ben tek gezmeyı cıkmayı cok severım suanlık arabamız da yok olursa daha kolay tabı ama tek seferde unıteyle kapanıyor en sevdıgımde o ben genelde normalde de herseyde rahatlıga daha onem veren bır ınsanımCanım üniteyle beraber kapanıyorsa çok iyi. Ben eşimsiz pek dışarı çıkmadığımdan çok önem vermedik o özelliğe ama kayınvalidem için biz yokken rahat kullansın diye baston alcaz markete bi yere bebekle giderse diye
Gerci bence o karar sacma zaten artik usg dede belli oluyor ayrica yasal sinirda geçti hafta olarak dimi gelir o zaman belkide ben yanlış biliyorumdur yada 10 haftalik bakilinca gelmiyordur sonuclar yasal sinirdan sonra geliyordur sonucunuz guzel gelsinde cinsiyteyin hicbir önemi yok aslinda dimi
Evet kullanimi kolay bisey almak lazim litewayin en kötü yani pusetin tek yönlü olmasi cocugu oturtunca karsiya bakiyor seni goremeyince aglmaya basliyordu bizimki. Onun disinda ben sevmistimevet evet liteway da tercıh edılıyo tekseferde kapanması diğer kamyon gibi olanlara gore daha hafıf ve kullanıslı olması ve extra pusetde verıyolar yanında tek tek cıkarıp takmıyorsun ama oda gorsellık 3 aylık ıcın gerek yok. Casual dediğin gibi cok agır ve 2 parça e bebekde yetkılı anlatmıstı yegenıme alırken gercekten zor bı durum bayan ıcın tek basınaysa
buda tek yonlu one ve arkaya oynamıyor malesef benımde en sevmedıgım yonu o oldu olsa ıyı olurdu ama cok da takmıyorum acıkcasıGerci bence o karar sacma zaten artik usg dede belli oluyor ayrica yasal sinirda geçti hafta olarak dimi gelir o zaman belkide ben yanlış biliyorumdur yada 10 haftalik bakilinca gelmiyordur sonuclar yasal sinirdan sonra geliyordur sonucunuz guzel gelsinde cinsiyteyin hicbir önemi yok aslinda dimi
Evet kullanimi kolay bisey almak lazim litewayin en kötü yani pusetin tek yönlü olmasi cocugu oturtunca karsiya bakiyor seni goremeyince aglmaya basliyordu bizimki. Onun disinda ben sevmistim
evet canim evimizdede varcanım sen tansiyonunu ölçtürüyormusun çok geçmiş olsun
amin canim.insallahamın amınnn canımmm cok sukur saglıklı bı bebek olarak buyuyp gelısmeye devam eder daha kuvvetlı tekmeler attıgı zamanlara dıyelım ınsallahh :))
amin canim insallahMaşallah miniğin sağlıkla gelsin canım
Kizlar son kilo bildirimlerinizi alayim listeye gecicem kuzular @kuzu2010depresif polyanna @cnmsncnm @Maviiece @s i d e l y a @MERYEM_2404 @Hb0216 @Nehculferadis @Zuhal budak polat @busra_brt @SariFrezya @jnstt @Kartanesii8892 @Mavisu27 @Katrina_ @kubrafatih @Sim10 @bebekaycali MERiN_ @merve3337 @tevafuk55 cycas @nursena @mrskulkedisi
6+1 kese ve YOLK sac gördük bizHanimlar kacinci haftada keseyi gordunuz
Hanimlar kacinci haftada keseyi gordunuz
büyüyoruz sağlıklada büyümeye devam edelim inşallah :)Günaydın hanımlar:) okudum yazdıklarınızı bebek arabaları alışverişler göğüs yaraları o kadar büyüdük mü diye karnımı sevmeye başladım :)) ne güzel ya bunlar hayali bile çok güzel
Ay ne güzel dedin bal akıyo ağzından ama abla bizim kaderimiz yine oğullarımız olacak gibi@cibi35 e sağlıklı hayırlı erkek bize birer sağlıklı kız ne güzel olurdu be hemşom rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah
Canım e bebekten kraft xlx aldık 1650 ye almıştık. Şuan 2300 sanırım. Çok araştırdık aslında çünkü xlx 360 derece dönüyor. Olumsuz yorumlarda şöyleydi dönen yerin bozulması ( çocuk ağlamasın diye oyun yapmak için döndürüp durulursa bozulur tabii çünkü hiç bir sorun yaşamayanlar çok fazlaydı) bir de tekerlekleri şişme patlar vs diye yorum yazanlar olmuş ( teker şişme özellikle istedik çünkü şişme teker ses yapmıyor hem öyle kolay patlayacak bir malzeme değil çok kötü zemin olması lazım patlaması için) görümcem pierre cardin twist almıştı sadece tutma yeri ters yöne gelebildiği için ani rüzgar olduğunda çevirdklerinde büyük tekerler önde kalıyormuş ve çok zor gidiyormuş kolumuz yoruluyor dediler. Bizde 360 dönen tercih ettik.
5.haftada keseyi gördüm canım 5+5 te kalp atışı görüldü ama bu kişiden kişiye değişir geç döllenme vs gibiHanimlar kacinci haftada keseyi gordunuz
10. Haftadan itibaren yapilabiliyor fetal dna testleri bazi doktorlar direkt buna yonlendiriyor ya gecmisinde öyküsü olanlari belki onlar icindir ben kizimda biraz arastirmistim eski bilgiler benimkiler :)cycas test yurtdışında yapıldığı için nasıl silebilir o kısmı bilemiyorum Ankara da yapılan da cinsiyet gelmiyor mesela
Ayrıca genelde 11-14 hafta arası ense kalınlığı için gidiyoruz bu haftadan önce yaptıran çok ekstra riskli bir durum olmalı
Mevludune gidemem buyuk ihtimalle o yuzden simdi takayim dedim. Cikolata onlar ikram etmez mi ya :)) ben de hic anlamiyorum valla bu işlerdenAltını mevlüdünde götürürsün bence, çikolata falan gibi bişe götürsen daha iyi değil mii? Bende anlamam o işlerden de kuzenlerim falan doğum yaptığında annem bana öyle yap demiştiMevlüdde herkes görcekmiş ne taktığımı
amin canim.tesekkur ederim
maşallah miniğine canım. rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahEki Görüntüle 2165153 Eki Görüntüle 2165154 merhaba teyzeleri biz geldikk...bebegim iyiymis cok sukur hareketleri de ense kalinligi da iyi dedi doktorum sukur ikili test icin kan verdim 1 hafta sonra cikacak cinsiyeti kucuk oldugu icin tam belli degil dedi net 4. Ayda soyleyecek ama kiza benziyor dedi ayy masallah kuzuma elini acti selam verdi annise babise eliyle ayagini tutuyo topugunu elliyo surekli gernesiyo hopluyo desem yeridir yaramaz seyrabbime binlerce kez sukurler olsun darisi bekleyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?