk oldugu icin tam belli degil dedi net 4. Ayda soyleyecek ama kiza benziyor dedi ayy masallah kuzuma elini acti selam verdi annise babise eliyle ayagini tutuyo topugunu elliyo surekli gernesiyo hopluyo desem yeridir yaramaz sey rabbime binlerce kez sukurler olsun darisi bekleyen herkese