Ooo simdide besik mevzusuna gelmisiz ❤
Ben kızıma park besik diyim artik oyle bisey aldim babytech adinda bir markanin gayet memnun kaldim tabi park yatak gibi oda oda gezdiremedik ama 2 yasina kadar kullandik bu kış daha yeni odasini yaptik ama bende onunla odasinda yatiyorum henuz ayrilamadik bi kac aya alistirmam lazim yanindan kalkinca uyanıyor.
Kesinlikle buyuyen besik almayin anne yani yada sepet olanlarda cok az kullaniliyor bebek donup tutunarak kalkmaya baslayinca 8-10 ay arasinda kesinlikle kullanilmaz hale geliyor.
Ayrica o cocuk genelde emzirmeyi birakana kadar anne ile ayni odada kaliyor cok nadir diger türlusunu gördüm.
Ben kızıma park besik diyim artik oyle bisey aldim babytech adinda bir markanin gayet memnun kaldim tabi park yatak gibi oda oda gezdiremedik ama 2 yasina kadar kullandik bu kış daha yeni odasini yaptik ama bende onunla odasinda yatiyorum henuz ayrilamadik bi kac aya alistirmam lazim yanindan kalkinca uyanıyor.
Kesinlikle buyuyen besik almayin anne yani yada sepet olanlarda cok az kullaniliyor bebek donup tutunarak kalkmaya baslayinca 8-10 ay arasinda kesinlikle kullanilmaz hale geliyor.
Ayrica o cocuk genelde emzirmeyi birakana kadar anne ile ayni odada kaliyor cok nadir diger türlusunu gördüm.
Aynen katılıyorum ben alıştırmıştım kendı odasına sonra nasıl olduysa yıne bırlesıp beraber yatmaya basladık nasıl ayırcam bılmıyorum kızım buyuk ama ılla ben olcam yanında
Aynen katılıyorum ben alıştırmıştım kendı odasına sonra nasıl olduysa yıne bırlesıp beraber yatmaya basladık nasıl ayırcam bılmıyorum kızım buyuk ama ılla ben olcam yanında
Bebek odası şeklinde bakıyorum bende evimiz 2+1 ama evlenirken küçük odasına eşya almadık ıvır zıvır koyduk şimdi de gardıropu oraya aldık yatak odamız ferahlasın diye, halbuki orası bebek odası olacaktı şimdi gardırop, ütü masası çamaşır askısı patates soğan kaplarıyla dolu bile yatak odam geniş anne baba koltuğu falan var onları kaldırıp 6-7 ay kadar aynı odada yatacağız bebişle ama sonra küçük odama bebek odası yapacağım
Aynen benimde evim 2+1 bi idam boş yani çamaşırlık ütü ve misafir için bazalar var 2 tane bakalım ben duvar kağıdı istiyorum bi duvarına ama nasıl olur bilmem ilk baş içinde attigim anne yani büyük ihtimal :) Rabbim o günleri nasip etsin inşallah
Kızlar bugün özele doktora gittim ense kalınlığı olculsun diye hemde belki cinsiyet ogreniriz diye minik bir erkek geliyormuş ❤❤ bir kızım vardi Rabbim nasip ederse birde oğlum olacak❤
Ense kalinligide 1.2 ölçtü bu doktor ama haftaya bi daha gel yine bakalim dedi
Kızlar bugün özele doktora gittim ense kalınlığı olculsun diye hemde belki cinsiyet ogreniriz diye minik bir erkek geliyormuş ❤❤ bir kızım vardi Rabbim nasip ederse birde oğlum olacak❤
Yarın kontrol günü akşam 5 te eşim de yetişebilsin diye şimdiden içim kıpır kıpır bu gece uyku yok anlaşılan bana her kontrole gittiğimde heyecandan titriyorum bu ne zaman geçecek
Aynen benimde evim 2+1 bi idam boş yani çamaşırlık ütü ve misafir için bazalar var 2 tane bakalım ben duvar kağıdı istiyorum bi duvarına ama nasıl olur bilmem ilk baş içinde attigim anne yani büyük ihtimal :) Rabbim o günleri nasip etsin inşallah
Yatak odama da mobilya bir beşik hatta bebek gardrobu sığar, ama ayrı odası olsun perdeleri halısı duvarına da evimize taşındığımız zaman eşimle boyamıştık şimdi uzerine el izlerimizi gri ve sarı renkte hatta bebeğimiz doğduğunda onunda el izlerini aralara katacağız hele bi doğsun öyle güzel planlarımız var ki :)
Bilmiyorum ki canım. Benim oğlumda ne ilk aylarda ne son aylarda hiç ağrı yanma olmamıştı.
Son aylardaki yanma bebek saçlıysa olur diyorlar bir de. Oğlumun hiç yoktu diyemeyiz ama saçı azdı. Hiç yanma olmadı.
Hanımlar dr bebeğin eşinin aşağıdaki olduğunu ve kanamam olabileceğini söyledi 8 haftada bir kanama yaşadım ve korkusunu stresini yaşadım aranızda bu konuda bilgisi olan varmı
Hanımlar dr bebeğin eşinin aşağıdaki olduğunu ve kanamam olabileceğini söyledi 8 haftada bir kanama yaşadım ve korkusunu stresini yaşadım aranızda bu konuda bilgisi olan varmı
Arkadaşım da böyle bir durum yaşamıştı. Doktor dinlenmesi gerektiğini dikkat ederse eşin yukarıya cikabileceğini söylemişti. Şuan 4 aylık hamile. Bir sıkıntı kalmamış canım. Senin de düzelir inşallah.
Bilmiyorum ki canım. Benim oğlumda ne ilk aylarda ne son aylarda hiç ağrı yanma olmamıştı.
Son aylardaki yanma bebek saçlıysa olur diyorlar bir de. Oğlumun hiç yoktu diyemeyiz ama saçı azdı. Hiç yanma olmadı.
Ay evet ya. Ekrana sığmayacakları günler de gelecek inşallah.
Kızlar bugün kontrolum vardı
Bebeğimiz erkekmis yüksek ihtimalle.
Kız istiyorduk ama hayırlısı sağlıklı olsun da inşaallah.
Peki erkek olduğunu öğrenince eşimin tepkisi: " Üçüncüyü yapmak şart oldu."
Kızlar bugün kontrolum vardı
Bebeğimiz erkekmis yüksek ihtimalle.
Kız istiyorduk ama hayırlısı sağlıklı olsun da inşaallah.
Peki erkek olduğunu öğrenince eşimin tepkisi: " Üçüncüyü yapmak şart oldu."