Masallah canim... boyle anlatinca sabirsizlaniyorum bende ctesi gidicem :)Eki Görüntüle 2165153 Eki Görüntüle 2165154 merhaba teyzeleri biz geldikk...bebegim iyiymis cok sukur hareketleri de ense kalinligi da iyi dedi doktorum sukur ikili test icin kan verdim 1 hafta sonra cikacak cinsiyeti kucuk oldugu icin tam belli degil dedi net 4. Ayda soyleyecek ama kiza benziyor dedi ayy masallah kuzuma elini acti selam verdi annise babise eliyle ayagini tutuyo topugunu elliyo surekli gernesiyo hopluyo desem yeridir yaramaz seyrabbime binlerce kez sukurler olsun darisi bekleyen herkese
Canım hastaneye giderken takını götürme bence Mevlüt'üne gidemesen bile sonra müsait zamanında gidersin hem sohbet hem bebişi görürsün, hastaneye giderken de böyle atıştırmalık kurabiyelerden yanına da meyve suyu falan alabilirsin hatta bu geceyi de hastanede geçirecekse evde borek falan yapıp götürebilirsin diye düşündümGunaydin kizlar. Yakin arkadaslarimdan biri dun dogum yapti. Bugun hastaneye ziyarete gidecegim. Ilk defa bu kadar yakin biri dogum yapiyor acikcasi giderken ne alınır hediye olarak hic bilemedim. Altin taksam uygun olur herhalde?
Cnm bnm hep olur zaten normalde de.Şuanda da var bide baya çok geliyorKızlar sarı akıntısı olan varmı aranızda krem rengi gibi
Kusma sabahları oluyor bulantım gün içerisinde var geneldeSelam kizlar mide bulantisi hala dewam edenler varmi
Benim sarı değil de beyaz veya su gibi oluyor. İdrarda lökosit çıktı idrar kültürü istedi sonuç daha çıkmadı. Beyaz, renksiz, kokusuz ve kaşıntı yoksa normal beklediğimiz bişey diyorKızlar sarı akıntısı olan varmı aranızda krem rengi gibi
Madem yakın arkadaşın altını eve götür daha yakışık kalır.Gunaydin kizlar. Yakin arkadaslarimdan biri dun dogum yapti. Bugun hastaneye ziyarete gidecegim. Ilk defa bu kadar yakin biri dogum yapiyor acikcasi giderken ne alınır hediye olarak hic bilemedim. Altin taksam uygun olur herhalde?
Selam kizlar mide bulantisi hala dewam edenler varmi
Amin canim.maşallah miniğine canım. rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Beeennn herkeste varfir normal canim gebelik akintisiKızlar sarı akıntısı olan varmı aranızda krem rengi gibi
ne guzel hayirli haberlerini bekliyoruz canimMasallah canim... boyle anlatinca sabirsizlaniyorum bende ctesi gidicem :)
Son 4 gundur sabahlari.kusuyorum.gunn icinde iyiyim..Selam kizlar mide bulantisi hala dewam edenler varmi
benim akıntım hep sarı oldu normal sanırımKızlar sarı akıntısı olan varmı aranızda krem rengi gibi
ben 8 haftam bittiğinden beri folık asıtı bıraktım decavıt kullanıyorumBende bugun folik asiti biraktim decavit kullanmaya basladim agri kesicode cok zorda kalmadikca parol
Bana da kız bana da@cibi35 e sağlıklı hayırlı erkek bize birer sağlıklı kız ne güzel olurdu be hemşom rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah
Bizde yeni basladikben 8 haftam bittiğinden beri folık asıtı bıraktım decavıt kullanıyorum
yok kuzum hap.olani canim dokyordan doktora degisir doktorun verdiyse yanlis dusunmemissindirBu damla olan mı? Ben de devit-3 başladım Yanlış mı yaptım acep
decavit bir multivitamın hapı canım senin içtiğin demir için bi damla sanırımBu damla olan mı? Ben de devit-3 başladım Yanlış mı yaptım acep
Selam kizlar mide bulantisi hala dewam edenler varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?